Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ποια Είναι Τα Οφέλη Του Να Ξυπνάμε Νωρίς Το Πρωί;


Τι ώρα σηκώνεστε συνήθως από το κρεβάτι κάθε μέρα; Αν η απάντηση είναι κοντά στο απόγευμα, τόσο το χειρότερο για εσάς.
Δεκάδες έρευνες έχουν αποδείξει πως το… πρωινό ξύπνημα έχει μόνο ευεργετικές επιπτώσεις στον οργανισμό μας και μπορεί να αλλάξει την ζωή κάποιου προς το καλύτερο.
Πως γίνεται αυτό; Για αρχή, το πρωινό ξύπνημα δίνει την ευκαιρία στον οργανισμό μας να πάρει φρέσκο αέρα καθώς τα ποσοστά μόλυνσης είναι ακόμα χαμηλά. Η καλή ποιότητα οξυγόνου αυξάνει τη λειτουργία του εγκεφάλου, αποτρέπει τις ασθένειες στα πνευμόνια, ρυθμίζει τη κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Έπειτα, αν σηκωνόμαστε νωρίς το πρωί το σώμα μας εκτίθεται στο πρώτο φως του ήλιου, το οποίο αναζωογονεί τα κόκαλά μας. Η έκθεση στον πρωινό ήλιο πριν τις 9π.μ. θεωρείται η καλύτερη για την επάρκεια ασβεστίου και βιταμίνης D στον οργανισμό.
Συν τοις άλλοις, οι ερευνητές στο Roehampton University της Αγγλίας κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το πρωινό περπάτημα κάνει το σώμα πιο υγιές, δημιουργεί ευχάριστη διάθεση και δίνει στο άτομο τον ιδανικό δείκτη μάζας σώματος. Το τελευταίο οφείλεται πιθανώς στο ότι όσοι ξυπνούν νωρίς έχουν αρκετό χρόνο να φάνε το πρωινό τους με την ησυχία τους, έχοντας έτσι ελεγχόμενη και σωστή κατανάλωση.
Τέλος, το πρωινό ξύπνημα έχει μεγάλα οφέλη και στην σεξουαλική ζωή των ζευγαριών, καθώς οι άντρες τείνουν να έχουν μεγαλύτερη όρεξη για σεξ το πρωί παρά το βράδυ.
Θέλετε κι άλλους λόγους για να πετάτε τα σκεπάσματα από πάνω σας πιο νωρίς από δω και πέρα;
Πηγή mychannel.gr

Ξανά στο προσκήνιο ο "Βγενό";



Σημερινά δημοσιεύματα επαναφέρουν το θέμα Βγενόπουλου
Οι κύκλοι του Βγενόπουλου συνεχίζουν να διαρρέουν ότι αν ικανοποιηθούν οι όροι του... 
Έλληνα επιχειρηματία (ΓΗΠΕΛ και μετοχή), προτίθεται να βάλει στην ΠΑΕ τα χρήματα που απαιτούνται.

Σημερινά δημοσιεύματα επαναφέρουν το θέμα Βγενόπουλου στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, ο οποίος σε περίπτωση που η τιμή της μετοχής πάει στο 0,33€ - ο γνωστός απαράβατος όρος του Έλληνα επιχειρηματία – προμηνύει ότι θα βάλει σε πρώτη φάση 5-6 εκ. ευρώ μαζί με άλλους δύο-τρεις επιχειρηματίες. Υπενθυμίζεται ότι 5 εκατ. ευρώ χρειάζεται άμεσα ο Παναθηναϊκός για να περάσει τον έλεγχο της UEFA στο τέλος Μαρτίου.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, δεν αποκλείεται να βοηθήσουν και άλλοι μέτοχοι της «πράσινης» ΠΑΕ, εκτός φυσικά από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη που έχει αποχωρήσει από τα κοινά του συλλόγου.
Την ίδια ώρα, ο Γόντικας εξακολουθεί να πιέζει στους υπόλοιπους μετόχους για να βρεθεί λύση.
gazzetta

Συνελήφθη ο «Hacker» που έκανε άνω-κάτω NASA και Πεντάγωνο!



