Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής. Στις 04.00 οι δείκτες του ρολογιού πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω, ώστε να δείξουν 03.00.




Και όμως οι τηγανητές πατάτες έχουν και οφέλη!

Αυξήστε την ορμόνη του έρωτα με πατάτες τηγανητές

Αποτελούν απαγορευμένη τροφή για όσους κάνουν δίαιτα και διατροφική αμαρτία για όσους προσέχουν τη διατροφή τους.





Σε επ’ αόριστον απεργία κατέρχονται οι φαρμακοποιοί

Σε επ’ αόριστον απεργία κατέρχονται οι φαρμακοποιοί

Σε μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση προχωρούν οι φαρμακοποιοί, οι οποίοι από τη Δευτέρα κατεβάζουν τα ρολά των φαρμακείων επ’ αόριστον.





Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών κατά τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 2015



Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας, κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, εκτός των αυξημένων μέτρων τροχαίας σε όλη την επικράτεια και των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας…



Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής. Στις 04.00 οι δείκτες του ρολογιού πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω, ώστε να δείξουν 03.00.



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Ο αγώνας μεταξύ της ΑΕΚ και του Ηρακλή για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League, ξεχωρίζει από το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.





Συσκευή ανακαλύπτει πόσες θερμίδες έχει το φαγητό σας



Με μία απλή σάρωση του γεμάτου πιάτου που βρίσκεται εμπρός σας, η συσκευή Scio μπορεί να σας δώσει πλήρη ανάλυση για το πόσες θερμίδες, υδατάνθρακες, λίπος και πρωτεΐνες έχει το φαγητό σας




Είκοσι «σύμμαχοι» της μακροζωίας στο πιάτο μας



Βρίσκονται στο ψυγείο, στα ράφια και τα ντουλάπια της κουζίνας μας και αποτελούν πολύτιμους συμμάχους της υγείας μας. Πρόκειται για τροφές με σημαντικές ευεργετικές ιδιότητες, ασπίδα ενάντια στις ασθένειες, «φάρμακα» της φύσης που μας έχουν προσφερθεί απλόχερα.


Χειμωνιάτικο σκηνικό με πτώση της Θερμοκρασίας



Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ του Σαββάτου, ενώ οι βροχές και τα τοπικά έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται…


Υπόκλιση Γκιστ σε Διαμαντίδη και Καλάθη



Ο Τζέιμς Γκιστ έκανε ρεκόρ πόντων στην Ευρωλίγκα (27π.) απέναντι στην Καρσίγιακα, αλλά δεν περιαυτολόγησε. Απεναντίας, υποκλίθηκε σε Διαμαντίδη και Καλάθη για τη συνεισφορά τους, αλλά και στη σημασία της νίκης.




Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες σε τροχαίο στη Μαλακάσα



Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε το βράδυ στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας.



Μπάσκετ - Ευρωλίγκα: Λαμποράλ Κούτσα - Ολυμπιακός 96 - 89




Ο Ολυμπιακός δεν ήταν σε καλή κατάσταση κυρίως στην περιφερειακή του άμυνα (δέχτηκε 13/26 τρίποντα), πληρώνοντας τα λάθη του με το υψηλό σκορ που σημείωσε η Λαμποράλ Κούτσα. 




Τι αλλάζει στις ανανεώσιμες πηγές


Η άλλοτε κραταιά αγορά φωτοβολταϊκών βρίσκεται σε στασιμότητα στη χώρα μας, την ώρα που διεθνώς γνωρίζει εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης


Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Τρεις αυτοκτονίες "πρόλαβε" η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος




Απετράπησαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος άλλες τρεις περιπτώσεις πρόθεσης αυτοκτονίας στην Αττική, που εκδηλώθηκαν μέσω διαδικτύου, και συγκεκριμένα ενός 24χρονου, ενός 46χρονου και μιας 56χρονης.




