Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ανεξέλεγκτη φωτιά απειλεί σπίτια - Χτυπούν καμπάνες για να φύγει ο κόσμος!



Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης με τις φωτιές στην περιοχή - Οι κάτοικοι στο χωριό Μαντράκι προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους, μαζί με τους άνδρες της πυροσβεστικής...

Την εξαίρεση των Σχολείων από την εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο ζητούν οι εκπαιδευτικοί




















Ένα δίκαιο αίτημα που συνδέεται άμεσα με τη δεινή οικονομική στάση των δήμων, αναδεικνύουν οι καθηγητές και δάσκαλοι της χώρας μέσω των ...

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Απάτη σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων με προπληρωμένες κάρτες


Απάτη με προπληρωμένες κάρτες κινητής τηλεφωνίας και τύπου «paysafe», που χρησιμοποιούνται για διαδικτυακές αγορές, διερευνά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Έρχεται έκτακτη εισφορά σε φωτοβολταϊκά και άλλες ΑΠΕ!

Έρχεται έκτακτη εισφορά σε φωτοβολταϊκά και άλλες ΑΠΕ!

Το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής προσανατολίζεται στην επιβολή εισφοράς επί του τζίρου και στις υπόλοιπες τεχνολογίες ανανέωσιμης ενέργειας πέραν των φωτοβολταϊκών, σύμφωνα με πληροφορίες του energypress.

Έκανε το 2 στα 2 ο Πεδρόσα


 

Πιο ανταγωνιστικός από ποτέ παρουσιάζεται ο Ντάνι Πεδρόσα στο Grand Prix της Τσεχίας και πιο συγκεκριμένα στην πίστα Brno. Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda έκανε το δύο στα δύο, τερματίζοντας στην πρώτη θέση της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών.

9 «περίεργα» πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για τον καφέ
















Είστε λάτρεις του καφέ όλων των μορφών και ειδών και πιστεύετε ότι τα ξέρετε όλα γύρω από κάθε κόκκο του; Τσεκάρετε τον εαυτό σας με τα παρακάτω 9 tips του Readers’ Digest που ίσως δεν γνωρίζετε…

Video με το Yamaha VXS 2013


Έχει θεωρηθεί ως ένα από τα πιο αξιόπιστα Jet Ski που υπάρχουν, ενώ παράλληλα καταφέρνει να συνδυάζει οικονομία και επιδόσεις. Εφοδιασμένο με την τελευταίας τεχνολογίας εξελιγμένη γάστρα NanoXcel, το νέο VXS δείχνει «ετοιμοπόλεμο» για προσωπική ευχαρίστηση αλλά και για εξορμήσεις σε κοντινούς ή ακόμα και μακρινούς προορισμούς.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Τη Δευτέρα στα σχολεία οι βάσεις των πανελλαδικών – Τι θα γίνει με βιβλία και προσλήψεις



Τελειώνει τη Δευτέρα 27 Αυγούστου η αγωνία των χιλιάδων μαθητών που έδωσαν πανελλαδικές, αφού θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Τρεις χιλιάδες βέσπες στο δρόμο




Μπορείτε να φανταστείτε ένα κομβόι από 3.000 βέσπες να διασχίζει το Λονδίνο προς το Epping Forest; Όσοι χάσατε το Vespa World Days 2012, έχετε την ευκαιρία να το ζήσετε τώρα...

Συνελήφθη ο Αλβανός του βίντεο






Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο Αλβανός που πρωταγωνιστεί στο βίντεο που προβάλλει το enikos.gr, στο οποίο πυροβολεί με καλάζνικοφ την ελληνική σημαία και την καίει, μαζί με άλλους συμπατριώτες του.

Από πού θα απολαύσετε την αυγουστιάτικη πανσέληνο;




Την αυγουστιάτικη Πανσέληνο, την Παρασκευή 31 Αυγούστου θα έχει φέτος την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό σε 120 μνημεία σε όλη την Ελλάδα, τα οποία θα παραμείνουν ανοικτά.

KTM και Red Bull αναζητoύν τους πρωταθλητές του μέλλοντος


Με τα αποκαλυπτήρια της μοτοσικλέτας της Moto3 της KTM για το 2013, το Red Bull MotoGP Rookies Cup ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο σημαντικότερο πρωτάθλημα νέων αναβατών. Στον φετινό θεσμό γίνεται ακόμη ένα βήμα προς τα εμπρός με τη μετάβαση στις 4χρονες μοτοσικλέτες της Moto3.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Παραπλανητική κρίθηκε η διαφήμιση της Amstel

Παραπλανητική κρίθηκε η διαφήμιση της Amstel

Υποχρεωμένη να τροποποιήσει εντός 4 ημερών τη διαφημιστική καμπάνια της μπίρας Amstel σε τηλεόραση και ραδιόφωνο μετά από σχετική απόφαση του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας (ΣΕΕ) είναι η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, η οποία ωστόσο φαίνεται ότι έχει αποσύρει την καμπάνια πριν την ανάρτηση της απόφασης.

