Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Καθοριστική η ερχόμενη εβδομάδα για τις αγροτικές κινητοποιήσεις



Καθοριστική για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων αναμένεται να είναι η ερχόμενη εβδομάδα. Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκων πρόκειται...



Οι 5 βασικότεροι λόγοι που έχετε τριχόπτωση



Είναι γεγονός, ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να παρουσιάσουν αυξημένη τριχόπτωση σε σύγκριση με τς γυναίκες και, μοιραία, να εμφανιστούν φαλακρά σημεία στο τριχωτό της κεφαλής τους.

Αλλαγή παρόχου ρεύματος on line για πρώτη φορά



Οι καταναλωτές ηλεκτρισμού μπορούν πλέον να αλλάξουν πάροχο με πλήρως ηλεκτρονική διαδικασία μέσα από την ιστοσελίδα allazorevma.gr

Ναι στο ψάρι, αλλά τι να προσέξουμε;



Αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής, τα ψάρια αποτελούν από τις πλέον υγιεινές επιλογές. Οι ειδικοί μάλιστα συνιστούν να καταναλώνουμε...

Η Κρήτη έχει τον δικό της Aγιο της Αγάπης -Ο Aγ. Υάκινθος των Ανωγείων

Η Κρήτη έχει τον δικό της Aγιο της Αγάπης -Ο Aγ. Υάκινθος των Ανωγείων [εικόνες]

Μια ημέρα πριν την γιορτή των ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου, δεκάδες καταστήματα και επιχειρήσεις στα Χανιά έχουν ντυθεί στα κόκκινα για να τιμήσουν την περίσταση.

Τα «τρελά νερά» της Χαλκίδας που αλλάζουν κατεύθυνση

Τα «τρελά νερά» της Χαλκίδας που αλλάζουν κατεύθυνση

Όποιος έχει βρεθεί στον Πορθμό του Ευρίπου στην Χαλκίδα, στην Εύβοια σίγουρα έχει ακούσει για το μοναδικό φαινόμενο με τα «τρελά νερά» του Ευρίπου που αλλάζουν κατεύθυνση ανά 6 ώρες!

Το Κλασσικό Ράλι Ελλάδας για έβδομη συνεχή χρονιά

Το Κλασσικό Ράλι Ελλάδας για έβδομη συνεχή χρονιά

Το «Κλασσικό Ράλι Ελλάδας» συνδιοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά από τις λέσχες ΦΙΛ.Π.Α. και Σ.Ι.Σ.Α. και θα λάβει χώρα στους Δελφούς στις 5-6 Μαρτίου 2016. Πρόκειται για το πρώτο...



Ντέρμπι πρωτοπόρων, ΑΕΚ - Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ



Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, οι δύο ομάδες που καταλαμβάνουν την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα στη βαθμολογία της Super League μετά από 21 αγωνιστικές, συγκρούονται σε μια "μάχη" γοήτρου στο ΟΑΚΑ (19:30).


Τριαντάφυλλο και καρύδι για τα σημάδια στο πρόσωπο



Τα πέταλα του τριαντάφυλλου περιέχουν ευεργετικά συστατικά για την επιδερμίδα μας, έχουν την ιδιότητα να ρυθμίζουν να εξομοιώνουν το χρώμα του δέρματος και να εξαφανίζουν τα σημάδια.

ΠΑΟ από τα παλιά νίκησε την Εφές



Ο Παναθηναϊκός του… θωρηκτού Μίροσλαβ Ραντούλιτσα επικράτησε της Εφές (83-78) στο καμίνι του ΟΑΚΑ και με φόρα απ» τις 3 διαδοχικές νίκες περιμένει και τη Φενέρ του «Ζοτς»!


Πετάει για Ελλάδα ο Έλιοτ Ουίλιαμς



Το Σάββατο στις 16:10 αναμένεται με πτήση από τις ΗΠΑ στην Αθήνα ο Έλιοτ Γουίλιαμς. Αυτή την ώρα ξεκινά το ταξίδι του Αμερικανού γκαρντ/σμολ φόργουορντ με προορισμό την πατρίδα μας, προκειμένου να ενσωματωθεί στις νέες…

H Google σκοτώνει τα Flash Ads



Η Google ανακοίνωσε πως δεν θα εμφανίζει πλέον τα FΙash display ads και γίνεται 100% HTML5. Στην Google+ ανακοίνωσή της, η Google έχει θέσει μερικά deadlines για τους advertisers. Η ad-serving company δεν θα δέχεται πλέον νέα FΙαsh ads από τους διαφημιστές μετά το…

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Κρίσιμες δοκιμασίες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Κρίσιμες δοκιμασίες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Δύσκολες αποστολές επιφυλάσσει για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό το κλείσιμο της «αυλαίας» του πρώτου γύρου στην φάση των «16» της Eυρωλίγκα...