«hacker Tinkode»
Οι Ρουμανικές αρχές πιστεύουν ότι έχουν συλλάβει τον περιβόητο «hacker Tinkode», ο οποίος...
με τις επιθέσεις του προκάλεσε σύγχυση στην κυβέρνηση και τον στρατό των ΗΠΑ. Ο 20χρονος Ρουμάνος «hacker» από την «Timisoara», Manole Razvan Cernaianu, τέθηκε υπό κράτηση από τις...




Ρουμανικές αρχές με την κατηγορία της επίθεσης «hacking» σε πληροφοριακές υποδομές της NASA και του Πενταγώνου, καθώς επίσης και την δημοσίευση ευπάθειας «SQL Injection». Πάντως οι Χάκερ ολοένα και αυξάνουν τα χτυπήματά τους παγκοσμίως…

Read more: http://www.trelokouneli.gr

Πυροβόλησαν οπαδούς του Παναθηναϊκού!!!



    • Ώρα 14.15 στην Επ. Οδό Θηβών-Λειβαδιάς
      Συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού που μετέβαιναν στη Λιβαδειά και ομάδας...
      Ρομά, λίγο έξω από την Θήβα, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό φίλου των «πρασίνων» ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με σκάγια κυνηγετικού όπλου στην πλάτη.

      Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία: «Ώρα 14.15 στην Επ. Οδό Θηβών-Λειβαδιάς, στην περιοχή Πυρί Θηβών, από επεισόδιο μεταξύ διερχόμενων με οχήματα ατόμων και ομάδας ρομά από τοπικό καταυλισμό, τραυματίστηκε ελαφρά στην πλάτη ένα άτομο από σκάγια κυνηγετικού όπλου».

      Σύμφωνα με πληροφορίες αφορμή στάθηκε μια σημαία λόγω της οποίας ακολούθησε ένταση και συμπλοκές με αποτέλεσμα να υπάρξει χρήση καραμπίνας.
      sportfm

Πυροβόλησαν οπαδούς του Παναθηναϊκού


Οπαδοί του Παναθηναϊκού ενεπλάκησαν σε σύρραξη με τσιγγάνους, καθοδόν για Λιβαδειά, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να δεχτεί πυροβολισμό και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου (4/2), με οπαδούς του "τριφυλλιού" να πηγαίνουν μεμονωμένα προς την πρωτεύουσα της Βοιωτίας, για το ματς της αγαπημένης τους ομάδας με το Λεβαδειακό.

Περνώντας έξω από κατακλυσμό τσιγγάνων στην διαδρομή από Θήβα για Λιβαδειά, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, υπήρξε σύρραξη με τσιγγάνους που έβγαλαν καραμπίνες και άρχισαν να πυροβολούν τουςοπαδούς του Παναθηναϊκού.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Χρήστης ναρκωτικών ετών...8

Εξέγερση προβλέπει ο Αρχιεπίσκοπος!

Εξέγερση προβλέπει ο Αρχιεπίσκοπος!

