Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Τα IX που σας επιτρέπουν να διανύσετε 100 χλμ με πέντε ευρώ

Τα IX που σας επιτρέπουν να διανύσετε 100 χλμ με πέντε ευρώ

Η αγορά των αυτοκινήτων δείχνει ότι αρχίζει να «ξαναζεσταίνεται». Μπορεί οι αυξήσεις πωλήσεων που αποτυπώνουν τα στατιστικά στοιχεία να...


Φιλικός αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του Στέργιου Παπαδόπουλου



ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

Η ... λατρεία του για ξένα αυτοκίνητα και μηχανές του "πέρασε" χειροπέδες!



Τσακωτός έγινε, χθες το πρωί, από αστυνομικούς Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ένας 43χρονος κατηγορούμενος για κλοπή.



Οι Ελληνες έκοψαν το ουίσκι και το έριξαν στις μπίρες

Οι Ελληνες έκοψαν το ουίσκι και το έριξαν στις μπίρες

Το πάλαι ποτέ... κλασικό ουίσκι, έχει πάψει να είναι σήμα κατατεθέν για τον Έλληνα, που πλέον, είτε μειώνει δραστικά την αγορά αλκοολούχων ποτών, είτε το αντικαθιστά με την πιο φτηνή μπίρα.





Η "βόμβα" έσκασε! Τέλος ο Φέτελ από την Red Bull

Η `βόμβα` έσκασε! Τέλος ο Φέτελ από την Red Bull

Την ανακοίνωση του διαζυγίου Ferrari - Αλόνσο περίμεναν όλοι αλλά από αλλού ήρθε η... έκπληξη. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς από την Red Bull και όλα δείχνουν ότι θα μετακομίσει στην Ιταλία.


Tι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Tι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά οι οποίες από το βράδυ θα ενταθούν. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.


Ταχύτερες οι broadband συνδέσεις από των οπτικών ινών;

Ταχύτερες οι broadband συνδέσεις από των οπτικών ινών;

Η εταιρεία μελετών Ofcom δημοσίευσε σήμερα μια νέα έρευνα που δείχνει ότι οι διαδικτυακές συνδέσεις ευρείας ζώνης (broadband) στη Μεγάλη Βρετανία είναι ταχύτερες από εκείνες που χρησιμοποιούν οπτικές ίνες.


Ισχυρός σεισμός στα ανατολικά της Κρήτης



Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη 01.20 μετά τα μεσάνυχτα στα ανατολικά του νησιού.
 


Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

«Ευκαιρία για τους φιλάθλους στην Κρήτη»



Το υψηλό επίπεδο που έχει το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» δίνει τη δυνατότητα στον Γιώργο Μπαρτζώκα να δει σε τι κατάσταση είναι ο Ολυμπιακός ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Μάλιστα, ο προπονητής…


Αυτοί θα είναι οι νέοι μισθοί για τους ένστολους

Αυτοί θα είναι οι νέοι μισθοί για τους ένστολους

Αυξήσεις στους βασικούς μισθούς και στα επιδόματα των ενστόλων από τον Νοέμβριο προβλέπει η τελική ρύθμιση της κυβέρνησης η οποία θα περιλαμβάνεται στο προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού.

Έλεγχοι σε αρτοποιεία που δεν ζυγίζουν το ψωμί

Έλεγχοι σε αρτοποιεία που δεν ζυγίζουν το ψωμί

Σε κυνήγι ελέγχων έχει επιδοθεί το υπουργείο Ανάπτυξης για να διαπιστώσει αν οι αρτοποιοί εφαρμόζουν τη νέα νομοθεσία που απαιτεί την πώληση ψωμιού με το ζύγι.





Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Πως η 25αετία σε ΔΕΚΟ και Τράπεζες οδηγεί στην σύνταξη


Σύνταξη με 25 χρόνια ασφάλισης, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να χορηγηθεί χωρίς μείωση των παροχών σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, προβλέπεται από σειρά διατάξεων για τους εργαζόμενους σε ΔΕΚΟ - Τράπεζες.




Ξεκάθαρος ο Διαμαντίδης: Δεν έχουμε στόχο το Final 4!

Ξεκάθαρος ο Διαμαντίδης: Δεν έχουμε στόχο το Final 4!

Είναι η πρώτη φορά που ο αρχηγός του Παναθηναϊκού  πριν από την έναρξη μίας σεζόν δεν θέτει ως στόχο της ομάδας την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας.



Οι τέσσερις «δεξαμενές» για τις απολύσεις στο Δημόσιο -Από πού θα φύγουν 5.500 υπάλληλοι έως το τέλος του 2014

Οι τέσσερις «δεξαμενές» για τις απολύσεις στο Δημόσιο -Από πού θα φύγουν 5.500 υπάλληλοι έως το τέλος του 2014 [λίστα]

Συνάντηση με την Τρόικα είχε την Τετάρτη ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο τραπέζι της συζήτησης έπεσε το θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο, με τον υπουργό να...


«Οι οπαδοί ήταν ο δωδέκατος παίκτης μας»



Ένας από τους σημαντικούς παίκτες της Μάλμε που επικράτησε του Ολυμπιακού για τη 2η αγωνιστική του Champions League ήταν ο Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος είχε σημαντικές επεμβάσεις σε σουτ των παικτών του Μίτσελ.


Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Δευτέρα και Πέμπτη οι αγώνες του Κυπέλλου στο μπάσκετ



Τη Δευτέρα αναμένεται να γίνουν οι αγώνες της τρίτης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου και την Πέμπτη οι προημιτελικοί, ανάμεσα στους οποίους και το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, χωρίς κόσμο.


Kawasaki Ninja H2R: Έργο τέχνης σε δύο τροχούς!



Την απόλυτη σπορ μοτοσικλέτα. Την πιο ακραία σχεδιαστικά, προηγμένη τεχνολογικά και με οδηγική αίσθηση που κανείς αναβάτης δεν έχει νιώσει μέχρι τώρα, παρουσίασε η Kawasaki.

Γιατί θα ηχήσουν την Τετάρτη οι σειρήνες;

Γιατί θα ηχήσουν την Τετάρτη οι σειρήνες;

Σειρήνες πρόκειται να ακουστούν αύριο Τετάρτη σε όλη την επικράτεια λόγω της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων». Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί...


Σκληρή επίθεση Γιαννακόπουλου στους Αγγελόπουλους!

Σκληρή επίθεση Γιαννακόπουλου στους Αγγελόπουλους!

Άμεση ήταν η απάντηση της 
ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση του Oλυμπιακού  με τους “πράσινους” να τονίζουν μεταξύ άλλων πως: “ Ο εφιάλτης θα είναι πάντα εδώ ώστε να τον βλέπετε στον ύπνο αλλά και στον ξύπνιο σας”.





Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Βραδιά Champions League η αποψινή με πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις. Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρόμα.

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Αναβάλλονται όλες οι αθλητικές διοργανώσεις όλων των πρωταθλημάτων



Μετά από απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλες οι αναμετρήσεις όλων των πρωταθλημάτων ως ένδειξη σεβασμού για τον θάνατο του οπαδού του Εθνικού ο οποίος απεβίωσε σήμερα.




Τα 59 καταστήματα των ΕΛΤΑ που θα είναι ανοιχτά την Τρίτη μέχρι τις 20:30 για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ

Τα 59 καταστήματα των ΕΛΤΑ που θα είναι ανοιχτά την Τρίτη μέχρι τις 20:30 για τη

Μέχρι και αύριο, στις 8:30 το βράδυ, θα μπορούν οι πολίτες να εξοφλούν τις βεβαιωμένες οφειλές ΕΝΦΙΑ και φόρου εισοδήματος στα 59 καταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των ΕΛΤΑ.



Πουλάνε το σπίτι του Καζαντζάκη!



Ένα σπίτι- σύμβολο, ένα οίκημα που όσο κανένα άλλο είχε ταυτιστεί με τον κορυφαίο Κρητικό στοχαστή και συγγραφέα, το Νίκο Καζαντζάκη, βγαίνει στο "σφυρί" και ξεπουλιέται, άγνωστο ακόμα...


Χαρούμενοι και περήφανοι οι νεοαποκτηθέντες του ΠΑΟ

Τα τέσσερα αποκτήματα του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκαν με κάθε επισημότητα από την ΠΑΕ το μεσημέρι της Δευτέρας στη Λεωφόρο. Όλοι τους δήλωσαν χαρούμενοι που φορούν τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος και αποφασισμένοι…



«Βροχή» οι αναφορές για διαφθορά



Εντυπωσιακή αύξηση –σε ποσοστό από 150 έως 430%– στις αναφορές για διαφθορά και άλλες παράνομες ενέργειες σε...




Σε λειτουργία το Taxisnet



Κανονικά λειτουργεί από το πρωί της Δευτέρας το Taxisnet. Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών δεν ήταν διαθέσιμες λόγω προγραμματισμένων εργασιών προληπτικής συντήρησης.



Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Δύο έλληνες έφηβοι αναβάτες δοκιμάζονται για το Red Bull MotoGP Rookies Cup 2015!


Ο 14χρονος Νότης Παπαπαύλου κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Red Bull MotoGP Rookies Cup Selection Event 2015 με ελπίδες πρόκρισης στο κορυφαίο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων αναβατών. Μαζί του αυτή τη χρονιά θα βρίσκεται και ένας ακόμα Έλληνας, ο 15χρονος Δημήτρης Καρακώστας.


Τα αποτελέσματα των κληρώσεων Τζόκερ και Πρότο


Τζακ ποτ σημειώθηκε κατα τις αποψινές κληρώσεις σε Τζόκερ και Πρότο.


Το ποτό που καθαρίζει τις αρτηρίες και προστατεύει το συκώτι!



Κι όμως υπάρχει ένα αλκοολούχο ποτό πουόχι μόνο δρα ευεργετικά στις αρτηρίες,...




Φτιάχνει ο καιρός από τη Δευτέρα



Παροδικές βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια και ορεινά τμήματα της Κρήτης και πολύ καλές καιρικές συνθήκες στην υπόλοιπη χώρα με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014.

Για τη μοναξιά της κορυφής! ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

Για τη μοναξιά της κορυφής! ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (20.30)

Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες και να πάει στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με διαφορά 3 βαθμών από τον Ολυμπιακό .

Παναθηναϊκός: Θέλει βελτίωση ο Ιβάνοβιτς μετά τη βαριά ήττα

Παναθηναϊκός: Θέλει βελτίωση ο Ιβάνοβιτς μετά τη βαριά ήττα

Ο Παναθηναϊκός που έχει... πληγωθεί από τις πολλές απουσίες γνώρισε την ήττα με 76-51 από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας και σήμερα κόντρα στην Γαλατασαράι θέλει να δέιξει καλύτερο πρόσωπο.




Αγνώριστος στα… εκτός



Η ήττα του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο ήταν η δεύτερη στη σειρά «γκέλα» του σε εκτός έδρας παιχνίδι του στο ελληνικό πρωτάθλημα .


Θα απολύονται όσοι πιλότοι βλέπουν ... πορνό εν ώρα πτήσης



Τρέχουν και δεν φτάνουν οι υπεύθυνοι της Air Canada καθώς οι πιλότοι τους έχουν ως συνήθεια να παρακολουθούν εν ώρα πτήσης… πορνό!