Τρεις στους πέντε συνδέονται στο Internet από το κινητό

Τρεις στους πέντε συνδέονται στο Internet από το κινητό

Το Διαδίκτυο και μάλιστα το mobile Ιnternet χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότεροι Έλληνες προκειμένου να δουν σελίδες ή να αγοράσουν προϊόντα, με αποτέλεσμα...


Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια



Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές σε διαφορες περιοχές της χώρας από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή προβλέπει με έκτακτο δελτίο της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Προ των πυλών η νέα γενιά συνδέσεων στο Διαδίκτυο: Ταχύτητες terabit/sec και ταχύτατο δορυφορικό Ίντερνετ



Πιο κοντά από ό,τι νομίζαμε δείχνει να βρίσκεται η εποχή των ταχυτήτων της τάξης terabit/sec στο Διαδίκτυο: Ομάδα ερευνητών του University College London πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας...



Mega deal Σκλαβενίτη - Μαρινόπουλου



Τη δημιουργία νέας, κοινής εταιρείας για τη λειτουργία και ανάπτυξη υπεραγορών σ’ όλη την Ελλάδα ανακοίνωσαν Σκλαβενίτης και Μαρινόπουλος, υπογράφοντας τη σχετική συμφωνία συνεργασίας.

Ψηφιακή εφαρμογή για τα ελληνικά ηφαίστεια



Μία νέα ψηφιακή εφαρμογή με τίτλο «Από τις ηφαιστειακές εκρήξεις στην αιωνιότητα» εντάσσει, από την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας...



Στάση εργασίας ετοιμάζουν δάσκαλοι και καθηγητές

Στάση εργασίας ετοιμάζουν δάσκαλοι και καθηγητές

Με το σύνθημα «Όχι στη λογιστική αντίληψη στην εκπαίδευση. Ναι σε μόνιμους διορισμούς» προχωρούν σε κινητοποιήσεις δάσκαλοι και καθηγητές, την ερχόμενη Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου.


Οι επτά αλλαγές που έρχονται στη φορολογία

Οι επτά αλλαγές που έρχονται στη φορολογία

Σημαντικές αλλαγές στη φορολογία έχουν συσσωρευτεί στο υπουργείο Οικονομικών και περιμένουν τη σειρά τους προκειμένου να κατατεθούν στη Βουλή και να ψηφιστούν. 



Ανακοινώθηκε η μέρα της κλήρωσης των ημιτελικών του Κυπέλλου

Ανακοινώθηκε η μέρα της κλήρωσης των ημιτελικών του Κυπέλλου

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Η κάθοδος των ... μυρίων αγροτών - Έστησαν σκηνές στο Σύνταγμα! - Πεδίο μάχης η Λεωφόρος Αθηνών!

Η κάθοδος των ... μυρίων αγροτών - Έστησαν σκηνές στο Σύνταγμα! - Πεδίο μάχης η Λεωφόρος Αθηνών!

Οι πρώτες σκηνές στο Σύνταγμα από τους αγρότες που θα περάσουν σήμερα το βράδυ στην πλατεία στήθηκαν ήδη!


Στρόμπερι: Να παλέψουμε για 40 λεπτά



«Η άμυνα είναι το κλειδί», υπογράμμισε -μεταξύ άλλων- ο DJ Στρόμπερι αναφερόμενος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣKΑ.


AEK - Oλυμπιακός: Ζευγάρι μεγάλων συγκινήσεων

AEK - Oλυμπιακός: Ζευγάρι μεγάλων συγκινήσεων

Στο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Superleague δεσπόζει ένα μεγάλο ντέρμπι, με ΑΕΚ και Ολυμπιακό να αναμετρώνται το Σάββατο (13/02) στις 19.30 στο ΟΑΚΑ.


