Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Έξι τόνοι λαχανικών θα μοιραστούν σε απόρους

Κρήτη: Έξι τόνοι λαχανικών θα μοιραστούν σε απόρους








Γιορτή αλληλεγγύης ετοιμάζεται στην πλατεία Μικρασιατών σήμερα το απόγευμα, στο Ρέθυμνο, με έξι τόνους λαχανικών να προσφέρονται σε όσους έχουν ανάγκη.

Αλλάζει ριζικά το «λεξικό» του Ίντερνετ

Αλλάζει ριζικά το «λεξικό» του Ίντερνετ

Πάνω από 1.000 νέες καταλήξεις διευθύνσεων θα προστεθούν την επόμενη διετία

Μέχρι τώρα τα περισσότερα url κατέληγαν σε .com, .net, .org ή κάποιο εθνικό TLD όπως το .gr. Το πολύ όμως, εντός διετίας, αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Μάθατε τα καλά νέα; Τώρα μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών από ATM στα ταξίδια σας με το κινητό τηλέφωνο!


Μαθατε τα καλα νεα; Τωρα μπορειτε να κανετε αναληψη μετρητων απο ATM στα ταξιδια σας με το κινητο τηλεφωνο!
Οι πελάτες δύο τραπεζών του ΗΒ, της Royal Bank of Scotland (RBS) και της NatWest πλέον μπορούν να κάνουν αναλήψεις από τα ΑΤΜ χρησιμοποιώντας τα smartphones τους. Οι χρήστες αυτής της υπηρεσίας μπορούν να κάνουν ανάληψη ποσών μέχρι 100 λίρες μέσω των τηλεφώνων τους με τη βοήθεια ενός εξαψήφιου κωδικού τον οποίο εισάγουν στο ΑΤΜ προκειμένου να πραγματοποιήσουν την ανάληψη.

Καλάσνικοφ, πιστόλια και καραμπίνες – Από τη μαύρη αγορά στα χέρια των κακοποιών


















Όπλα για όλα τα γούστα μπορεί να βρει κάποιος στη μαύρη αγορά

 στην Αθήνα.

Δείτε μία γιαγιά να κάνει σκοποβολή με iPhone και MacBook!




Τι γίνεται όταν δώσουμε σε μία γιαγια μία καραμπίνα και της βάλουμε 
για στόχο τα προϊόντα της Apple;

Χωρίς ναυαγοσώστες οι παραλίες - Ακόμα δεν υπάρχει ούτε μισή πρόσληψη



«Απροστάτευτοι» θα είναι οι λουόμενοι, πιθανώς μέχρι και το τέλος Ιουλίου, σε πολλές πολυσύχναστες παραλίες της Ελλάδας, καθώς οι προκηρύξεις για τις θέσεις ναυαγοσωστών δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

Απόψε η ώρα με τα …περισσότερα δευτερόλεπτα

Απόψε η ώρα με τα …περισσότερα δευτερόλεπτα









Απόψε, βράδυ 30ης Ιουνίου, θα έχει κάτι το ασυνήθιστο: ο χρόνος θα κάνει 

ένα άλμα και το τελευταίο λεπτό του δεν θα διαρκέσει 60, 
αλλά 61 δευτερόλεπτα.

"Έφυγε" ο Θύμιος Καρακατσάνης


Ένας από τους τελευταίους μεγάλους ηθοποιούς του θεάτρου, ο Θύμιος Καρακατσάνης «έφυγε» το Σάββατο από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Άργησες να πας φαντάρος; Το κράτος θέλει 6.000 ευρώ…




















Στη ΔΟΥ της περιοχής τους ξεκαθαρίζουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ανυπότακτοι και λιποτάκτες, σύμφωνα με κοινή απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Άμυνας επί ημερών Βαγγέλη Βενιζέλου. Χιλιάδες βεβαιώσεις προστίμων έχουν ήδη κοινοποιηθεί σε....

Στο πρώτο γκρουπ ΟΣΦΠ - ΠΑΟ


Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, ενόψει της κλήρωσης της Ευρωλίγκας,                       βρίσκονται ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Οι ληστές των σούπερ μάρκετ



Δύο άτομα που διέπρατταν ληστείες σε σούπερ μάρκετ έχοντας μαζί τους ολόκληρο οπλοστάσιο, συνελήφθησαν στον Ασπρόπυργο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έπειτα από καταδίωξη.

