Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

GP Μαλαισίας - QP: Pole με απίστευτο ρεκόρ ο Lorenzo!



Άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση σε κατατακτήριες δοκιμές πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Jorge Lorenzo που πήρε την pole position στη Sepang με αντεπίθεση που εξαπέλυσε στο τελευταίο λεπτό της διαδικασίας, μια τακτική που είχε εφαρμόσει με επιτυχία και στον προηγούμενο αγώνα, στο Motegi.

Παπάς-"κυνηγός" χαλκού ρήμαξε τους πολυελαίους



Ο μισθός του κληρικού δεν ήταν αρκετός για τον εφημέριο μιας εκκλησίας στα προάστια της Πάτρας και αποφάσισε να γίνει…

«Τσεκούρι» και στις φοροαπαλλαγές για τις μεταβιβάσεις ακινήτων


polikatikoia

Σχέδια για αυξήσεις και στις φορολογικές επιβαρύνσεις των ακινήτων προωθούν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και η τρόικα. Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» τα σχέδια προβλέπουν περικοπές σε φοροαπαλλαγές για μεταβιβάσεις, δωρεές, γονικές παροχές και κληρονομιές περιουσιακών στοιχείων, κατάργηση της απαλλαγής των αγροτεμαχίων από τη φορολογία ακίνητης περιουσίας και ενοποιήσεις στους φόρους που επιβαρύνουν τη χρήση κατοικιών και οικοπέδων.

Όργιο λαθρουλοτομίας στο Πήλιο ΦΩΤΟ




Συνεχίζεται απρόσκοπτα η λαθροϋλοτομία στο Πήλιο. Πας τις, έχων ένα αλυσοπρίονο, ξυλεύεται. Τα δάση αποψιλώνονται εξαιτίας της αδράνειας του Δασαρχείου Βόλου. Τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας σε κάθε δρομολόγιο που κάνουν, στο οδικό κύκλωμα του Πηλίου, διαπιστώνουν μύριες όσες παραβάσεις.

Ευρωλίγκα Τοπ 10: Τρίτο το κάρφωμα του Τσαρτσαρή

ΒΙΝΤΕΟ – Ευρωλίγκα Τοπ 10: Τρίτο το κάρφωμα του Τσαρτσαρή

Στην τρίτη θέση του Top – 10 της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας βρίσκεται το κάρφωμα του Κώστα Τσαρτσαρή στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Καντού στο ΟΑΚΑ (78-76).

Ένας στους δύο δεν πληρώνει κοινόχρηστα - "Πολυτέλεια" το πετρέλαιο

Ένας στους δύο δεν πληρώνει κοινόχρηστα - "Πολυτέλεια" το πετρέλαιο

Διατίθεται τελικά από σήμερα το πετρέλαιο θέρμανσης – χρυσάφι με αρχική τιμή που αγγίζει τα 1,40 ευρώ ανά λίτρο.

Καταδίωξη με τραυματισμό και σύλληψη δράστη στη Θήβα.












Αλβανικής καταγωγής ήταν ο ένας εκ των δύο δραστών που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Θήβας μετά από καταδίωξη το βράδι της Παρασκευής.

Πώς θα γίνουν οι 2.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων



















Μετακινήσεις, επανεκπαίδευση προσωπικού αλλά και απολύσεις περιλαμβάνει το σχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να τεθούν σε διαθεσιμότητα 2.000 δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι το τέλος του 2012...

Καλλιστεία... κλασσικών αυτοκινήτων



Στην κεντρική πλατεία Ελευθερωτών στο Χαλάνδρι η ΦΙΛΠΑ ( Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου) διοργανώνει την Κυριακή 21η Οκτωβρίου την εκδήλωση «9ο Concours d’ Elegance» (καλλιστεία συλλεκτικών οχημάτων). Στη συγκεκριμένη θα λάβουν μέρος ιστορικά οχήματα ηλικίας από 30 έως και 92 ετών τα οποία θα διαγωνιστούν για να εκλεχτεί το ομορφότερο. 

«Βροχή» αστεριών απόψε



















Ακόμη ένα φαινόμενο βροχής διαττόντων αστέρων, των Ωριωνίδων, θα κορυφωθεί απόψε στον νυχτερινό ουρανό, με τους αστρονόμους της NASA να περιμένουν περίπου 20 έως 25 πεφταστέρια ανά ώρα...

Έκλεισε η συμφωνία Πειραιώς - Société Générale για Geniki Bank



















«Έκλεισε» επισήμως την Παρασκευή η συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με τη Société Générale, για την απόκτηση του συνολικού ποσοστού συμμετοχής (99,08%) του μ/κ που διατηρεί στη Γενική Τράπεζα ο γαλλικός όμιλος...

