Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Δεν έπεσε τελικά από την γέφυρα Χαλκίδας ο 32χρονος



















Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια με τον 32 χρονο άντρα που απειλούσε ότι θα πέσει από την γέφυρα της Χαλκίδας. 

Απομακρύνονται από τα σπίτια τους- Μαίνεται η φωτιά στο Ρέθυμνο

Απομακρύνονται από τα σπίτια τους- Μαίνεται η φωτιά στο Ρέθυμνο

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, κάτοικοι της περιοχής αλλά και το Πυροσβεστικό ελικόπτερο προσπαθούν από νωρίς το μεσημέρι να περιορίσουν την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή του Κεραμέ, κοντά στον Πλακιά, στο Ρέθυμνο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ανατολικά της Κρήτης


Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ανατολικά της Κρήτης














Στα 60 χιλιόμετρα το εστιακό του βάθος

Ισχυρή σεισμική δόνηση η οποία σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο είχε ....

Οι 14 εφορίες που κλείνουν από τον Σεπτέμβριο























Στόχος του υπουργείου είναι συνολικά να συγχωνευτούν ή να κλείσουν 200 εφορίες το επόμενο διάστημα. Η αρχή θα γίνει το Σεπτέμβριο, οπότε και θα κλείσουν 14 εφορίες.

Το πρώτο πλωτό νησί



Είναι σκάφος, χωρίς να έχει μηχανή. Προσφέρει όσα ένα μικρό ιδιωτικό νησί, αλλά μπορεί να μετακινηθεί. Υπάρχει, αλλά για να το αποκτήσεις θα πρέπει να περιμένεις 18 μήνες. Τι είναι;...

Οι ελληνικές συμμετοχές σήμερα


Διαβάστε τις ώρες διεξαγωγής όλων των αγωνισμάτων, όπου υπάρχει ελληνική συμμετοχή σήμερα:

Καύσωνας εν όψει – Θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς αύριο η θερμοκρασία

Καύσωνας εν όψει – Θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς αύριο η θερμοκρασία
Το Σάββατο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 25 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 24 έως 38 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 25 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα ανατολικά Δωδεκάνησα και στην νότια Κρήτη, η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 34 βαθμούς.

Η «Γιορτή του Ψαρά» στο Ηράκλειο






















Με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί φέτος η «Γιορτή του Ψαρά»

Τρεις ακόμη αθλητές ντοπαρισμένοι




Συνεχίζονται με το «καλημέρα» τα κρούσματα ντόπινγκ στους Ολυμπιακούς  Αγώνες του Λονδίνου  καθώς άλλοι τρεις αθλητές βρέθηκαν θετικοί σε ελέγχους ντόπινγκ.

Το 70% των νέων είναι «πειρατές»

Έρευνα: Το 70% των νέων είναι «πειρατές»

Οι νέοι θέλουν ταινίες, μουσική και επεισόδια τηλεοπτικών σειρών. Και τα θέλουν τώρα. Ακόμη κι αν τα αποκτήσουν παράνομα.

«Φιδίσιοι» δρόμοι για extreme οδήγηση. ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ: «Φιδίσιοι» δρόμοι για extreme οδήγηση

Ο δρόμος, η διαδρομή από τον έναν τόπο στον άλλο είναι κι αυτά μέσα στη μαγεία ενός ταξιδιού. Γιατί, βέβαια, όλοι οι δρόμοι δεν είναι ίδιοι, ούτε ταξιδεύουμε πάντα μέσα στην Εθνική Οδό προκειμένου να φτάσουμε στον προορισμό μας.

Υπόθεση οικογενειακή

Υπόθεση οικογενειακή

Με τους αδελφούς Γκουντούλα, τον Νίκο και τον Απόστολο, ξεκινά τις υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου η ελληνική ομάδα της κωπηλασίας.

Ιερώνυμος: «Δεν είμαστε αποικία... δεν θα μας πνίξετε»


Μήνυμα προς τους Ευρωπαίους εταίρους ότι «Δεν είμαστε αποικία», έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, από την Φλώρινα, όπου βρίσκεται.

Μέχρι τις 5 Σεπτέμβρη τα βιβλία στα σχολεία






















Tη διαβεβαίωση ότι τα σχολικά βιβλία θα είναι στα σχολεία μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου έδωσε ο υπουργός Παιδείας...

Κύκλωμα ηλεκτρονικής πορνογραφίας εξαρθρώθηκε στη Κρήτη




















Στα "ηλεκτρονικά" ίχνη μεγάλου κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας βρίσκεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής...

Νέα διαμαρτυρία γαι τους ΡΟΜΑ στη Θήβα.