Από τη Νάπολη πεσκέσι τα...όπλα για τον κρητικό καλλιτέχνη!



Από τη Νάπολη πεσκέσι τα...όπλα για τον κρητικό καλλιτέχνη!


Η υπόθεση φέρεται να αφορά αγοραπωλησία όπλων- Προσήχθη στην αστυνομία και μεταφέρθηκε άμεσα εκτός Κρήτης - Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι "το κουβάρι" άρχισε να ξετυλίγεται με την κατάσχεση ενός κοντέινερ στην Ιταλία

Η ΔΕΗ συμφώνησε με τρεις ελληνικές τράπεζες για την αναχρηματοδότηση δανείων 525 εκατ. ευρώ



















Η ΔΕΗ συμφώνησε με τρεις ελληνικές τράπεζες την αναχρηματοδότηση δανείων της ύψους 525 εκατ. ευρώ, δήλωσαν στο δύο πηγές με γνώση των συνομιλιών. Τα σχετικά δάνεια έληγαν...

Η Αγροτική δάνεισε τη ΔΕΗ με επιτόκιο 11,9%!

Η Αγροτική δάνεισε τη ΔΕΗ με επιτόκιο 11,9%!

















Το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα επιτόκιο 11,9% καλείται να πληρώσει η ΔΕΗ για το δάνειο ύψους 150 εκατ. ευρώ που θα λάβει από την Αγροτική Τράπεζα.

Στα... θρανία οι δημόσιοι υπάλληλοι




















Σε γραπτές εξετάσεις θα υποβληθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν κατέχουν θέση ευθύνης, προκειμένου να αξιολογηθούν οι σπουδές, οι ικανότητες, οι ξένες γλώσσες και η πείρα που διαθέτουν για τη θέση που κατέχουν.

Αποχωρεί ο Κατσουράνης, μένει στον Παναθηναϊκό ο Καραγκούνης

Αποχωρεί ο Κατσουράνης, μένει στον Παναθηναϊκό ο Καραγκούνης

















Τις τελευταίες μέρες του ως παίκτης του Παναθηναϊκού φαίνεται πως διανύει ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος θα απαντήσει πιθανότατα αρνητικά στην πρόταση των «πράσινων», σε αντίθεση με τον Γιώργο Καραγκούνη που θα παραμείνει στο «τριφύλλι» και την επόμενη σεζόν.

Αυτοκτόνησε όταν ο δικαστικός επιμελητής πήγε να του επιδώσει την έξωση



- Ο ηλικιωμένος άνδρας έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο
- Παρά τις εκκλήσεις των γειτόνων έβαλε τέλος στη ζωή του
- Τραγικές σκηνές στο Γαλάτσι

Ένα "έργο τέχνης" που ... κόβει την ανάσα στο λιμάνι του Ηρακλείου

Ένα "έργο τέχνης" που ... κόβει την ανάσα στο λιμάνι του Ηρακλείου

Το λιμάνι του Ηρακλείου θα έχει ως home port, από σήμερα, ένα από πιο εντυπωσιακά πλοία της Ευρώπης, το Costa Atlantica, το οποίο έφτασε ήδη στο λιμάνι του Ηρακλείου , από όπου στο εξής θα ξεκινάει 8ήμερες κρουαζιέρες στα ελληνιά νησιά και τα παράλια της Τουρκίας (Ηράκλειο, Κω, Σάμο, Σμύρνη, Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Ηράκλειο), αλλά και την Ανατολική Μεσόγειο (Ηράκλειο, Σαντορίνη, Αλάνια, Χάιφα, Λεμεσό, Ρόδο, Ηράκλειο). Στο λιμάνι το υποδέχτηκε ο πρόεδρος του ΟΛΗ κ.Μπρας ενώ αναμένεται στις 11.00 το πρωί να γίνει παρουσίαση του πλοίου.