Κραυγή αγωνίας από τους εμποροβιοτέχνες, από το φρούριο Κούλε


















"Δεν αντέχουμε άλλο - Όχι άλλες αυτοκτονίες στην Κρήτη" φωνάζουν οι εμποριοβιοτέχνες του Ηρακλείου, μέσω μιας πρωτότυπης και άκρως συμβολικής διαμαρτυρίας με την οποία...

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Βλέπουν τους ασθενείς της ΜΕΘ μέσω ίντερνετ - Πρωτοποριακή μέθοδος στο Ηράκλειο



















Η τεχνολογία και το διαδίκτυο θα βρίσκονται πλέον στο πλευρό του κάθε ασθενή που θα περνά το κατώφλι της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ μετά από μία εξαιρετική προσπάθεια που έκαναν...

Νέο trojan κλέβει αποθηκευμένα μηνύματα και αρχεία



Ένα νέο malware, το FakeLookout.A ανακαλύφθηκε σε εφαρμογή που υπάρχει στο Google Play και κλέβει προσωπικά δεδομένα από τους κατόχους των συσκευών Android τις οποίες έχει μολύνει και τα στέλνει σε έναν FTP server.

Φθηνότερα τα φάρμακα από την 1η Νοεμβρίου

















Μεσοσταθμική μείωση της τάξεως του 16% θα ισχύσει για τις τιμές των φαρμάκων από την 1η Νοεμβρίου, όπως είπε...
την Παρασκευή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Αναστολή ποινή φυλάκισης για Πετζετάκι


Ανεστάλη η εκτέλεση των αποφάσεων φυλάκισης κατά του επιχειρηματία Γιώργου Πετζετάκι, χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφού υπήρξε συμφωνία για εξόφληση του ελληνικού Δημοσίου.

Επικό άλμα με μοτοσικλέτα!



Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα άλματα με οδηγούς και αναβάτες, αλλά σαν και αυτό στο παρακάτω video δεν έχει υπάρξει ποτέ. Ένας δικυκλιστής πέταξε κυριολεκτικά πάνω από τα δέντρα και προσγειώθηκε στο νερό με αλεξίπτωτο.

Νέο «δωράκι» στις τράπεζες



Ακόμη μία απαίτηση της τρόικας υλοποιείται -ως φαίνεται- από την κυβέρνηση. Η απαγόρευση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, που εφαρμόζεται από το 2008 και προστατεύει χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων τους στις τράπεζες, τείνει προς κατάργηση.

Κλειστές οι ΔΟΥ Δευτέρα και Τρίτη



Παρατείνονατι οι πληρωμές όσων φορολογούμενων πολιτών λήγουν οι προθεσμίες εντός του συγκεκριμένου διημέρου.

Στην Κρήτη ο μετροπόντικας για το μεγαλύτερο τούνελ




















Αγώνα δρόμου κάνουν οι υπηρεσίες για να τρέξουν τις διαδικασίες σχετικά με τη νέα εργολαβία στο φράγμα Αποσελέμη και την εξασφάλιση των...

Πόσα χάνουν οι εργαζόμενοι από τριετίες και αποζημιώσεις



Το καυτό e-mail για τα εργασιακά που περίμεναν οι τροϊκανοί έφτασε από το υπουργείο Εργασίας

Ξύπνησαν με σεισμό 4,6 Ρίχτερ - Τι λένε οι σεισμολόγοι...




Ακόμα μία δόνηση βόρεια της Σητείας, που αναστάτωσε τους κατοίκους...

Παναθηναϊκός - Καντού 78-76



Ο νέος Παναθηναϊκός του Αργύρη Πεδουλάκη έχει ακόμα πολλά να μάθει… 

Απόπειρα εμπρησμού σε μπαρ της παραλιακής




Στόχο ένα μπαρ της παραλιακής λεωφόρου του Ηρακλείου έβαλαν άγνωστοι τη νύχτα, τοποθετώντας στην είσοδο ένα στουπί το οποίο περιέλουσαν με οινόπνευμα.

Γυναίκα πιλότος για τη Williams



















Η Susie Wolff δοκίμασε πρόσφατα τις οδηγικές της ικανότητες σε μονοθέσιο της Williams, συμπληρώνοντας 100 χλμ. στην πίστα του Silverstone με την FW33.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ένας χρόνος χωρίς τον Simoncelli



Έναν χρόνο ακριβώς από το σοκαριστικό live on camera δυστύχημα του Marco Simoncelli της Gresini Honda, το Moto GP επιστρέφει στη Μαλαισία και την πίστα Sepang. Με τρομερή συγκίνηση για τον αδικοχαμένο Ιταλό...