Εκτός ελέγχου χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι στο Πυρί της Θήβας την κατάσταση με την παραβατική συμπεριφορά των ρομά στον καταυλισμό και καταγγέλουν κλοπές, ληστείες και επιθέσεις.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

"Μάζεψαν" 20 τζογαδόρους - Πάνω από 30.000 ευρώ στο "τραπέζι"

"Μάζεψαν" 20 τζογαδόρους - Πάνω από 30.000 ευρώ στο "τραπέζι"


"Χοντρό" παιχνίδι είχαν στήσει 19 άτομα που είχαν καθίσει στο "πράσινο" τραπέζι, χθες το βράδυ. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων σε συνεργασία με άνδρες της ΟΠΚΕ Χανίων έκαναν έφοδο σε πρώην καφενείο, του οποίου η άδεια είχε τροποποιηθεί για χαρτοπαικτική λέσχη και "τσάκωσε" 19 παίκτες (15 Έλληνες και 4 αλλοδαπούς) καθώς και τον υπεύθυνο του μαγαζιού.

Οι Τούρκοι θέλουν να αγοράσουν την Αγροτική Τράπεζα

Οι Τούρκοι θέλουν να αγοράσουν την Αγροτική Τράπεζα

Οι Τούρκοι καλοβλέπουν την Αγροτική Τράπεζα (ΑΤΕ) που την θεωρούν κελεπούρι.
Αυτό προκύπτει από δημοσίευμα της VATAN με τίτλο «Τράπεζα κελεπούρι από την Αθήνα» .

Τέλος τα δώρα στο Δημόσιο - Κόβονται και από τις επικουρικές




Δεν έχει φύγει απ' το μυαλό της τρόικας το “κόψιμο” των δώρων. Μένει πάντα στο τραπέζι. Οι ελεγκτές των δανειστών μας το επαναφέρουν σε κάθε διαπραγμάτευση

Έκανε αγορές με πλαστές πιστωτικές κάρτες



















Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, ένας 25χρονος υπήκοος Ρουμανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και πλαστογραφία.

Σύγκρουση βυτιοφόρου με φορτηγό στην εθνική οδό. Τρόμος για το επικίνδυνο φορτίο.











Κλειστή παραμένει έως αυτή την ώρα η Ε.Ο. Αθηνών- Λαμίας, στο 140ο χλμ. στο ύψος της Τραγάνας, εξαιτίας σύγκρουσης που σημειώθηκε νωρίτερα μεταξύ ενός βυτιοφόρου και ενός φορτηγού.

Έλληνας μαθητής κέρδισε την πρώτη θέση σε διεθνή διαγωνισμό έκθεσης




















Ένας 14άχρονος μαθητής από τα Γιαννιτσά, ο Μάριος Χατζηδήμου, είναι ο νικητής του φετινού διεθνούς διαγωνισμού έκθεσης της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης (UPU).

Θανατηφόρος... ηλεκτρισμός στους Δήμους!















Αναστάτωση προκαλεί στους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης η πρόθεση της κυβέρνησης σύμφωνα και με τον υφυπουργό ΠΕΚΑΜάκη Παπαγεωργίου, να βγάλει εκτός λογαριασμού της ΔΕΗ τα δημοτικά τέλη και το τέλος για την ΕΡΤ, που «αντιστοιχούν...

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Εξοικονομήστε ενέργεια στο σπίτι σας με 7 απλά βήματα



Τα περισσότερα νοικοκυριά μπορούν να χαρακτηριστούν «μη αποδοτικά» σε όρους εξοικονόμησης και κατανάλωσης ενέργειας. Ωστόσο, αρκούν μερικές αλλαγές για να κάνετε το σπίτι σας πιο φιλικό απέναντι στο περιβάλλον και παράλληλα να εξοινομήσετε χρήματα!

Στις 23.00 -ώρα Ελλάδος- η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών - Τι θα δούμε




204 χώρες, χιλιάδες αθλητές και εκπλήξεις απο τον σκηνοθέτη της τελετής Ντάνι Μποιλ θα παρακολουθήσει το βράδυ της Παρασκευής όλος ο πλανήτης.

Μελέτη Περιβάλλοντος Α'- Δ' Δημοτικού - Δωρεάν εκπαιδευτικό λογισμικό



Ένα δωρεάν εκπαιδευτικό λογισμικό σε μορφή Flash που μας προσφέρει το παιδαγωγικό ινστιτούτο του υπουργείου παιδείας και θρησκευμάτων και αφορά την Μελέτη Περιβάλλοντος Α' - Δ' Δημοτικού.

Πορτοφολάδες "χτύπησαν" στην Κνωσό



Κρούσματα κλοπών σημειώθηκαν σήμερα στο μινωικό ανάκτορο της Κνωσού με θύματα τουρίστες.