Δεν αποδεσμεύονται οι λογαριασμοί των ENERGA και HELLAS POWER



Αρνητική απάντηση έδωσε το συμβούλιο Πλημμελειοδικών στην πρόταση της Εισαγγελίας στην αποδέσμευση τραπεζικών λογαριασμών υπέρ του Δημοσίου, εμπλεκομένων εταιριών σε ποινική διαδικασία.

Κλείνουν μέσα στο καλοκαίρι 60 οργανισμοί στο Δημόσιο – Τι θα γίνει με τους υπαλλήλους



- Τέλος οι συμβάσεις για χιλιάδες υπαλλήλους
- Μετατάσσονται αναγκαστικά οι μόνιμοι
- Άρνηση μετάταξης σημαίνει αυτόματη απόλυση
- Όλη η λίστα με τους οργανισμούς όπου θα μπει λουκέτο

Οι Ιταλοί "καθάρισαν" τους Γερμανούς και πανηγυρίζει όλη η Ευρώπη


Σε θρίαμβο των Ιταλών εξελίχθηκε ο δεύτερος ημιτελικός του Euro 2012 
κόντρα στην πολυδιαφημισμένη Γερμανία του Λεβ και της Μέρκελ!

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

250 χλμ. την ώρα παρέα με φίδι. video




Πως θα αντιδρούσατε αν ήσασταν πάνω σε μια μηχανή, οδηγούσατε με ταχύτητα 250 χλμ. την ώρα και ξαφνικά βλέπατε ένα φίδι να ξεπροβάλει από το μπροστινό μέρος της μηχανής;

Τυφλός μαθητής αρίστευσε στις πανελλήνιες!

Τυφλός μαθητής αρίστευσε στις πανελλήνιες!









Όταν υπάρχει θέληση και πίστη όλα γίνονται! Ένας μαθητής στη Λέσβο, τυφλός από την ηλικία των 2 ετών, αρίστευσε στις πανελλήνιες εξετάσεις παίρνοντας σε όλα τα μαθήματα 20!

Νέα τεχνολογία κλιματισμού από την Lexus



















Η Lexus πρωτοπορεί με τη δημιουργία του νέου συστήματος κλιματισμού, το οποίο καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, χωρίς να υστερεί σε απόδοση. Το S-Flow (η κωδική ονομασία του νέου συστήματος κλιματισμού) παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση Automotive Interiors, όπου έλαβε μάλιστα βραβείο καινοτομίας. Μπορεί μέχρι στιγμής το S-Flow να συνοδεύει την ναυαρχίδα της φίρμας, το υβριδικό GS 450h, αλλά η κριτική επιτροπή έλαβε υπόψη της το γεγονός ότι πρόκειται για μια προσιτή τεχνολογία, η οποία εύκολα μπορεί να μεταφερθεί και σε άλλα μοντέλα.

"Μάχη" στην Κηφισιά στο σπίτι του Γιώργου Διώνη






















Εντοπίσθηκαν οι ληστές στην οδό Ιθάκης στην Κηφισιά. Ο ένας έχει ήδη συληφθεί ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση σύλληψης και του δεύτερου ο οποίος βρισκεται περικυκλωμένος. Ο δεύτερος ληστής έχει κρυφτεί σε σπίτι που βρίσκεται στην οδό Ιθάκης στην Κηφισιά και σύμφωνα με πληροφορίες είναι τραυματισμένος από σφαίρα αστυνομικού.

Ο Πεδουλάκης στον Παναθηναϊκό


Ο αντικαταστάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο Έλληνας τεχνικός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους ιθύνοντες της «πράσινης» ΚΑΕ από το βράδυ της Τετάρτης (27/6) και πλέον αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση. 

Βουτιά θανάτου από την Ακρόπολη



Σκηνές σοκ εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, με τους δεκάδες περαστικούς και επισκέπτες του αρχαιολογικού χώρου να παρακολουθούν άφωνοι την πτώση ενός άνδρα στο κενό.

Ανακοίνωσε Γκόγκιτς ο Εργοτέλης


Την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη ανέλαβε ο Σίνισα Γκόγκιτς. Ο Σερβοκύρπιος τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ότι: «Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με μέλλον που να προσφέρει θέαμα στους φιλάθλους».