Financial Times: οδηγείτε την χώρα σας ολοταχώς προς την χρεοκοπία


Σφοδρή επίθεση στην Ελληνική κυβέρνηση εξαπολύουν οι Financial Times.Σε άρθρο τους που δημοσιεύθηκε πριν από λίγο εκφράζουν την αποδοκιμασία τους για τις αντιρρήσεις των πολιτικών αρχηγών στα μέτρα, που ζητά η τρόικα.Στο άρθρο που έχει τίτλο «Οι ηγέτες της Ελλάδας αντιτίθενται στα νέα μέτρα λιτότητας», η εφημερίδα αναφέρεται στο........
πολιτικό κλίμα, το οποίο επικρατεί στη χώρα μας και επιτίθεται σε Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη.
«Και οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί... αντιτίθενται στα νέα μέτρα λιτότητας, που ζητούν οι δανειστές, αναγκάζοντας τους υπουργούς οικονομικών της Ευρωζώνης να αναβάλουν την έγκριση του νέου δανείου και οδηγώντας την Ελλάδα πιο κοντά στην απόλυτη χρεοκοπία».
Το άρθρο αναφέρει ότι εκπρόσωποι των τριών κομμάτων επιμένουν ότι δεν θα στηρίξουν τις απολύσεις στο Δημόσιο.Στο κείμενο τονίζεται ότι «χωρίς την έγκριση της νέας βοήθειας μέσα σε λίγες μέρες, η Αθήνα κινδυνεύει να χρεοκοπήσει σε ένα ομόλογο 14,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, που λήγει στις 20 Μαρτίου. Πολλοί αξιωματούχοι της Ευρωζώνης φοβούνται πως μια τέτοιοα χρεοκοπία θα έσπερνε τον πανικό στις ευρωπαϊκές αγορές ομολόγων, θέτοντας την Ιταλία και την Ισπανία ξανά σε κίνδυνο».
Επισημαίνεται ακόμη ότι η αντιπαράθεση στην Αθήνα έχει εξοργίσει τους αξιωματούχους της Ευρωζώνης, ειδικά όσους προέρχονται από χώρες με αξιολόγηση ΑΑΑ- δηλαδή την Γερμανία,την Ολλανδία, την Φινλανδία και το Λουξεμβούργο- και θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος της νέας βοήθειας προς την Ελλάδα.

Μίλησαν το όπλα στο Ηράκλειο-Τραυματισμός δύο ατόμων από ανταλλαγή πυροβολισμών


Τα όπλα βγήκαν πρωί-πρωί στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στις 7 το πρωί υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών...
σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης με αποτέλεσμα των τραυματισμό δύο νεαρών ατόμων ηλικίας 22 και 23 ετών αντίστοιχα στα πόδια.

Και τα δύο άτομα έχουν μεταφερθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ενώ η ζωή τους δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν το περιστατικό διενεργούν οι αστυνομικές αρχές του Ηράκλειου.
flashnews.gr

Του έκλεψε το laptop και εκείνος τον χτύπησε στο κεφάλι


Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Χαλκίδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες...
του lamiastar.gr ενας 35χρονος έκλεψε τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή ενός 48χρονου άρχισε να τρέχει. Δεν πήγε όμως μακριά καθώς το θύμα κατάλαβε γρήγορα την κλόπη, τον έψαξε και τον εντόπισε λίγη ώρα αργότερα. Λογομαχησαν και στην συνέχεια ο 48χρονος πήρε τον λόστό και χτύπησε στο κεφάλι τον κλέφτη. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν και τους 2 άνδρες.
lamiastar.gr

Στα 200 εκατ. βαρέλια το κοίτασμα πετρελαίου στον Πατραϊκό


Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος στην Πάτρα, εξήγγειλε ότι...
«το 5% των προσδοκώμενων εσόδων από την αξιοποίηση υδρογονανθράκων στον Πατραϊκό Κόλπο και στο Κατάκολο Ηλείας θα πηγαίνει, ως ανταποδοτικό τέλος, στις τοπικές κοινωνίες μέσω της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Παράλληλα, το 20% των προσδοκώμενων εσόδων του δημοσίου θα επιστρέφουν στην περιοχή για την υλοποίηση δράσεων και προγραμμάτων προστασίας του περιβάλλοντος, μέσω του Πράσινου Ταμείου».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Μανιάτης ανέφερε ότι στις 2 Μαρτίου εκπνέει η προθεσμία για την κατάθεση προσφορών για τις σεισμικές έρευνες στον πατραϊκό κόλπο, στο Κατάκολο και στην περιοχή των Ιωαννίνων, ενώ στις 2 Ιουλίου εκπνέει η προθεσμία για την κατάθεση προσφορών για την παραχώρηση.

Σχετικά με τα ενεργειακά αποθέματα ο Γιάννης Μανιάτης ανέφερε πως μια πρώτη εκτίμηση για τον Πατραϊκό είναι ότι το κοίτασμα πετρελαίου φτάνει στα 200 εκατ. βαρέλια και στο Κατάκολο τα 3 έως 6 εκατομμύρια. Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, η αξιοπιστία αυτών των εκτιμήσεων ελέγχεται.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Απόστολος Κατσιφάρας, ανέφερε ότι «η ύπαρξη και η πιθανή εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στη Δυτική Ελλάδα μπορεί να αλλάξει σημαντικά το γεωπολιτικό στάτους της Περιφέρειας σε διεθνές επίπεδο και το ενδεχόμενο αυτό οφείλει να μας απασχολήσει έγκαιρα». Και πρόσθεσε ότι «είναι προφανές ότι η πιθανή εκμετάλλευση υδρογονανθράκων μπορεί να αλλάξει άρδην το οικονομικό και παραγωγικό προφίλ της Περιφέρειας, αλλά και ολόκληρες τις περιβαλλοντικές μας ισορροπίες».

Στη συνέχεια εστίασε σε τρία ζητήματα: Πρώτον, στην υψηλή σεισμικότητα της περιοχής που απαιτεί όπως τόνισε ρητές εγγυήσεις για την ασφάλεια του όλου σχεδίου, δεύτερον στον τουριστικό χαρακτήρα της περιοχής του Κατακόλου, που δεν πρέπει να θιγεί και τρίτον στην ανάγκη προστασίας των ιχθυοκαλλιεργειών, οι οποίες αποτελούν μια σημαντική παραγωγική δραστηριότητα, με εξαγωγικό προσανατολισμό για τη Δυτική Ελλάδα. Και στα τρία ζητήματα υπήρξαν απαντήσεις από τον Γιάννη Μανιάτη, σύμφωνα με τις οποίες έχει ληφθεί μέριμνα, ώστε να μην υπάρξουν αναταραχές στο περιβάλλον των περιοχών, που φαίνεται ότι διαθέτουν κοιτάσματα υδρογονανθράκων.
dete.gr

Δείτε την πιο περίεργη (αλλά λειτουργική) θήκη για μήλα!(PHOTO)


Δείτε την πιο περίεργη (αλλά λειτουργική) θήκη για μήλα!(PHOTO)
Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό που έχει δημιουργηθεί μπολ μόνο και μόνο για να χωράει ένα φρούτο, ωστόσο είναι πρακτικό και λειτουργικό! Πρόκειται για μία θήκη μήλου που έχει θέση για το φρούτο πριν το φάτε αλλά και μετά… Δηλαδή οι κατασκευαστές του έχουν προνοήσει ακόμη και για το που θα βάλετε το φαγωμένο μήλο σας!
Πηγή:Star.gr

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/02/14-pics.html


14 απίστευτες μηχανές που συλλέξαμε για εσάς!  Απολαύστε τις...














ergoliptesxalkidikis.blogspot.com 

Θα κόβουν το ρεύμα έξι μήνες μετά για το χαράτσι...



Επιλαμβάνεται η Εφορία για όσους δεν πληρώνουν...

Προθεσμία 6 μήνες, αντί για 80 μέρες, όπως ισχύει σήμερα, θα έχουν για να πληρώσουν το...

Πιείτε νερό με λεμόνι



Πίνετε νερό με χυμό από λεμόνι που στύψατε και δεν θα χάσετε.
- Αν αντί για καφέ το πρωί, ξεκινήσετε τη μέρα σας μ' ένα ποτήρι νερό που του έχετε προσθέσει χυμό λεμονιού, θα καθαρίσετε τον οργανισμό σας από τις τοξίνες
- Θα κάνετε και καλό στο δέρμα και τα μαλλιά σας
- Θα προστατέψετε τον οργανισμό σας από αλλεργίες και εποχιακές επιδημίες όπως η γρίπη
- Τέλος λένε πως βοηθάει να εξαφανιστεί η κυτταρίτιδα..

Αποδοκίμασαν την Διαμαντοπούλου!



Υπάλληλοι του υπ. Παιδείας

Τις αποδοκιμασίες των υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας δέχθηκε σήμερα η...
Άννα Διαμαντοπούλου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης βράβευσης μαθητών στο υπουργείο.

Υπάλληλοι του υπουργείου συγκεντρώθηκαν έξω από την αίθουσα την ώρα άφιξης της υπουργού, Άννας Διαμαντοπούλου και της υφυπουργού, Εύης Χριστοφιλοπούλου, φωνάζοντας συνθήματα κατά των κυβερνητικών μέτρων λιτότητας και του ενιαίου μισθολογίου.