«Πάτησαν» Πειραιά οι αγρότες της Κρήτης

«Πάτησαν» Πειραιά οι αγρότες της Κρήτης

Λίγο μετά τις 5.30 το πρωί «έδεσε» στο λιμάνι του Πειραιά το επιβατικό/οχηματαγωγό πλοίο «Blue Galaxy», στο οποίο επέβαιναν περίπου 300 αγρότες και κτηνοτρόφοι...



Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Τεστ σάλιου μπορεί να μας σώσει τα μάτια



Δεκάδες οφθαλμίατροι αλλά και γενετιστές παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την πρώτη επίσημη παρουσίαση του καινοτόμου γονιδιακού τεστ AVELLINO DNA TEST το οποίο, μπορεί να ανιχνεύσει το μεταλλαγμένο γονίδιο της δυστροφίας που προκαλεί απώλεια όρασης.


Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ

Αποτέλεσμα εικόνας για tzoker

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου.


Τρομερό ρεκόρ μετάδοσης δεδομένων

Τρομερό ρεκόρ μετάδοσης δεδομένων

Την ασύλληπτη ταχύτητα των 1,125 Tb/sec (τεραμπίτ ανά δευτερόλεπτο) στη μετάδοση ψηφιακών δεδομένων/πληροφοριών πέτυχαν Βρετανοί ερευνητές, σημειώνοντας έτσι ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Δείτε ποιοι καταναλωτές κερδίζουν έκπτωση στα πάγια της ΔΕΗ

Δείτε ποιοι καταναλωτές κερδίζουν έκπτωση στα πάγια της ΔΕΗ

Σε διευκρινίσεις προχώρησε η ΔΕΗ ΔΕΗ +1,52% αναφορικά με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης των συνεπών Οικιακών Πελατών που για πρώτη φορά εφαρμόζει η Επιχείρηση από τις αρχές του έτους 2016.

Τρεις αεροπορικές "ψάχνουν" τους επόμενους εργαζόμενούς τους στην Eλλάδα

Τρεις αεροπορικές "ψάχνουν" τους επόμενους εργαζόμενούς τους στην Eλλάδα

Tην ευκαιρία να δουλέψουν σε κορυφαίους αεροπορικούς ομίλους με υψηλούς μισθούς, δωρεάν διαμονή και μια σειρά άλλων προνομίων θα έχουν όσοι Έλληνες συμμετάσχουν...



Τριήμερο πένθος στις ένοπλες δυνάμεις

Μπήκαν στα πλοία και ετοιμάζονται για την "απόβαση" οι αγρότες της Κρήτης !

Μπήκαν στα πλοία και ετοιμάζονται για την

Αποφασισμένοι να σπάσουν το ... μπλόκο της αστυνομίας και να ... αλώσουν την πρωτεύουσα οι είναι οι αγρότες της Κρήτης που...



Διαθέσιμη η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ



Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι πλέον είναι διαθέσιμη στα PAOK Stores η επετειακή φανέλα της ομάδας, που φορέθηκε...



Σφαιρόπουλος: Να προσέξουμε την άμυνα

Σφαιρόπουλος: Να προσέξουμε την άμυνα

Στο δυνατό σημείο του Ολυμπιακού -την αποτελεσματική άμυνα- ποντάρει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενόψει του δύσκολου αγώνα με την ΤΣΣΚΑ.

Ετοιμάζονται για αποχή από τα γήπεδα οι αστυνομικοί

Ετοιμάζονται για αποχή από τα γήπεδα οι αστυνομικοί

Περίπου 2 εκατ. ευρώ χρωστάει το κράτος στους αστυνομικούς για υπερωρίες, με τους ένστολους να σκέφτονται τρόπους ώστε να ασκήσουν πίεση για να λάβουν τα δεδουλευμένα.


Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Ο αγώνας ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στην Τούμπα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ξεχωρίζει στο αποψινό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Τραγωδία στην Κίναρο - Νεκροί οι τρεις χειριστές του ελικοπτέρου

Τραγωδία στην Κίναρο - Νεκροί οι τρεις χειριστές του ελικοπτέρου

Τραγική κατάληξη στις έρευνες για τους τρεις χειριστές του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού.

Στραματσόνι: «Δεν ήταν η αντίδραση που ήθελα»



Στη λάθος αντίδραση της ομάδας του μετά το γκολ που δέχτηκε απέδωσε τα αίτια της ήττας από τον Ατρόμητο ο Αντρέα Στραματσόνι.