Οι χρήστες smartphones θα ξεπεράσουν πολύ σύντομα το 1 δις

















Μπορεί οι προβλέψεις για το ορόσημο του 1δις ενεργοποιημένων smartphones να αποκλίνουν μεταξύ τους, ανάλογα με τις εταιρείες που διεξάγουν τις μελέτες, ωστόσο...

Διαθέσιμος στα Windows 7 ο Explorer10



Σε όλους τους νέους υπολογιστές που θα τρέχουν τα επερχόμενα Windows 8, ο Internet Explorer 10 θα είναι προεγκατεστημένος, αλλά η Microsoft αποκάλυψε πως ο νέος browser θα διατεθεί και για τα Windows 7.

Ψήφισμα για την σημερινή απεργία.ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ.


Η ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ  συσσωμη με όλα τα σωματεία μέλη της μετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση στο ‘ΠΑΝΘΗΒΑΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ’.Κλείσαμε τις επιχειρήσεις μας σήμερα Πέμπτη 18/10/2012 και συγκεντρωθήκαμε στην κεντρική πλατεία της θήβας για να φωνάξουμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΕΩΣ ΕΔΩ!!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!
Η πολιτική αυτή οδηγεί στην φτώχεια-στο λουκέτο-στην ανεργία και στην καταστροφή.

Υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους -Κρατούνται η μητέρα & άλλη μια γυναίκα

Υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους -Κρατούνται η μητέρα & άλλη μια γυναίκα

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου κρατούνται, αυτή την ώρα, δύο γυναίκες - μια μητέρα και άλλη μια γυναίκα από τη Βουλγαρία 

Κινεζικό «big deal» με την Ελλάδα





















Η επέλαση και το στοίχημα στον ελληνικό ήλιο.
Σε στρατηγικής σημασίας μνημόνιο προχώρησε η Ελλάδα με την Κίνα για την κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών σε...διάφορες περιοχές της χώρας μας όπως η Ηλεία, Αττική, Βοιωτία, Μακεδονία, συνολικής ισχύος έως 116MW.

Πώς θα πωλούνται τα «ληγμένα» προϊόντα



«Ληγμένα» προϊόντα σε χαμηλό κόστος θα πωλούνται σύντομα στα σούπερ μάρκετ σύμφωνα με την νέα αγορανομική διάταξη, που τέθηκε σε ισχύ από τις αρχές της εβδομάδας.

Σε λίγες μέρες η έντυπη φόρμα για τον υπολογισμό επιστροφής φόρου από το πετρέλαιο



Σε περίπου 10 ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η έντυπη φόρμα για τους διαχειριστές πολυκατοικιών, προκειμένου να υπολογίζουν αυτόματα οι ιδιοκτήτες αν δικαιούνται επιστροφή από το πετρέλαιο θέρμανσης, είπε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Χάρης Θεοχάρης, γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Κόντρα στην Καντού απόψε ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ



Την Καντού στο ΟΑΚΑ υποδέχεται απόψε ο ΠΑΟ (22:00, ΝΕΤ) με στόχο την πρώτη νίκη στην Euroleague. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Η αδιαθεσία του Σοφοκλή Σχορτσανίτη δεν ήταν κάτι σοβαρό και θα δώσει το παρών. 

Πρωτοφανής συγκέντρωση στο Ηράκλειο – Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους




















Πρωτοφανής σε όγκο και παλμό είναι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο ενάντια στα μέτρα λιτότητας που προωθούνται από την κυβέρνηση...

Φόβοι για τη ζωή 26χρονου γιου γιατρού που απήχθη τον περασμένο Αύγουστο - Φίλος της οικογένειας ο "εγκέφαλος" της απαγωγής



- Οι απαγωγείς ζήτησαν 500.000-600.000€ λύτρα
- 5 μέρες μετά την απαγωγή χάθηκαν τα ίχνη του 26χρονου
- Συνελήφθησαν την Τρίτη οι επτά απαγωγείς
- Πατέρας δυο εν ενεργεία αστυνομικών ο 72χρονος που σχεδίασε την απαγωγή
- Αρνούνται να αποκαλύψουν που βρίσκεται ο νεαρός

«Αμήχανοι» οι επαγγελματίες για τα Windows 8



















Όπως όλοι γνωρίζουμε το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft χρησιμοποιεί ένα εντελώς διαφορετικό γραφικό περιβάλλον από τα προηγούμενα
ένα πανομοιότυπο UI με το κινητό λειτουργικό της εταιρείας των Windows Phone.

