Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Βρούτσης: Σύνταξη και εφάπαξ ανάλογα με τις εισφορές που έχουν καταβληθεί

Βρούτσης: Σύνταξη και εφάπαξ ανάλογα με τις εισφορές που έχουν καταβληθεί

Aνάλογη με τις εισφορές, που έχουν καταβληθεί κατά τη διάρκεια του εργασιακού βίου θα είναι η επικουρική σύνταξη και το εφάπαξ, που θα πάρει κάθε ασφαλισμένος, από την 1/1/2015 που θα ισχύσει ο νέος μαθηματικός τύπος, σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.



Σκληραίνει τη στάση του το υπουργείο Οικονομικών: Χωρίς ΑΦΜ οι επιχειρήσεις που χρωστούν στο Δημόσιο

Σκληραίνει τη στάση του το υπουργείο Οικονομικών: Χωρίς ΑΦΜ οι επιχειρήσεις που

Η εκτίναξη των ληξιπρόθεσμων χρεών σε δυσθεώρητα ύψη αναγκάζει το επιτελείο του υπουργείου Οικονομικών να προβεί σε νέα σκληρά μέτρα προκειμένου να καταφέρει να εισπράξει μέρος από τα χρωστούμενα.



Συμπλοκή οπαδών-ΜΑΤ στη Λεωφόρο

Συμπλοκή οπαδών-ΜΑΤ στη Λεωφόρο

Επεισόδια που πήραν μεγάλη έκταση έλαβαν χώρα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ. 



Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Δείτε την πρόγνωση του καιρού της Κυριακής



Σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας αναμένονται στα κεντρικά και νότια και από το μεσημέρι καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο.


Εργατικό Κέντρο Θήβας: Όχι στο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για την απόφαση να καταστείλει βίαια μια ολιγόλεπτη ειρηνική διαδήλωση διαμαρτυρίας των Απεργών της ΛΑΡΚΟ, στον κόμβο του Μαρτίνου.




Κυβερνοεπίθεση στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ.



Εκτός λειτουργίας βρέθηκε για λίγη ώρα η κεντρική ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ..


Προγραμματισμένες Διακοπές Τροφοδότησης ρεύματος (ΔΕΗ) Δ.Θηβαίων

ΔΕΔΔΗΕ

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.




Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού σε όλη τη χώρα



Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας - Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου



ΑΔΕΔΥ: Νέα 48ωρη απεργία Τρίτη - Τετάρτη Πηγή:www.capital.gr



Την πραγματοποίηση νέας 48ης απεργίας την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη αποφάσισε το απόγευμα του Σαββάτου η Γενική Συνέλευση της ΑΔΕΔΥ.



'Ανοιξαν το δρόμο αλλά απέκλεισαν μία ολόκληρη περιοχή



Αγανάκτηση επικρατεί σε Σίσι, Μίλατο και Βραχάσι για τον αποκλεισμό της περιοχή τους από την εθνική οδό, με το σημερινό κλείσιμο της διασταύρωσης της νέας εθνικής οδού με την παλιά, στο Σεληνάρι. 



«Πωλητήριο» στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ


Στην παραχώρηση στο ΤΑΙΠΕΔ, προς πώληση, του Ραδιομεγάρου της παλαιάς ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να προσανατολίζεται η κυβέρνηση...


Το πανόραμα του Ευρωμπάσκετ

Το πανόραμα του Ευρωμπάσκετ

Η Γαλλία και η Λιθουανία θα αναμετρηθούν στο μεγάλο τελικό της Κυριακής (22/09), με φόντο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ.


Την Κυριακή υποδεχόμαστε «επισήμως» το φθινόπωρο


Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου, στις 23.44 ώρα Ελλάδος, το βόρειο ημισφαίριο, στο οποίο ανήκει και η χώρα μας, υποδέχεται επισήμως το φθινόπωρο.


Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Οριστική “φραγή” σε όλες τις εταιρείες ιντερνετικού στοιχηματισμού


Με τροποποίηση που εισάγεται σε σχέδιο νόμου και αφορά τον νόμο 4002/2011 (σ.σ. ρυθμίζει συνολικά την αγορά τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα), ανοίγει ο δρόμος για την οριστική αναστολή λειτουργίας και...


Κι΄ όμως υπάρχει! Κοτόπουλο με κατάμαυρο κρέας! [εικόνες]

kotopoulo

Μαύρη κότα όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει! Στο φτέρωμα βέβαια, γιατί στα υπόλοιπα (κρέας, οστά κ.λπ.) το χρώμα του κοτόπουλου είναι άσπρο.
 



Η ηλεκτρονική ανάγνωση βοηθά τη δυσλεξία



Οι σύντομες γραμμές σε ηλεκτρονικά κείμενα, μπορεί να βοηθήσουν κάποιους αναγνώστες με δυσλεξία, να αυξήσουν την ταχύτητα ανάγνωσής τους, αλλά και να κατανοήσουν καλύτερα το ανάγνωσμά τους, σύμφωνα με έρευνα.



Με απουσίες στη Λεωφόρο ο ΟΦΗ



Τρεις ποδοσφαιριστές δεν θα έχει στη διάθεσή του ο Παύλος Δερμιτζάκης στον αυριανό αγώνα του ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Απ. Νικολαΐδης». Πιο συγκεκριμένα...



«Συναγερμός» για C-130, ξανά, στο αεροδρόμιο!



Σήμα κινδύνου εξέπεμψε λίγο πριν τις 17.25 το απόγευμα, αεροσκάφος C-130, ενημερώνοντας τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου Ηρακλείου ότι θα επιχειρήσει αναγκαστική προσγείωση. 



Τρία εκ. Ελληνες είναι ανασφάλιστοι και χωρίς πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη



Περισσότεροι από 3 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες είναι σήμερα ανασφάλιστοι, που σημαίνει ότι δε διαθέτουν πρόσβαση στη δημόσια υγεία και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σύμφωνα με...



Παιδιά κατάπιαν ποντικοφάρμακο σε βρεφονηπιακό σταθμό!



Μικρά παιδιά ηλικίας τριών έως τεσσάρων ετών γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια προχθές το μεσημέρι, όταν κατάπιαν ποντικοφάρμακα στον βρεφονηπιακό σταθμό όπου φιλοξενούνταν! 


Λέκκας: Το επίκεντρο του πρωινού σεισμού ίδιο με αυτό του 1981



«Ταρακουνήθηκε» τα ξημερώματα η Αττική και Βοιωτία  από τη σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 05.05 το πρωί από απόσταση 59 χιλιομέτρων δυτικά - βορειοδυτικά της Αθήνας, σύμφωνα με...





Αλλαγές στο πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας

Τι αλλάζει στις αναμετρήσεις της 6ης και 9ης αγωνιστικής


Λύτρωση στο φινάλε για τον ΠΑΟΚ – Νίκη επί της Σαχτιόρ στις καθυστερήσεις (2-1)

Λύτρωση στο φινάλε για τον ΠΑΟΚ – Νίκη επί της Σαχτιόρ στις καθυστερήσεις (2-1)

Εστω και την τελευταία στιγμή, ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του απέναντι στην Σαχτιόρ Καραγκαντί. Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Δικέφαλος ξεκίνησε...



Δια χειρός Καρβέλα-Κονταρού ο ύμνος του Ερμή Ζωνιανών!



Ο Ερμής Ζωνιανών για πρώτη φορά στην ιστορία του συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και το όραμα των ανθρώπων του συλλόγου είναι να τον δουν στα μεγάλα σαλόνια της Super League.



Μέτρα για την αντιμετώπιση της αιθαλομίχλης από τα τζάκια


Σχέδιο δράσης για την πρόληψη και αντιμετώπιση των προβλημάτων από την αιθαλομίχλη, που αναμένεται και κατά το φετινό χειμώνα...



Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στη Θήβα



Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής .




Σεισμός 4,3 ρίχτερ ταρακούνησε την Αττική και Βοιωτία



Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 ρίχτερ ταρακούνησε την Αττική και Βοιωτία  λίγο μετά τις πέντε τα ξημερώματα της Παρασκευής. 



Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Έφτασε στην Ελλάδα η KTM 390 DUKE ABS



Η νέα μοτοσικλέτα 390 Duke ABS της KTM είναι διαθέσιμη πλέον και στη χώρα μας, με την τιμή της να ορίζεται στα 5.350 ευρώ.




Τρία σενάρια επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών για το επίδομα θέρμανσης


Τρεις διαφορετικές προτάσεις επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών για το επίδομα θέρμανσης της χειμερινής περιόδου 2013-2014, με τις τελικές αποφάσεις να αναμένονται μετά την επιστροφή των επικεφαλής της τρόικας στην Αθήνα.



Τέλος στην αγωνία 925 εκπαιδευτικών



Τελείωσε η αγωνία για 925 εκπαιδευτικούς που βρέθηκε μετά από χρόνια εργασίας στο καθεστώς της διαθεσιμότητας μετά την κατάργηση μιας σειράς ειδικοτήτων από τα επαγγελματικά λύκεια και σχολές.



Αναγκαστική προσγείωση C-130 στο αεροδρόμιο Ηρακλείου


Αίτημα για αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου υπέβαλε, περίπου στις 13.00 μετά το μεσημέρι, αεροσκάφος C-130 στον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου, επικαλούμενο βλάβη. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι...


Ο καφές επιδρά θετικά ή αρνητικά στην άθληση;



Καφές! Υποτασσόμαστε κάθε φορά στη γεύση του και το μοναδικό του άρωμα. Πολλά είναι τα κρυφά όπλα του καφέ, ένα από τα οποία είναι και η θετική συμβολή του στην άθληση. Με ποιον τρόπο; Μα φυσικά με την καφεΐνη, την οποία και περιέχει !
Περί καφεΐνης ο λόγος…



Προγραμματισμένες Διακοπές Τροφοδότησης Δ.Θηβαίων

ΔΕΔΔΗΕ

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.


Το κέφι θα ανεβάζει τον ΦΠΑ

Το κέφι θα ανεβάζει τον ΦΠΑ

Ελέγχους σε καταστήματα εστίασης για την ένταση του ήχου της μουσικής και για το εάν υπάρχουν πελάτες που έχουν σηκωθεί όρθιοι να πιουν ποτά ή να χορέψουν θα χρειαστεί να κάνουν πλέον οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ και της εφορίας.



«Έξυπνο δόντι» θα παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει στο στόμα μας!



Οι επιστήμονες έχουν αναπτύξει ένα «έξυπνο δόντι», που καταγράφει πόσο χρόνο ξοδεύει ο κάτοχός του σε μάσημα, ποτό, φαγητό, βήχα ή ακόμα και στο κάπνισμα, ενώ ισχυρίζονται...


Αυτοκτόνησε με ...κινηματογραφικό τρόπο



Με ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο όσο και φρικιαστικό τρόπο αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 44χρονος από την Αυστρία, ο οποίος διέμενε στην περιοχή της Χερσονήσου.



Μέσω κινητών τηλεφώνων και τηλεόρασης ενημερώνονται οι Έλληνες!



Τη συνεισφορά της κινητής τηλεφωνίας στην ελληνική οικονομία και την κοινωνία, καταγράφει μελέτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έρευνα αγοράς...



Σεμινάρια για νέους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον πρωτογενή τομέα



Σεμινάρια βραχείας εκπαίδευσης για νέους 24 ετών έως 40 ετών που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον πρωτογενή τομέα οικονομίας, διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας.