“Συγγνώμη” από Coca-Cola για τους χάρτες που είχαν… εξαφανίσει την Ελλάδα!
















Σάλο ξεσήκωσαν τις προηγούμενες ημέρες στο Λονδίνο οι παγκόσμιοι χάρτες που είχαν αναρτηθεί στο Hyde Park όπου βρισκόταν το Pin Trading Centre των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και στο Ολυμπιακό Κέντρο, και δεν...

Δυναμικές κινητοποιήσεις εάν κλείσει η Εφορία Θηβών



















Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προσανατολίζεται η δημοτική αρχή Θηβών εάν η κυβέρνηση προχωρήσει στο κλείσιμο της εφορίας, σύμφωνα με την λίστα των 115 ΔΟΥ που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Της ...μούχλιασαν τα ευρώ!



















Καταθέτρια τράπεζας στην Πάτρα, λόγω της φημολογούμενης κινδυνολογίας για πτώχευση, που κυκλοφορούσε πριν τις εκλογές του Ιουνίου, είχε πάρει το ποσό των καταθέσεών της στο σπίτι της, προκειμένου να φυλάξει την περιουσία της.

Φτιάχνει κρασί από... ντομάτες !

Φτιάχνει κρασί από... ντομάτες !


Αν μέχρι σήμερα πιστεύατε ότι το καλό κρασί γίνετε μόνο από σταφύλια, ο οινοποιός Pascal Miche από το Κεμπέκ του Καναδά θα σας διαψεύσει, αφού χρησιμοποιεί ντομάτες για να δημιουργήσει έναν ασυνήθιστο αλλά όλο και πιο δημοφιλή οίνο!

Όργια προσλήψεων στη Βουλή από Τσίπρα, Καμμένο, Κουβέλη, Τραγάκη και Μιχαλολιάκο!


















Μπορεί η Βουλή να είναι κλειστή, λόγω διακοπών του Αυγούστου, όμως ορισμένοι "εθνοπατέρες" βολεύουν ακόμη και τέσσερις - τέσσερις τους δικούς τους, στην υγεία των κορόιδων που πληρώνουν τους φόρους τους

Η «Ριτσώνα» θα διεξαχθεί… ανάποδα



Με 34 οδηγούς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Αυγούστου το ράλι σπριντ της ΕΛΠΑ στη διαδρομή της Ριτσώνας.

ΔΟΕ: Ζητεί συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων



Ανοικτή επιστολή προς τον γ.γ. Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, και προς τους Αλέξη Τσίπρα, Ευάγγελο Βενιζέλο, Πάνο Καμμένο, Φώτη Κουβέλη και Αλέκα Παπαρήγα απέστειλαν οι δάσκαλοι, ζητώντας συναντήσεις μαζί τους.

Οι σφαίρες έπεφταν "βροχή", αλλά το ζευγάρι βγήκε ...χωρίς γρατζουνιά!






















Άγιο είχε ζευγάρι από τα νότια της Κρήτης, που τα ξημερώματα επέστρεφε, με το αυτοκίνητό του, από το Καλαμάκι στο Καμηλάρι.

Έφτιαξαν ιπτάμενη μοτοσικλέτα με τεχνολογία του ... 1950! [video]

















Δεν έχει ρόδες, δεν ακουμπάει στο έδαφος και όσο και αν μοιάζει ...
φουτουριστική είναι βγαλμένη απ' το παρελθόν, πάνω από μισόν αιώνα υπάρχει η τεχνολογία για τις ιπτάμενες μηχανές, όμως απλά τότε υπήρχαν μικροπροβληματάκια που εμπόδισαν τους επιστήμονες.

Αυτοκτόνησε 51χρονος Λαμιώτης λογιστής



















<<Βγήκα να απλώσω τα ρούχα και έπαθα σοκ>> είπε στο LamiaReport η γυναίκα που τον αντίκρισε πρώτη, νεκρό.Από τον 4ο όροφο της νεοανεγειρόμενης οικοδομής στην οδό Μακροπούλου, που βλέπετε στη φωτογραφία παρακάτω, έκανε βουτιά θανάτου πριν από λίγη ώρα ο 51χρονος Λαμιώτης λογιστής.