24ωρη απεργία στις τράπεζες τη Δευτέρα



















Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος κάνει γνωστό ότι...

Ποιες εφορίες καταργούνται σε τρείς δόσεις.

Ποιες εφορίες της Κρήτης καταργούνται
Στις 200 ανέρχονται οι εφορίες οι οποίες θα συγχωνευθούν ή θα κλείσουν το επόμενο διάστημα. Το πρώτο κύμα των καταργήσεων θα ξεκινήσει το Σεπτέμβρη και θα περιλαμβάνει το κλείσιμο 14 εφοριών. Αλλες 21 θα κατεβάσουν ρολά τον Οκτώβρη, ενώ η μεγαλύτερη αλλαγή στη φορολογική διοίκηση θα επέλθει το Νοέμβριο καθώς το υπουργείο προγραμματίζει το κλείσιμο τουλάχιστον 80 Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (ΔΟΥ).

Κατεβάζουν ρολά στις ΔΟΥ



Γιγαντιαίες πρόκειται να είναι οι αλλαγές που θα γίνουν από τις αρχές Σεπτεμβρίου καθώς, σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που βρίσκονται στη διάθεση της zougla.gr, πρόκειται να ανασταλούν ή να συγχωνευθούν τουλάχιστον 200 εφορίες.

Ντοπέ ο Χονδροκούκης!



Ο Δημήτρης Χονδροκούκης είναι ο αθλητής, στον οργανισμό του οποίου ανιχνεύθηκε απαγορευμένη ουσία. Την είδηση, δεν επιβεβαιώνει ο ΣΕΓΑΣ, ωστόσο ο πατέρας και προπονητής του Έλληνα πρωταθλητή, Κυριάκος, ενημέρωσε για το θετικό δείγμα, που ανιχνεύτηκε από γαλλικό εργαστήριο της WADA, μέσω ανακοίνωσης.Η ουσία που ανιχνεύτηκε είναι η στανοζολόλη.

Πρόγραμμα για τα αδέσποτα από το Δήμο Θήβας.










Στην περισυλλογή, την περίθαλψη και την επαναφορά των αδέσποτων σκύλων στους χώρους όπου βρέθηκαν προχωρά η Δήμος Θηβαίων προκειμένου να προστατέψει τη δημόσια υγεία.

Είχε κάνει 29 κλοπές σε 16 μήνες. Κλοπιμαία αξίας πάνω από 60 χιλιάδες Ευρώ.



24ΧΡΟΝΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ

















Υπερδραστήριος ήταν ο νεαρός τσιγγάνος που εδώ και 16 μήνες είχε αναστατώσει όλη τη Λιβαδειά με απανωτές διαρρήξεις σε σπίτια, γραφεία, ιατρεία και δημόσιες υπηρεσίες. Με τον εντοπισμό του στον καταυλισμό όπου κατοικούσε έξω από την πόλη, εξιχνιάστηκαν 29 κλοπές και έξη απόπειρες που διέπραξε από τα τέλη Απριλίου του 2011!

Πάγωσαν οτάν είδαν τα τραυματισμένα παιδιά






















Στο κόκκινο η αγωνία για δύο νέα παιδιά που χτύπησαν με το αυτοκίνητο τους σε τροχαίο ατύχημα. Δύο νέα παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά έξω από την Χαλκίδα στην Δροσιά. Ήταν 11 το πρωί...

Πωλητήριο στο ΤΤ: Τα σενάρια






















Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μπαίνει πλέον στο μάτι του κυκλώνα μετά τη δρομολόγηση του διαχωρισμού και της πώλησης της ATEbank, με το οικονομικό επιτελείο να...

Αίρεται ο περιορισμός για την απόκτηση ποσοστού άνω του 20% σε ΔΕΚΟ






















Στην κατάργηση του άρθρου 11 του νόμου 3631/2008 σύμφωνα με το οποίο δεν επιτρέπεται σε επενδυτή να κατέχει ποσοστό άνω του 20% του μετοχικού κεφαλαίου δημοσίων επιχειρήσεων στρατηγικού χαρακτήρα θα προχωρήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες το υπουργείο Οικονομικών.

Συγκλονίζει το παρασκήνιο της αυτοκτονίας του συνταξιούχου αστυνομικού



''Αν και έχω διενεργήσει 20.000 νεκροψίες σε Ελλάδα και Αμερική ,δεν έχω τη δύναμη να μπω καν στο νεκροτομείο και να αντικρίσω τη σορό του άτυχου συνταξιούχου αστυνομικού που έδωσε τέλος στη ζωή του στο Ηράκλειο επειδή δεν είχε την οικονομική άνεση να καλύψει ,ως πατέρας ,τις υποχρεώσεις του έναντι του παιδιού του που λογοδόθηκε.''