"Φουλάρουν" τις μηχανές και ετοιμάζονται ... για Σύνταγμα οι αγρότες



Από τα λιμάνια του Ηρακλείου και των Χανίων αναχωρούν απόψε εκατοντάδες αγρότες της Κρήτης που θα μεταβούν στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της Παρασκευής στο Σύνταγμα.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ούτε πόλεμος - Σε ένα χρόνο 1600 νεκροί και 20.000 τραυματίες!



Μέσα σε ένα χρόνο είχαμε 1.600 νεκρούς και 20.000 τραυματίες σε τροχαία ατυχήματα. Κάθε ημέρα έχουμε πέντε νεκρούς, πέντε τετραπληγικούς, 10 παραπληγικούς, 60 τραυματίες, ενώ δεκάδες χιλιάδες ευρώ είναι το κόστος σε υλικές ζημιές.


«Δε μιλώ με αγνώστους στο Διαδίκτυο»



«Δε μιλώ με αγνώστους στο Διαδίκτυο» είναι το μήνυμα του 5ου συνεδρίου για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη παρουσία δύο χιλιάδων μαθητών από 27 σχολεία της πόλης.


Youth4Greece: Σχολεία «Πρεσβευτές» του τόπου τους


Με αφορμή τον φετινό εορτασμό για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου, το Saferinternet.gr σε συνεργασία με τη Google και με την υποστήριξη...

Ακινητοποιημένο το 50% των οχημάτων ΕΚΑΒ

Στα όριά τους έχουν φτάσει οι διασώστες του ΕΚΑΒ. Από τα 130 ασθενοφόρα που διαθέτει το Κέντρο για την Αθήνα, το 50% είναι ακινητοποιημένο, λόγω σοβαρών βλαβών.

«Οι διασώστες έχουν φτάσει στα όριά τους. Όχι, λάθος. Έχουν ξεπεράσει τα όριά τους. Είναι κακοπληρωμένοι και βιώνουν καθημερινά την πίεση του κόσμου που, όμως, έχει το δίκιο του. 



Αδαμίδης: Η πώληση του ΑΔΜΗΕ καταστροφική για την Δυτική Μακεδονία



Η πώληση της ΔΕΗ θα φέρει άμεση κατάρρευση της ΔΕΗ με τις πρώτες τεράστιες επιπτώσεις να πλήττουν την Δυτική Μακεδονία. Αυτό τόνισε μιλώντας χθες...



Ζιντάν: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι καλύτερος από τον Μέσι



«Είναι ο Λιονέλ Μέσι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο;», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου της Record στον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος απάντησε κατηγορηματικά πως...



Κρητικό χρώμα στο πρόγραμμα «Ρωσία-Ελλάδα 2016»



Η περιφέρεια Κρήτης αναμένεται να πάρει μέρος στην υλοποίηση του προγράμματος «Ρωσία-Ελλάδα 2016» με εκπαιδευτικές δράσεις, καθώς η σχετική πρόταση συμμετοχής κατατέθηκε στους αρμόδιους χειριστές του προγράμματος…

H Google έβγαλε δίπλωμα οδήγησης



Η Google, κατάφερε να πείσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιεί για τα αυτοκίνητά της, που κυκλοφορούν χωρίς οδηγούς, πρέπει να λάβει τον χαρακτηρισμό «οδηγός».


Η Καστρινή Αποκριά ετοιμάζεται να ξεσηκώσει κρητικούς και επισκέπτες

Η Καστρινή Αποκριά ετοιμάζεται να ξεσηκώσει κρητικούς και επισκέπτες

Ο δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης προχωρεί σε μια σειρά πλούσιων εκδηλώσεων, οργανώνοντας την φετινή «Καστρινή Αποκριά ». Οι εκδηλώσεις ξεκινούν...



Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις Πανελλαδικές

Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις Πανελλαδικές

Από αύριο Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου θα διαρκέσει η υποβολή αιτήσεων των μαθητών...



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων.

"Ανησυχίες" του Εγκέλαδου στην Κρήτη



"Γύρω - γύρω" από την Κρήτη, "τριγυρίζει" ο Εγκέλαδος, καθώς συνεχείς είναι οι σεισμικές δονήσεις που καταγράφονται από τα ειδικά μηχανήματα, χωρίς πάντα να γίνονται αισθητές στους κατοίκους του νησιού.