Σεισμός 4,2 της κλίμακας ρίχτερ στον Βόλο-Αισθητός και στην Αττική




Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και συγκεκριμένα στις 16:11, 42 χλμ νότια του Βόλου. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, ο σεισμός εντοπίζεται...

Με το..πούλμαν στον Εισαγγελέα το "κύκλωμα" με τα πλαστά διπλώματα!

Με το..πούλμαν στον Εισαγγελέα το "κύκλωμα" με τα πλαστά διπλώματα!
Συνολικά 13 άτομα, υπάλληλοι της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της Περιφέρειας Κρήτης και εκπαιδευτές οδήγησης καθώς κι ένα άτομο που εμφανιζόταν ως υποψήφιος οδηγός, συνελήφθησαν, μετά τη χθεσινή έφοδο των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, στο Μηχανολογικό, για την υπόθεση χορήγησης πλαστών αδειών οδήγησης ...

Συνελήφθη 39χρονος για οφειλές προς το Δημόσιο στη Θήβα



ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

















Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τις 150.000 ευρώ.Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας.

Συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και πάνοπλων κακοποιών στην οδο Ζίτσα στην Κηφισιά




















ΧΑΜΟΣ στην Κηφισιά με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών μετα απο απόπειρα απαγωγής. Ισχυρές δυνάμεις κατευθυνονται εκει.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,...

Έκλεψαν ...κοντέινερ από οινοποιείο!

















Έκλεψαν ένα κοντέινερ από οινοποιείο στο Αρκαλοχώρι κι 

έφυγαν δύο άνδρες...

Συνήθισε να πηγαίνει...τελικό–Στα πέναλτι η πρόκριση για την Ισπανία




Οι “φούριας ρόχας” προκρίθηκαν στον τελικό του Euro 2012, καθώς επικράτησαν με 4-2 των Πορτογάλων στη διαδικασία των πέναλτι, μετά το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση. Έτσι, οι Ισπανοί θα διεκδικήσουν το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο μετά το Euro του 2008 και το Μουντιάλ του 2010 κόντρα στο νικητή του Γερμανία - Ιταλία.

Αλλάζουν όλα στις ΔΕΚΟ



Ριζικές αλλαγές στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ φέρνει η αλλαγή κυβέρνησης. Η αρχή έγινε χθες με τους επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας.

Νέα καταγγελία για το ΙΚΑ Λιβαδειάς.(video)












9 χρόνια παλεύει συνταξιούχος εργάτης από τη Λιβαδειά να διορθωθεί από
το ΙΚΑ της περιοχής ο αριθμός των ενσήμων του για να παίρνει τη σωστή σύνταξη.

Μείωση ΦΠΑ, έξτρα αφορολόγητο 1.000 ευρώ και πληρωμή φόρων σε 6 δόσεις


«Πατάνε γκάζι» στο υπουργείο Οικονομικών -ενόψει επαναδιαπραγμάτευσης με τη Τρόικα- και στο τραπέζι μπαίνουν νέες εισηγήσεις για σταδιακή αύξηση του αφορολογήτου για όλα τα φυσικά πρόσωπα αλλά και για τμηματική εξόφληση του τριπλού χαρατσιού που πληρώνουν ήδη από φέτος οι πολίτες, σε 6 διμηνιαίες δόσεις.

Κρήτη - Ολλανδία, αεροπορικώς, και τον χειμώνα!

Κρήτη - Ολλανδία, αεροπορικώς, και τον χειμώνα!

Ευρεία σύσκεψη, χθες βράδυ, στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης για την επιμήκυνση της
 τουριστικής περιόδου και τον χειμώνα- Αίτημα από την ολλανδική Transavia για σύνδεση 
και τον χειμώνα

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Μοτοπορεία – Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας


Μοτοπορεία – Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας – Αττική [42η] – 27/06/2012

















Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδαςοργανώνουν την Τετάρτη 27/6/2012 την 42η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.