Κινητό γραφείο πληροφοριών σε...δύο τροχούς!


Κινητό γραφείο πληροφοριών σε...δύο τροχούς!
Όταν δεν μπορεί ο επισκέπτης να πάει στο γραφείο πληροφοριών τι κάνεις; Παει το γραφείο στον....τουρίστα! Αυτό σκέφτηκαν οι άνθρωποι του λιμανιού και έφεραν...δίτροχα που θα είναι πάντα κοντά στον τουρίστα- μια ιδέα που ξεκίνησε από το Μαϊάμι...

Νέα παρτίδα εκκαθαριστικών

Νέα παρτίδα εκκαθαριστικών

Νέα παρτίδα με 369.432 εκκαθαριστικά σημειώματα απέστειλε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών. Από αυτά τα 216.532 είναι χρεωστικά, τα 25.417 είναι πιστωτικά και τα 127.483 είναι μηδενικά.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Λαμίας τα επόμενα Σαββατοκύριακα



Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Βροχή πυροβολισμών στην Πατησίων


ΒροΕδώ φαίνεται κάποια από τα χρήματα που του έπεσαν κατά τη διαφυγή του- Ο ληστής φορούσε βερμούδα και έγινε αντιληπτός την ώρα της ληστείας από άντρες της άμεσης Δράσης

- Με την απειλή όπλου κατάφερε να κλέψει το αυτοκίνητο από μία κοπέλα και να εξαφανιστεί
- Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ επικεντρώνονται στα στενά της Κυψέλης
- Προς το παρόν δεν υπάρχει πληροφορία για τραυματισμό αστυνομικού

Κατέληξε και δεύτερος ασθενής που προσβλήθηκε από τον ιό του Δυτικού Νείλου





















Ένας 77χρονος άνδρας, που έπασχε από καρκίνο και νοσηλευόταν στο Ερρίκος Ντυνάν, προσβλήθηκε από τον ιό του Δυτικού Νείλου και πέθανε.

Καφές: Το καλύτερο αντηλιακό!



















Προστατεύει το δέρμα μας από τον καρκίνο του δέρματος. Έρευνα επιστημόνων στο Νιού Τζέρσευ αποδεικνύει ότι ο καφές μπορεί ενδεχομένως να...

"Ελεύθερο" το ωράριο των φαρμακείων




Τα φαρμακεία μπορούν να λειτουργούν προσωρινά τα Σάββατα και κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας και της Τετάρτης, σύμφωνα με σημερινή απόφαση αναστολής του Δ΄Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Έκανε "βουτιά" στο κενό!


















"Συναγερμός" σήμανε πριν από λίγη ώρα όταν κλήθηκε το ΕΚΑΒ σε μία περίπτωση πτώσης- από μεγάλο ύψος- στο κενό ενός ανθρώπου, για άγνωστο λόγο και κάτω από...

Νέος πρόεδρος στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων



Καθήκοντα προέδρου του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων αναλαμβάνει ο Τάκης Αθανασόπουλος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά, αντιπρόεδρος του ΙΟΒΕ και πρώην πρόεδρος της ΔΕΗ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών.

Συμμορία ανήλικων αλλοδαπών που... δεν πείραζε Έλληνες!



Είχαν γίνει φόβος και τρόμος στην Χερσόνησο, αλλά όπως θα διαπιστώσετε, όχι για τους κατοίκους της περιοχής...

Οι 12 παραλίες της Αττικής που απαγορεύεται το κολύμπι

Οι 12 παραλίες της Αττικής που απαγορεύεται το κολύμπι


Δώδεκα παραλίες της Αττικής στις οποίες πρέπει να αποφεύγεται η
κολύμβηση ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Επιδρομή από βιομηχανικές Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στο Σέλινο

















από το Γραφείο Τύπου

Η Ελλάδα βιώνει σήμερα μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ιστορίας της.
Ανεργία, πείνα, εξαθλίωση, αυτοκτονίες και γενικευμένο ξεπούλημα της γης, των φυσικών πόρων, του αρχαιολογικού και πολιτιστικού πλούτου.

Η HTC παραδέχεται κενό ασφαλείας στα smartphone της

Η HTC παραδέχεται παραδέχεται κενό ασφαλείας στα smartphone της

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που έγινε γνωστό ότι τα smartphone της HTC έχουν ένα σοβαρό κενό ασφαλείας το οποίο μπορεί να εκθέσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και η εταιρεία ερεύνησε και επιβεβαίωσε την είδηση.