Ο καιρός σήμερα



Παροδικές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών, κυρίως, στα δυτικά, περιμένουμε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου. Τις πρωινές ώρες, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.



Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Αιτήσεις για μαθήματα επιμόρφωσης ενηλίκων στο δήμο Θηβαίων


Στα πλαίσια του έργου «Κέντρα δια βίου Μάθησης Δήμων Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου» συστήνεται και θα λειτουργήσει στο Δήμο Θηβαίων «Κέντρο δια Βίου Μάθησης», σε...


Η Μεσόγειος μετατρέπεται σε… «νεκρά θάλασσα»;



Μια θάλασσα δίχως ψάρια θα είναι σε λίγα χρόνια η Μεσόγειος, εάν συνεχιστεί με αυτούς τους ρυθμούς η υπεραλίευση αλλά και η παράνομη και η καταστροφική αλιευτική δραστηριότητα.



Σε πτώχευση δύο κορυφαίοι βελτιωτικοί οίκοι



Σοβαρά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν δύο από τους μεγαλύτερους βελτιωτικούς οίκους αυτοκινήτων στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα οι 9ff και SpeedArt.


Η ΖΤΕ και τα νέα γουάν στην Ελλάδα

Η ΖΤΕ και τα νέα γουάν στην Ελλάδα

Ποιο είναι το «διαβατήριο» για την επένδυση που φέρεται να επιθυμεί να πραγματοποιήσει στη χώρα μας ο κινεζικός τηλεπικοινωνιακός κολοσσός ΖΤΕ



Σε τρίωρη στάση εργασίας τα Μέσα Ενημέρωσης


Τρίωρη στάση εργασίας για σήμερα Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου από τις 9:00-12:00 έχουν προκηρύξει η...



Στραβοπάτημα αλλά και ατυχία για τον Ολυμπιακό



Μοιρασμένα τα ημίχρονα αλλά όχι και τα γκολ (1-4) - Απόλυτη υπεροχή του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο όπου στάθηκε άτυχος με δύο δοκάρια - Γύρισε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο η Παρί και πέτυχε τρία γκολ



Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Κλήρωση Α1 Ανδρών 2013-14: Το πρόγραμμα



Με ντέρμπι «αιωνίων» στην πρεμιέρα, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών στο μπάσκετ για τη σεζόν 2013-14. 



Μίνι Μάρκετ ΑΒ στα βενζινάδικα της Shell

Μίνι Μάρκετ ΑΒ στα βενζινάδικα της Shell

Μίνι μάρκετ στα βενζινάδικα της Shell πρόκειται να δημιουργήσει ο η ΑΒ Βασιλόπουλος. Όπως ανακοίνωσε υπέγραψε συνεργασία με την εταιρεία Coral ΑΕ, στην οποία ανήκουν τα πρατήρια...



Εφαρμογή για κινητά κάνει αλκοτέστ και αν διαπιστώσει ότι ο χρήστης είναι μεθυσμένος καλεί και... ταξί

Εφαρμογή για κινητά κάνει αλκοτέστ και αν διαπιστώσει ότι ο χρήστης είναι μεθυσμένος καλεί και... ταξί

Ακρως χρήσιμες για τη σωματική ακεραιότητα των χρηστών αποδεικνύονται δύο εφαφρμογές για έξυπνα κινητά τα οποία λειτουργούν και ως... αλκοτέστ. 



Γιατί ο φελλός μπορεί να χαλάσει το άρωμα του κρασιού


Μια χημική ουσία που αναπτύσσεται στο φελλό του μπουκαλιού και η οποία έχει την ικανότητα να αλλοιώνει την ανθρώπινη όσφρηση, είναι η βασική αιτία που μερικές φορές...



Ποια αναψυκτικά μπορούν να προκαλέσουν κατάθλιψη;


Πρόσφατη έρευνα από επιστήμονες συμπέρανε ότι κάποια αναψυκτικά μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχική μας υγεία.