PROTOTHEMA

Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

 
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες κυρίως στα βόρεια. Παροδικές βροχές κυρίως το βράδυ. Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας και το βραδύ και της κεντρικής στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα ανατολικά και νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα θα εκδηλωθούν καταιγίδες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα στα βόρεια 8 μποφόρ. Η            θερμοκρασία θα κυμανθεί στα νότια από 12 έως 17 και στα βόρεια από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ
Βροχές θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίους νοτιοανατολικούς με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

PROTOTHEMA

Προχωράει η συγχώνευση Vodafone Wind!



Aναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες
Κλείνει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η συμφωνία Vodafone-Panafon και Wind Hellas, σχετικά...
με τη συγχώνευση των δύο επιχειρήσεων. Η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, και σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να έχει κλείσει οριστικά μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου 2012, ημερομηνία ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων του Vodafone Group για το τρίμηνο που έληξε στις 31/12/2011. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία θα γίνει με ανταλλαγή μετοχών και χωρίς την καταβολή μετρητών, σε αναλογία 60-40 υπέρ της Vodafone. Ετσι στη νέα εταιρεία που θα προκύψει, το 60% θα κατέχει η Vodafone Group που σήμερα ελέγχει το 100% της Vodafone-Panafon και το υπόλοιπο 40% θα ελέγχεται από τους σημερινούς μετόχους της Wind Hellas. Aξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι η συμφωνία προβλέπει συγκεκριμένη στρατηγική εξόδου των μετόχων της Wind Hellas από τη νέα εταιρεία, χωρίς ωστόσο αυτοί να γνωστοποιούνται.



Η συμφωνία των δύο πλευρών όμως δεν προεξοφλεί και την ολοκλήρωσή της. Η συγχώνευση των δύο επιχειρήσεων υπόκειται στις αποφάσεις των Αρχών ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Για τον σκοπό αυτό, η συμφωνία, μόλις δημοσιοποιηθεί, θα υποβληθεί εντός ολίγων ημερών στη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκειμένου να λάβει τη σχετική έγκριση. Η διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εκτιμάται ότι θα απαιτήσει τουλάχιστον έξι μήνες προκειμένου να καταλήξει σε οποιαδήποτε, θετική ή αρνητική, απόφαση. Υπενθυμίζεται ότι η έγκριση της συμφωνίας εξαγοράς του ΟΤΕ από την Deutsche Telekom το 2008, η οποία συνιστούσε πολύ πιο εύκολη υπόθεση από τη συγκέντρωση των Vodafone - Wind, απαίτησε περίπου πέντε μήνες στις υπηρεσίες ανταγωνισμού της Επιτροπής μέχρι να δοθεί η έγκριση. Πάντως, μια ενδεχόμενη θετική απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τους δύο επενδυτές εκτιμάται ότι θ’ αλλάξει ολοκληρωτικά τον χάρτη των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της σταθερής τηλεφωνίας. Στην κινητή τηλεφωνία, οι δύο «παίκτες» που θα απομείνουν, Vodafone και Cosmote, περίπου θα μοιραστούν τους χρήστες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα οι οποίοι σήμερα εκτιμώνται σε 15 εκατομμύρια. Στη σταθερή τηλεφωνία, η νέα -βρετανικών συμφερόντων- εταιρεία θα αποκτήσει τους περίπου 300.000 πελάτες σταθερής της Wind Hellas (πρώην Tellas), ενώ, με δεδομένη την έκθεση της εταιρείας στην Hellas Online, όπου κατέχει το 18%, η Vodafone θα έχει πρόσβαση στο πελατολόγιο σταθερής τηλεφωνίας, μετά τον ΟΤΕ. Πρακτικά, η ευόδωση της συμφωνίας μεταξύ Vodafone και Wind Hellas θα καταστήσει την ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών υπόθεση των δύο κολοσσών Vodafone και Deutsche Telekom.

Πηγή: Καθημερινή