Πτώση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας



Μεγάλη πτώση 10,9% σημείωσε η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας τον Σεπτέμβριο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Πώς να κάνετε σκόνη ένα iPhone και ένα Galaxy;



Την απάντηση στην ερώτηση, μας τη δίνει μια εταιρεία που κατασκευάζει μπλέντερ, η οποία προκειμένου να αποδείξει πόσο ανθεκτικά είναι τα προϊόντα της, αποφάσισε να κάνει… σκόνη ένα iPhone 5 και ένα Galaxy S3.

Μπήκαν στην ταβέρνα ... με λοστούς και όπλα στα χέρια




Ξημερώματα χτύπησαν οι δράστες στην παραλία του Ασπροπύργου

Η δόση έχει εγκριθεί και με αυτήν θα πληρώσουμε μόνο όσα χρωστάμε - Μόνο μια καλή κουβέντα σήμερα στην Σύνοδο Κορυφής




- H δόση θα πάει στην αποπληρωμή δανείων
- Σε δεσμευμένο λογαριασμό τα χρήματα για την Ελλάδα για να συνεχιστεί η πίεση στην χώρα, γράφει το Spiegel
- Βρείτε λεφτά να πληρώνετε μόνοι σας μισθούς και συντάξεις

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Η Κρήτη αιμορραγεί στους δρόμους,πνίγεται στις θάλασσες και το τσούζει


Η Κρήτη αιμορραγεί στους δρόμους,πνίγεται στις θάλασσες και το τσούζει















Στοιχεία που "τρομάζουν" έρχονται στη δημοσιότητα από τα στατιστικά του ΕΚΑΒ Κρήτης που αφορούν το τελευταίο πεντάμηνο και που δείχνουν πως στο νησί έχουμε αυξημένα τροχαία, ανησυχητικά πολλά περιστατικά πνιγμών και κατάχρηση στο ποτό.

Έρχεται το πιο οικολογικό ποδήλατο του κόσμου




Ο κατασκευαστής Nimrod Elmish κατάφερε να φτιάξει ένα ποδήλατο που δεν διαφέρει εκ πρώτης όψεως από τα κανονικά.

Συμφώνησαν σε απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων – Τι θα γίνει με αποζημιώσεις και τριετίες



- Μεσάνυχτα τα βρήκαν με την τρόικα που φεύγει και μάλλον δεν επιστρέφει
- Τι είπαν οι αρχηγοί για τις απολύσεις στο Δημόσιο
- Βρέθηκε φόρμουλα συμβιβασμού για τα εργασιακά στον ιδιωτικό τομέα

Ένα σκαλοπάτι από τον Παγκόσμιο τίτλο ο Σταθακόπουλος


















Μια νέα επιτυχημένη εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Άγγελος Σταθακόπουλος και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο.Συμμετείχε στον Παγκόσμιο τελικό του Championkart, στο Jesolo της Ιταλίας και πρωταγωνιστώντας και τις 3 μέρες του αγώνα, τερμάτισε στη 2η θέση της κατηγορίας 6 Speed Over, με εξατάχυτα kart.

Ξεκίνησε από τις 6 το πρωί η 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων
















Ξεκίνησε, από τις 6 το πρωί της Τετάρτης έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης η 24ωρη πανελλαδική απεργία των δημοσιογράφων.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Θα ξαναδώσουν το «παρών» οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές την Πέμπτη


Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και οργανώνουν την Πέμπτη 18/10/2012 την 47η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής. 

Σοκ στο WRC: Αποχωρούν Ford και Mini



Μετά από 16 σεζόν εμπλοκής η Ford αποσύρει την εργοστασιακή της συμμετοχή από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι. Ανακοίνωση που εξέδωσε η Ford Ευρώπης έκανε...

Ο Δήμος Θηβαίων συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ



Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012, το Σώμα έλαβε ομόφωνα την απόφαση, ο Δήμος Θηβαίων να συμμετέχει, στην 24ωρη Πανελλαδική Γενική Απεργία...

Δεν περνούν ΚΤΕΟ τα αυτοκίνητά τους οι Αθηναίοι

















«Πρωταθλητές» αναδεικνύονται οι παραβάτες για ΚΤΕΟ, σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, όπως αυτά προκύπτουν από τουςτακτικούς και έκτακτους ελέγχους στο κέντρο της Αθήνας. Το τρέχον....

Επιστροφή ... στη ρακή λόγω φορολογίας!

Επιστροφή ... στη ρακή λόγω φορολογίας!

Αυξάνει ραγδαία η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών ιδιωτικής απόσταξης (ρακί, τσίπουρο, ούζο κ.ά.) καθώς η βαριά φορολογία των συσκευασμένων αλκοολούχων ποτών έχει στρέψει τους καταναλωτές σε ανώνυμα μη-συσκευασμένα προϊόντα.