ΔΕΔΔΗΕ: Από τις 30 Οκτωβρίου θα δέχεται αιτήσεις φωτοβολταϊκών net metering στη Μέση Τάση



O ΔΕΔΔΗΕ με ανακοίνωσή του θέτει υπόψη των ενδιαφερομένων ότι η υποδοχή των αιτημάτων σύνδεσης φωτοβολταϊκών συστημάτων αυτοπαραγωγής με ενεργειακό συμψηφισμό (net metering) από καταναλωτές που συνδέονται στο δίκτυο Μέσης Τάσης θα ξεκινήσει από τις 30 Οκτωβρίου.


Έρχονται τα αθλητικά που «δένονται» μόνα τους

Αποτέλεσμα εικόνας για Έρχονται τα αθλητικά που «δένονται» μόνα τους

Πριν από περίπου 30 χρόνια, η Nike είχε συνεργαστεί με τους υπευθύνους της δημοφιλούς ταινίας «Back to the Future» για την μεταφορά των θεατών στον φουτουριστικό κόσμο του 2015.



Η βιταμίνη C είναι μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη πολλών μορφών αρθρίτιδας



Στα πλαίσια μιας διαχρονικής έρευνας με την ονομασία «EPIC-Norfolk» Βρετανοί επιστήμονες αξιολόγησαν τις διατροφικές συνήθειες των άγγλων σε σχέση με την αρθρίτιδα.





Σοκ με Κάτσε στον ΠΑΟΚ

Σοκ με Κάτσε στον ΠΑΟΚ

Ισχυρό αγωνιστικό πλήγμα για τον ΠΑΟΚ. Ο Εργκους Κάτσσε έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στο τέταρτο μετατάρσιο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα.




Οι διαιτητές του Κυπέλλου Ελλάδας

Οι διαιτητές του Κυπέλλου Ελλάδας

Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα πρώτα ματς της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.




Προς τα πίσω τα ρολόγια τα ξημερώματα της Κυριακής

Προς τα πίσω τα ρολόγια τα ξημερώματα της Κυριακής

Μια επιπλέον ώρα ύπνου θα κερδίσουμε με την επιστροφή στην κανονική ώρα από την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.


Μένουν στο Δημόσιο αλλά όχι στην εποπτεία του ΥΠΕΝ τα πάγια του ΑΔΜΗΕ



Επιβεβαιώθηκε κατά τη χθεσινή συζήτηση που είχε ο Πάνος Σκουρλέτης με τους επικεφαλής του «κουαρτέτου», ότι δεν βρίσκεται πλέον στο τραπέζι η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, συμφωνήθηκε όμως επίσης και η κατεύθυνση προς την οποία αναζητείται το αποδεκτό εναλλακτικό σχέδιο.



Έσπασε τα κοντέρ δημιουργίας ο Παναθηναϊκός



Παναθηναϊκός ξεδίπλωσε τις δημιουργικές του αρετές στη χθεσινή νίκη επί της Καρσίγιακα (85-73). Ο Νικ Καλάθης είχε 11, ο Δημήτρης Διαμαντίδης 8 ασίστ και όλοι οι «πράσινοι» συνολικά 27 καταγράφοντας μια από τις κορυφαίες…




Τέλος στα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας – Θα πληρώσουν όλοι

Áõôïêßíçôá óôáèìåõìÝíá óå ðÜñêéíãê ôçò ÁèÞíáò ôçí Ôñßôç 26 ÌáÀïõ 2015. Ôï õðïõñãåßï Ïéêïíïìéêþí ðñïùèåß ôçí ñéæéêÞ áíáðñïóáñìïãÞ ôïõ óõóôÞìáôïò öïñïëüãçóçò êáé ôáîéíüìçóçò ôùí É.×. áõôïêéíÞôùí. 
(EUROKINISSI/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÆÙÍÔÁÍÏÓ)

Σε δραστικές αλλαγές από φέτος στα τέλη κυκλοφορίας θα προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, προαναγγέλλοντας ότι μπαίνει τέλος στα μηδενικά τέλη.





Τζόρτζεβιτς: Συγκέντρωση και διάθεση τα "κλειδιά" μας



Απολύτως ικανοποιημένος ήταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς από την απόδοση και φυσικά από τη νίκη της ομάδας του επί της πρωταθλήτριας Τουρκίας, Πινάρ Καρσίγιακα, που ήταν η πρώτη στη φετινή Ευρωλίγκα.


Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας-Τι δείχνει η τηλεόραση

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων της Euroleague ξεχωρίζει από τις αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις της σημερινής ημέρας.


Προσοχή όταν παραλαμβάνετε πετρέλαιο

Προσοχή όταν παραλαμβάνετε πετρέλαιο

Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία παραλαβής πετρελαίου θέρμανσης, έδωσε στη δημοσιότητα το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ).




Όλα δείχνουν... Σκίμπε για την Εθνική μας

Όλα δείχνουν... Σκίμπε για την Εθνική μας

Προβάδισμα, όσον αφορά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, φέρεται να έχει πάρει ο Μίκαελ Σκίμπε.





Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Tζακ Ποτ στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ



Χωρίς νικητή για την πρώτη κατηγορία στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ, στην οποία μοιράζονταν 700.000 ευρώ.




Ο Καραγκιόζης πάει αεροδρόμιο



Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, το αεροδρόμιο της Αθήνας προσφέρει μια ξεχωριστή στιγμή ψυχαγωγίας και ελληνικής παράδοσης στους επιβάτες και επισκέπτες φίλους του, μικρούς και μεγάλους.




Άνοιξε η μύτη σας; Η μία απαραίτητη κίνηση.

Άνοιξε η μύτη σας; Η μία απαραίτητη κίνηση.

Η ρινορραγία μπορεί να συμβεί σε μικρούς και μεγάλους, ανά πάσα στιγμή. Είναι όμως συχνότερη σε παιδιά από 2-10 ετών, κατά την περίοδο της ήβης και σε ενήλικες μετά τα 50. 





Δωροεπιταγές και εβδομαδιαίος τόκος για την επιστροφή καταθέσεων

Αποτέλεσμα εικόνας για καταθεσεις

Μεγάλη εκστρατεία για την επιστροφή καταθέσεων θα ξεκινήσουν οι τράπεζες, καθώς η ενίσχυση της ρευστότητάς τους, παράλληλα...



24ωρη απεργία σε ΕΡΤ, ΑΠΕ, ΓΓΕΕ, ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς



Εικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία από τις 6 π.μ. της Παρασκευής, 23 Οκτωβρίου 2015 έως της 6 π.μ. του Σαββάτου, 24 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιούν η Ε.Σ.Η.Ε.Α. και η...




Σβίγκου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προστατέψει το δημόσιο χαρακτήρα ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ



Δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για το θέμα της ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ, καθώς και τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση εξαπέλυσε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.




Ρεύμα μέσω… ΕΛΤΑ στα ελληνικά σπίτια



Πώς θα σας φαινόταν η μεταφορά του ρεύματος να γινόταν μέσο Ταχυδρομείου; Μην περιμένετε να σας κτυπάει το κουδούνι ο ταχυδρόμος της γειτονιάς και να σας… παραδίδει το ρεύμα σε φάκελο! Αυτό δεν μπορεί να συμβεί, τουλάχιστον…




Στην αρένα της 3ης αγωνιστικής του Europa League



Μπορεί για δύο βραδιές να ταξιδέψαμε στα… αστέρια, όμως και το Europa League έχει τη δική του ξεχωριστή αίγλη.





Για το ίδιο κόλπο είχαν πιαστεί το 2012 οι απατεώνες «τεχνικοί της ΔΕΗ»

Για το ίδιο κόλπο είχαν πιαστεί το 2012 οι απατεώνες «τεχνικοί της ΔΕΗ»

Οι περίπου 20 «τεχνικοί της ΔΕΗ» που συνελήφθησαν προ πενθημέρου για δεκάδες κλοπές και ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων στην Αθήνα είχαν -σχεδόν όλοι- συλληφθεί το 2012 για τα ίδια ακριβώς αδικήματα, με την ίδια μέθοδο!