Αυξήσεις 5% στα τιμολόγια η ΔΕΗ;

Αυξήσεις 5% στα τιμολόγια η ΔΕΗ;

















Περίπου 1,1 δισ. ευρώλείπουν από τα ταμεία της ΔΕΗ λόγω απλήρωτων λογαριασμών και η διοίκηση της Επιχείρησης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να βάλει στο παιχνίδι και εισπρακτικές εταιρείες.

Η μάχη των εδράνων – Αύριο η ορκωμοσία των 300

Η μάχη των εδράνων – Αύριο η ορκωμοσία των 300

















Εκτός από τα προβλήματα της κυβέρνησης υπάρχουν και οι εκκρεμότητες της Βουλής.
Αύριο ορκίζονται οι νέοι «300» εθνοπατέρες, οι οποίοι όμως ψάχνουν από σήμερα να βρουν τις θέσεις τους στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Η ΔΕΗ δεν θα ζητήσει αυξήσεις στα τιμολόγια, λέει ο Αρθούρος Ζερβός





















Η ΔΕΗ δεν θα ζητήσει αυξήσεις τιμολογίων του ηλεκτρικού αλλά θα παρουσιάσει στην ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος την κατάσταση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας προκειμένου να ληφθούν οι απαιτούμενες αποφάσεις, δήλωσε την Τρίτη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, Αρθούρος Ζερβός, μιλώντας στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης των μετόχων, η οποία αναβλήθηκε για τις 12 Ιουλίου μετά από αίτημα του εκπροσώπου του Δημοσίου.

Μετά τον καύσωνα έρχονται βροχές και καταιγίδες! Αλλάζει ο καιρός




Ανάσα δροσιάς από σήμερα, αφού η θερμοκρασία πέφτει αισθητά και δεν αποκλείεται να βρέξει ακόμη και στην Αττική.

Απίθανες «κινητές μπιραρίες» στο Άμστερνταμ! ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ: Απίθανες «κινητές μπιραρίες» στο Άμστερνταμ!








Τι μυαλό! Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι λάτρεις της μπίρας και του ποδηλάτου στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας προκειμένου να συνδυάσουν τις δύο μεγάλες τους αγάπες: μπίρα και ποδήλατο!

Πανελλαδική απεργία σήμερα των υπαλλήλων στον τουρισμό



Εικοσιτετράωρη, πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στις 10:00 το πρωί στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αεροπαγίτου πραγματοποιούν σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου, οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό, διεκδικώντας την υπογραφή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, χωρίς μείωση μισθών και με πλήρη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.

Έβαλαν φωτιά στο κτήριο της Microsoft στην Αθήνα!



















Τρομοκρατική ενέργεια έγινε στις 3.30 στο κτήριο της Microsoft στην Αθήνα.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Δωρεάν περίθαλψη σε κατοίκους ακριτικών νησιών

Δωρεάν περίθαλψη σε κατοίκους ακριτικών νησιών








Δωρεάν εξωνοσοκομειακή και νοσοκομειακή περίθαλψη στους μόνιμους κατοίκους των νήσων Καστελόριζου, Γαύδου και Αγαθονησίου από στρατιωτικά νοσοκομεία προβλέπει απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Στα χέρια της αστυνομίας ο νεαρότερος Έλληνας χάκερ


Από τις μεθοδικές ψηφιακές και φυσικές έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την αντιμετώπιση των οργανωμένων ψηφιακών «επιθέσεων» σε διάφορες ηλεκτρονικές ιστοσελίδες, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ταυτοποιήθηκε άλλο ένα μέλος της ομάδας, με την ονομασία Greek Hacking Scene (G.H.S), που ενέχεται σε μεγάλο αριθμό διαδικτυακών «εισβολών». 

Βρέθηκε χασισοφυτεία στους Καλλλιανούς Καρύστου


















Διαφεύγουν τη σύλληψη οι καλλιεργητές.
Φυτεία με χασισόδεντρα ανακάλυψαν, μετά από πληροφορίες αστυνομικοί σε ...

Μέχρι τις 29 Ιουνίου η απόκτηση του κωδικού για το μηχανογραφικό


Παράταση ως την Παρασκευή 29 Ιουνίου δίνει το Υπουργείο Παιδείας για όσους υποψηφίους δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό με τον οποίο θα συμπληρώσουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους.