Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Μείωση 6,3% στα τέλη τερματισμού κλήσεων προς κινητά δίκτυα



Μειώνεται από την 1η Ιανουαρίου, κατά 6,3%, η τιμή των τελών στη χονδρική αγορά τερματισμού κλήσεων προς όλα τα κινητά δίκτυα.



«Ο Παπανικολάου μάς βοήθησε πολύ»



Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 76-75 της Βαλένθια, στην πρεμιέρα της ACB και ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση του Κώστα Παπανικολάου.


Μίσσας: «Όλοι τεστάρονται στο ΣΕΦ»

Μίσσας: «Όλοι τεστάρονται στο ΣΕΦ»

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ανέλυσε ο Κώστας Μίσσας, ο οποίος τόνισε πως όλοι τεστάρονται από πλευράς ετοιμότητας.

Αλλάζει ο καιρός - Βροχές και κρύο από την Τετάρτη

allazei-o-kairos-broxes-kai-kryo-apo-tetarth

Χαλάει και πάλι ο καιρός από την ερχόμενη Τετάρτη με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και την πτώση της θερμοκρασίας.




Παραιτήθηκε ο Λεμονής από τον Λεβαδειακό



Επιβεβαιώθηκε η φημολογία περί αποχώρησης του Τάκη Λεμονή από τον πάγκο του Λεβαδειακού. Ο 53χρονος προπονητής, αν και φαινόταν να παραμένει στη θέση του...


Δεν είχε το...Θεό του - 6.000 παραβάσεις καταλόγισε το ΣΔΟΕ σε ένα γιατρό



Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ "έπεσε" ένας μεγαλογιατρός στην Δυτική Κρήτη, σε βάρος του οποίου , σύμφωνα με τις πληροφορίες...


Ο ΠΟΥ ζητεί την κατάργηση των θερμομέτρων υδραργύρου έως το 2020



Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απηύθυνε έκκληση για την σταδιακή κατάργηση έως το 2020 ιατρικών θερμομέτρων και συσκευών για τη μέτρηση της πίεσης που περιέχουν υδράργυρο.




Tα αεροδρόμια βλάπτουν σοβαρά την καρδιά


Αυτό αναφέρει έκθεση με τα συμπεράσματα δύο μελετών, που έγιναν ανεξάρτητα στην Αγγλία και τις ΗΠΑ και τα οποία αταδεικνύουν πως οι άνθρωποι που ζουν κοντά σε αεροδρόμια είχαν αυξημένα επίπεδα καρδιαγγειακών και εγκεφαλικών επεισοδίων.


Κλειστοί οι καυστήρες της θέρμανσης σε 160 χιλιάδες νοικοκυριά .



Την ίδια στιγμή που η τρόικα έδινε αρνητική απάντηση στο αίτημα του ΥΠΟΙΚ για μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο, μια έρευνα αγοράς που πραγματοποίησε η ΕΠΑ Αττικής, προκαλεί σοκ καθώς...


Οι 21 κορυφαίες αντικαρκινικές τροφές



Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα για τις αντικαρκινικές δράσεις διαφόρων τροφών. Σκεφτήκαμε λοιπόν να τις εντάξουμε όλες σε μία και μοναδική λίστα για να μπορείτε να τη συμβουλεύεστε και να είναι εύκολα προσβάσιμη.


Οι 10 τροφές που θα σας παχύνουν


Ακολουθούν οι τροφές και οι συνήθειες που καλό είναι να απουσιάζουν από τη διατροφή μας, ώστε τουλάχιστον το καλοκαίρι του 2014 να είμαστε έτοιμοι για την παραλία. Διότι «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, χάνουν πόντους..».

Το κράνος που ...παίζει μουσική με τη σκέψη-Ποιος είναι ο Κύρος Γρανάζης της ροκ

Το κράνος που ...παίζει μουσική με τη σκέψη-Ποιος είναι ο Κύρος Γρανάζης της ροκ

Ο θρυλικός Βρετανός μουσικός Αρθουρ Μπράουν μπορεί στο παρελθόν να αποτέλεσε έμπνευση για πολλούς καλλιτέχνες, όπως οι Πίτερ Γκάμπριελ, Μπρους Ντίκινσον, Αλις Κούπερ, Μέριλιν Μάνσον κ.α., ωστόσο, ακόμα και τώρα, σε ηλικία 71 ετών, επιδιώκει να είναι μπροστά από την εποχή του.


Βουλευτές ζητούν «φωτογραφική» τροπολογία για να προωθήσουν δύο επενδυτές στα φωτοβολταϊκά

Βουλευτές ζητούν «φωτογραφική» τροπολογία για να προωθήσουν δύο επενδυτές στα φωτοβολταϊκά

Δια της μεθόδου της «φωτογραφικής» τροπολογίας επιχειρείται, σύμφωνα με πληροφορίες, να αρθεί η απόφαση αναστολής έγκρισης νέων φωτοβολταϊκών, προκειμένου...


Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Προβλήματα αντιμετωπίζει το κοινωνικό παντοπωλείο Θήβας(video)



Με δυσκολία γεμίζουν πλέον τα ράφια στο κοινωνικό παντοπωλείο της Θήβας, αφού την ώρα που αυξάνεται η ζήτηση για βοήθεια σε άπορους συμπολίτες μας, έχει μειωθεί η προσφορά.



Τραγική η κατάσταση στα σχολεία της Θήβας λόγω της έλλειψης εκπαιδευτικών (video)



Τραγική χαρακτηρίζουν οι εκπαιδευτικοί την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία της Θήβας
.

Τα φέσια στη ΔΕΗ φέρνουν μπλακ αουτ

Τα φέσια στη ΔΕΗ φέρνουν μπλακ αουτ

Την προηγούμενη φορά που η χώρα κινδύνεψε με ενεργειακό κραχ ήταν τον περασμένο Απρίλιο, όταν και πάλι τα χρέη της ΔΕΗ προς ΑΔΜΗΕ και ΛΑΓΗΕ είχαν φτάσει τα 400 εκατ. ευρώ. 


Λάσμε: «Δεν το απολαμβάνεις σε άδειο γήπεδο»



Για το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (14/10, 19.15) μίλησε ο Στεφάν Λάσμε, τονίζοντας ότι θα προτιμούσε το ΣΕΦ να έχει κόσμο, καθώς, όπως εξήγησε, κανένας παίκτης δεν απολαμβάνει να αγωνίζεται σε άδειο γήπεδο.


Έρχονται σαρωτικές αλλαγές σε ασφαλιστικό, συντάξεις, όρια ηλικίας και εφάπαξ

erxontai-sarwtikes-allages-se-asfalistiko-syntakseis-oria-hlikias-kai-efapaks
Σαρωτικές αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα αναμένεται να φέρουν οι 22 ρυθμίσεις που μπαίνουν σε ισχύ από την 1/1/2014 αλλά και μία σειρά παρεμβάσεων που...


Ο Άρειος Πάγος αποφασίζει για το "χαράτσι"



Στον Άρειο Πάγο θα συζητηθεί, μετά από αναβολή, την ερχόμενη Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013, το λεγόμενο «χαράτσι» (τέλος ακινήτων) που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.


Οι μαθητές είναι «μάγοι» στο Iντερνετ και στο σχολείο τους μαθαίνουν ακόμη τι είναι η δισκέτα

Οι μαθητές είναι «μάγοι» στο Iντερνετ και στο σχολείο τους μαθαίνουν ακόμη τι είναι η δισκέτα

Πόσο οπισθοσδομικό μπορεί να είναι το Υπουργείο Παιδείας; Την εποχή που οι 16χρονοι μαθητές επικοινωνούν μέσω skype, ενημερώνονται από το facebook και διαβάζουν από τα tablet τους, τα βιβλία της Β' Λυκείου τους διδάσκουν την ...προϊστορία των κομπιούτερ!



Το λεμονόνερο και τα οφέλη του στην υγεία μας



Σε πολλά άτομα αρέσει η ξινή γεύση του χυμού λεμονιού στα πιάτα τους. Αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορείτε να απολαύσετε το χυμό λεμονιού και σε άλλες περιπτώσεις; Τα οφέλη από το χυμό λεμονιού και το νερό στην καθημερινή μας ζωή, είναι πολλαπλά.



Τα 25 καλύτερα μηχανοκίνητα concepts της τελευταίας δεκαετίας


Οι άνθρωποι που συνωστίζονται στα σαλόνια αυτοκινήτου της οικουμένης καρδιοχτυπούν να αντικρίσουν τα νέα «στολίδια» της παγκόσμιας αυτοκίνησης.


Η φόρτιση των κινητών τηλεφώνων και φορητών υπολογιστών κοστίζει ακριβά



Εξαιρετικά δαπανηρή αποδεικνύεται πως είναι η φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, όπως τα κινητά τηλέφωνα, οι φορητοί υπολογιστές, οι ταμπλέτες, κ.λπ., επισημαίνει σε έκθεσή του η Υπηρεσία για την Εξοικονόμηση Ενέργειας.



Σχολεία χωρίς δασκάλους αλλά με... laptop!


Το Υπουργείο Παιδείας μοιράζει φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε σχολεία όπου δεν έχουν τοποθετηθεί δάσκαλοι, αλλά και σε κάποια που έχουν κλείσει από το καλοκαίρι...

Παλιρροιογράφος κατέγραψε "μίνι" τσουνάμι στη Κρήτη


Ένα ανεπαίσθητο παλιρροιακό κύμα, ελάχιστων εκατοστών, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, κατέγραψε παλιρροιογράφος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που...


Βράζεις νερό μέσω ...του smartphone!



Το iKettle είναι ο πρώτος WiFi βραστήρας στον κόσμο που σου επιτρέπει να βράζεις νερό από απόσταση μέσω του smartphone σου. 




Πώς σχετίζεται η περίεργη ζέστη με τον χθεσινό μεγάλο σεισμό στην Κρήτη;



Υπάρχει ένας μύθος που λέει πως όταν υπάρχει ζέστη και άπνοια έρχεται μεγάλος σεισμός! Το ίδιο κατά σύμπτωση συνέβη και εχθές, όπου ένα "μικρό καλοκαίρι" έκανε την εμφάνιση του μαζί με τα 6,2 ρίχτερ στην Κρήτη.