Εξώδικο του Ολυμπιακού στη "Nova"



Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την περιγραφή της NOVA στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την οποία χαρακτήρισαν, μέσω επίσημης ενημέρωσης, κατ' επανάληψη μονομερή.

Χειμερινή ώρα 2015 – Πότε αλλάζει η ώρα;



Σε λίγες ημέρες εντός του Οκτωβρίου θα επανέλθει η χειμερινή ώρα και όλοι μας θα κερδίσουμε μία ώρα επιπλέον ύπνο. Δείτε πότε αλλάζουμε την ώρα.


Με 500 οπαδούς η Καρσίγιακα στο ΟΑΚΑ



Περίπου 500 οπαδούς της θα έχει στο πλευρό της η Καρσίγιακα στον αγώνα της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας (22:00).





ΡΑΕ: Τρεις προτάσεις για την αλλαγή προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος



Τρεις εναλλακτικές προτάσεις αναφορικά με την αλλαγή προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση που υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ, έδωσε σε δημόσια διαβούλευση η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ).




Συνεχίζεται η κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες



Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.





Το Facebook φτιάχνει site για να γίνετε προγραμματιστές



Το Facebook θέλει να γνωρίσει τον προγραμματισμό στους γονείς και τους κηδεμόνες, αλλά και σε αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με αυτόν ως επάγγελμα.





Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Οι Google Maps θα προβάλλουν τις τιμές καυσίμων στα βενζινάδικα

Οι Google Maps θα προβάλλουν τις τιμές καυσίμων στα βενζινάδικα

Οι Χάρτες Google θα γίνουν ακόμη πιο εύχρηστοι, καθώς ενημερώνονται με τις τιμές καυσίμων για να μπορείτε να πάτε στο οικονομικότερο από αυτά που βρίσκονται στο δρόμο σας. 





Στους δρόμους οι αγρότες της Κρήτης

Στους δρόμους οι αγρότες της Κρήτης

Σε κινητοποιήσεις αποφάσισαν να κατέβουν την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου οι αγρότες της Κρήτης όπως αποφασίσθηκε σήμερα σε συγκέντρωση αγροτοσυνδικαλιστών.





Η πτώση των τιμών «σανίδα σωτηρίας» για τις μονάδες φυσικού αερίου – Ανταγωνιστικές ακόμη και με το λιγνίτη



Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στη χονδρεμπορική αγορά του ηλεκτρισμού, καθώς η πτώση της τιμής του πετρελαίου επηρεάζει συνακόλουθα...





Λουκέτο στο «Gamato»

Λουκέτο στο «Gamato»

Χειροπέδες πέρασαν τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον διαχειριστή της ιστοσελίδας «gamato», μέσω της οποίας δινόταν η δυνατότητα στους χρήστες να...





Προχωράει θετικά ο "Αστυνομικός της Γειτονιάς"



Με θετικά αποτελέσματα συνεχίζεται η εφαρμογή του θεσμού του «Αστυνομικού της Γειτονιάς», όπως τονίζει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, σε ανακοίνωσή του.






«Δένουν» τα πλοία από 2 έως 4 Νοεμβρίου

«Δένουν» τα πλοία από 2 έως 4 Νοεμβρίου

Κινητοποιήσεις αποφάσισε την Τρίτη η ΠΝΟ ζητώντας την επίλυση σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν τους ναυτικούς. Ειδικότερα αποφασίστηκε 48ωρη πανελλαδική απεργία...





Χαλάει ο καιρός

Χαλάει ο καιρός

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.).

Ολονυχτία στα...ΚΤΕΟ για να γλιτώσουν τα πρόστιμα



Μέσα στη...μαύρη νύχτα έσπευδαν κάτοχοι οχημάτων στην Κρήτη να τα παραλάβουν από τα ΚΤΕΟ , τα οποία είχαν "δουλειές με φούντες" χθες, καθώς έληγε και επίσημα η παράταση...





Σίλβα: Χαρούμενοι μεν, αλλά…



Χαρούμενος από τη νίκη και από τη θέση που έχει αυτή τη στιγμή στον όμιλό του στο Champions League, δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού ο Μάρκο Σίλβα.