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Σκηνικό τρόμου στην Κυλλήνη - Ληστές ανέβηκαν στην οροφή βαν χρηματαποστολής πυροβολώντας! Φωτό




- Πολυμελής ομάδα ληστών επιτέθηκε σε θωρακισμένο όχημα χρηματαποστολής
- To όχημα είχε λιγο νωρίτερα φτάσει με το πλοίο της γραμμής στο Λιμάνι της πόλης
- Διέφυγαν χωρίς να πάρουν χρήματα
- Έκαψαν αυτοκίνητο πριν εξαφανιστούν

Έκοψαν το ρεύμα στο ΑΠΘ



















Χωρίς ρεύμα είναι το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καθώς συνεργεία της ΔΕΗ προχώρησαν νωρίτερα στη...

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Τι πρέπει να ξέρετε για τα smartphone - Ιphone, Android ή Windows phone;




















Τα smartphone είναι μια νέα κατηγορία κινητών τηλεφώνων, και είναι φανερό ότι κατασκευαστές, δίκτυα και προγραμματιστές δεν έχουν βρει την απόλυτη λύση για την βέλτιστη λειτουργία τους. Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των έξυπνων κινητών τηλεφώνων και σε τι διαφοροποιούνται; Τι μπορούν να κάνουν και ποιες είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χρήστες;

Κάηκε το 30% των μαστιχόδεντρων της Χίου


















Οικονομική ζημιά εκατομμυρίων ευρώ η οποία ενδέχεται να δημιουργήσει καίριο πρόβλημα στο τοπικό οικοσύστημα αλλά και σε δεκάδες οικογένειες που απασχολούνται με την παραγωγή μαστίχας,

Νεκρός ο οδηγός του βυτιοφόρου που μετέφερε προπάνιο - Παραμένει κλειστή η εθνική οδός





















Συναγερμός των αρχών για τη διαρροή προπανίου από το τουμπαρισμένο βυτιοφόρο στο ύψος της Αρκίτσας

23- 29 Αυγούστου η εμποροπανήγυρη Θήβας 2012





















Στις 23 Αυγούστου (εννιάμερα της Παναγίας) ξεκινά και φέτος η εμποροπανήγυρη της Θήβας, παράλληλα με την πανήγυρη του Μητροπολιτικού Ναού της πόλης των
Θηβών, που είναι αφιερωμένος στην Παναγία (Κοίμηση της Θεοτόκου).

Νέα έκθεση βιβλίου στη Λότζια






















Μετά από την εξαιρετική επιτυχία που είχε την προηγούμενη χρονιά η Έκθεση Κρητικού βιβλίου που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο σε συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου , τη Βικελαία Βιβλιοθήκη ,το σύλλογο Βιβλιοπωλών ,το σύλλογο Λογοτεχνών και το Σύλλογο Πολιτιστικής Ανάπτυξης ,την ερχόμενη Τετάρτη 22 Αυγούστου ανοίγει τις πύλες της η δεύτερη Έκθεση που θα φιλοξενηθεί και πάλι στη Λότζια.

«Λουκέτο» σε 117 εφορίες – Όλη η λίστα με τις εφορίες που θα “κλείσουν”




















3.000 υπάλληλοι των ΔΟΥ που καταργούνται 'ή συγχωνεύονται θα αξιοποιηθούν αποκλειστικά με τον φορολογικό έλεγχο 

Σκάει η φούσκα σε φωτοβολταϊκά και ΑΠΕ!






Αυξήσεις ρεύματος, μειώσεις επιδοτήσεων και αναστολή νέων αδειών...

Πρόστιμα για ανασφάλιστα οχήματα



















Μέσα στο Φθινόπωρο, θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται τα ειδοποιητήρια στους ιδιοκτήτες των ανασφάλιστων αυτοκινήτων, που θα περιλαμβάνουν πρόστιμο από...

Φάρμακα μετρητοίς σε 14 νομούς












Ο ένας φαρμακευτικός σύλλογος μετά τον άλλον διακόπτουν την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων. Από σήμερα στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν τα φαρμακεία σε Κέρκυρα και Κοζάνη, ενώ μεθαύριο Τετάρτη τη σκυτάλη παίρνουν τα φαρμακεία της Ροδόπης.

Κλείνουν οι εφορίες σε Αταλάντη και Θήβα. Αιτία πολέμου λέει ο Ν. Λιόλιος.(video)



ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ


















Επισπεύδει τις διαδικασίες κατάργησης και συγχώνευσης των εφοριών ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Εφεδρεία για τρία χρόνια με 65% του μισθού





















Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι θα υπαχθούν στο καθεστώς – Ποιοι εξαιρούνται. Περίπου 35.000-40.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα υπαχθούν σε εφεδρεία για τη διετία 2013-2014, ενώ στο ίδιο καθεστώς...

Ο αριθμός των κινητών θα ξεπεράσει το συνολικό πληθυσμό της Γης!

Ο αριθμός των κινητών θα ξεπεράσει το συνολικό πληθυσμό της Γης!

Σύμφωνα με έρευνα της Εricsson, μέχρι το 2017 υπολογίζεται πως θα υπάρχουν 9 δισεκατομμύρια συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας.

Ανάρπαστο το video που τράβηξε άθελά της θαλάσσια χελώνα! (video)

Ανάρπαστο το video που τράβηξε άθελά της θαλάσσια χελώνα! (video)

Ανάρπαστο έχει γίνει στο YouTube το βίντεο που τράβηξε μια.... θαλάσσια χελώνα, πατώντας κατά λάθος τα κουμπιά σε μια χαμένη φωτογραφική Nikon. Όλα ξεκίνησαν στις 12 Μαΐου όταν ένας αξιωματικός της ακτοφυλακής ονόματι Πολ Σουλτζ βρήκε...

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο! (video)


Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο! (video)

Το Oasis of the Seas είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, κατασκευάστηκε στη Φινλανδία και βρίσκεται ήδη στο Port Everglades της Φλόριντα, κάνοντας ταξίδια στην Καραϊβική.

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Η ιστορία του Ηρακλείου μέσα σε ένα βίντεο!


 


Ένα βίντεο διάρκειας 5 λεπτών, γεμάτο νοσταλγία, ρομαντισμό, "ντυμένο" με την απίστευτη μελωδία των Χαϊνηδων!

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρίψεως.... Κινητών Τηλεφώνων!



















Και το ρεκόρ είναι... 332 πόδια ή αλλιώς 101 μέτρα! Ποιος πήρε το μετάλλιο; Ο Έρε Καρζαλάινε. Αυτός ήταν ο χρυσός πρωταθλητής στο 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρίψεως Κινητών Τηλεφώνωνπου έγινε στην περιοχή Savonlinna της Φινλανδίας. Οι Φινλανδοί θεωρούν ότι το....

Ρεκόρ φοροδιαφυγής στα ελληνικά νησιά





















"Πάρτι" φοροδιαφυγής στα ελληνικά νησιά διαπίστωσε το ΣΔΟΕ στον τελευταίο του έλεγχο. To ποσοστό της παραβατικότητας έφτασε σε ορισμένα νησιά μέχρι και το 100% με τα "σκήπτρα" να κρατάει η Λευκάδα. Στο πλαίσιο των ελέγχων όπως αναφέρει η εφημερίδα "Έθνος" για το....

Τους χάλασε τα σχέδια και έφυγαν πυροβολώντας




















Με σφαίρες… απάντησαν στον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού που παρακολουθούσαν για αρκετή ώρα δύο άγνωστοι, όταν τους ρώτησε τι ζητούσαν! Οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά λίγο αργότερα έπεσαν σε μπλόκο αστυνομικών και αναγκάστηκαν να....

Κινδυνεύουν να μείνουν στο κρύο χιλιάδες μαθητές!

Κινδυνεύουν να μείνουν στο κρύο χιλιάδες μαθητές!


Ορατό φαντάζει το ενδεχόμενο να μείνουν τα σχολεία χωρίς θέρμανση τη σχολική χρονιά που ξεκινά σε λίγες ημέρες…

Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων για τη Ν. Ελλάδα



Προειδοποίηση για εξαιρετικά ισχυρούς ανέμους, τοπικά θυελλώδεις, που θα επηρεάσουν τις θάλασσες κυρίως στο νότιο τμήμα της χώρας εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.).

Οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις


















Τα νέα μέτρα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», είναι εξαιρετικά πιθανό να «αγγίξουν» και πάλι τους μισθούς στον στενό δημόσιο τομέα.

Το Βίντεο που «έδειξε» τον δολοφόνο της Πάρου


















Το κλειστό κύκλωμα της τράπεζας ήταν εκείνο που οδήγησε τις αρχές στην σύλληψη ενός εκ των δολοφόνων της Πάρου. ΕΛ.ΑΣ «Αυτός σκότωσε τον ταξίτζη»

"Έβαλαν στο μάτι" τις εισπράξεις του




Για κλοπή κατηγορούνται δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές που συνελήφθησαν στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ορατή από δορυφόρο η φωτιά στη Χίο

















Ορατή από δορυφόρο είναι η πυρκαγιά στη Χίο. Όπως φαίνεται στην εικόνα πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει το νησί.

Μεγαλόπολη: 45χρονος εργάτης νεκρός από δυστύχημα στο ορυχείο





















Εργατικό δυστύχημα, μ' ένα νεκρό, συνέβη το Σάββατο το απόγευμα, στο ορυχείο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη.