Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Αντίστροφη μέτρηση για τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα

Αντίστροφη μέτρηση για τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα

Το πάρκο Ματσόπουλου μεταμορφώνεται και σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες που προγραμματίζουν να επισκεφθούν την πόλη των Τρικάλων.




Δύο συλλήψεις για κλοπές σε μετασχηματιστές. Ψάχνουν τους συνεργούς τους

peripoliko111













Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, διακριβώθηκε, στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας, η δράση εγκληματικής ομάδας ημεδαπών, τα μέλη της οποίας ενέχονται στην διάπραξη σωρείας κλοπών μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η. Θηβών.



Έσκασε η «βόμβα» Κούπερ στην ΑΕΚ



Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή έκανε η ΑΕΚ. Ο Ντι Τζέι Κούπερ πρέπει να θεωρείται παίκτης της, καθώς η συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ ολοκληρώθηκε.



Επεισόδια στη Λεωφόρο



Περίπου δύο ώρες πριν την σέντρα του αγώνα υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και των δυνάμεων της Αστυνομίας στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.





Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Νέα ιστοσελίδα στην υπηρεσία του καταναλωτή



Νέα ιστοσελίδα στην υπηρεσία του καταναλωτή έθεσε σε λειτουργία το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας, στη διεύθυνσηwww.eccgreece.gr. 





Όλα τα φώτα στο ντέρμπι των «αιωνίων» στη Λεωφόρο

Όλα τα φώτα στο ντέρμπι των «αιωνίων» στη Λεωφόρο

Η «μητέρα των μαχών» του ελληνικού ποδοσφαίρου δεσπόζει φυσικά από το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League.




Μεγάλη προσοχή! Επικίνδυνος ιός εξαπλώνεται ταχύτατα στο FACEBOOK



Ένας νέος ιός έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ώρες στο Facebook και εξαπλώνεται ραγδαία από χρήστη σε χρήστη.


Euroleague: Παναθηναϊκός - Λοκομοτίβ Κούμπαν (21:45)

Euroleague: Παναθηναϊκός - Λοκομοτίβ Κούμπαν (21:45)

Μετά την επιστροφή του στις νίκες κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας, ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται εντός έδρας απόψε (21:45 Novasports 2) και θα επιδιώξει μια 2η διαδοχική και 3η συνολικά νίκη στον 3ο όμιλο, κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.





Με ποια κριτήρια θα γίνεται η επιλογή των στελεχών της εκπαίδευσης

Με ποια κριτήρια θα γίνεται η επιλογή των στελεχών της εκπαίδευσης

Το πλέον υποκειμενικό κριτήριο, εκείνο της προσωπικής συνέντευξης, η οποία μάλιστα θα γίνεται από περιφερειακό συμβούλιο με την πλειονότητα...





Προειδοποιεί ο Κοντονής για το ντέρμπι

Προειδοποιεί ο Κοντονής για το ντέρμπι

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το υφυπουργείο Αθλητισμού με αφορμή το αυριανό ποδοσφαιρικό ντέρμπι μεταξύ των «αιωνίων» Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού
, στην οποία...




Πήραμε ένα μήνα προθεσμία από το κουαρτέτο για να κλείσουμε τα θέματα ΑΔΜΗΕ και NOME



Ελάχιστα βήματα έγιναν επί της ουσίας κατά τις συναντήσεις που είχε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τους εκπροσώπους των δανειστών, δηλαδή...





Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Καταιγίδες και νοτιάδες θα σαρώσουν όλη τη χώρα



Για ραγδαία επιδείνωση του καιρού από την Κυριακή και τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα κάνει λόγο σε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.




Έσπασε όλα τα κοντέρ ο Αντετοκούνμπο



Ακόμα ένα μαγικό βράδυ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που… έδειξε τα δόντια του στον ΛεΜπρον και την παρέα του, πραγματοποιώντας ρεκόρ καριέρας με 33 πόντους! Το «Greek-Freak», που μόλις στην πρώτη περίοδο είχε τους 12 από τους…


Πώς ο Στραματσόνι σχεδιάζει να «πληγώσει» τον Ολυμπιακό



Λένε ότι οι αρκετές φορές οι τακτικές στα ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό πάνε… περίπατο και πως μετράει η ψυχή, η θέληση κλπ. Ωστόσο, ο Αντρέα Σταρματσόνι δεν είναι καθόλου αυτής της λογικής και σαν γνήσιος…




Αύξηση 20 λεπτά στο εισιτήριο

Αύξηση 20 λεπτά στο εισιτήριο

Κατά 20 ευρωλεπτά αυξάνεται από την 1η Ιανουαρίου 2016 η τιμή του εισιτηρίου των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, το οποίο θα κοστίζει 1,40 από 1,20 ευρώ που είναι σήμερα, ενώ η τιμή του μειωμένου θα φτάσει τα 0,70 ευρώ από 0,60.


Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Καλοκαιράκι τέλος – Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας



Αλλάζει ο καιρός από το βράδυ της Παρασκευής καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ αναμένονται τοπικές βροχές στο Ιόνιο και πιθανόν την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.




Κλειδώνει την πρωτιά ο Ολυμπιακός



Τι κι αν ταξίδεψε με τρεις ηχηρές απουσίες. Τι κι αν έχασε στην πορεία και τον Λοτζέσκι! Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε πως είναι τρεις κλάσεις πάνω από την Τσεντεβίτα, επικρατώντας 83-70 μέσα στο Ζάγκρεμπ!





Νέο τζακ-ποτ στο Τζόκερ - Oι τυχεροί αριθμοί

 Νέο τζακ-ποτ στο Τζόκερ - Oι τυχεροί αριθμοί

Νέο Τζακ ποτ σημειώθηκε στο Τζόκερ, καθώς στην κλήρωση της 19ης Νοεμβρίου δεν αναδείχθηκε κάποιος νικητής στην κατηγορία 5+1.




Ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που τρέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP


Αποκλειστικό βίντεο και φωτογραφίες από το ταξίδι του Παναγιώτη Κουζή, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MXGP της Γερμανίας.


Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις σχεδιάζει η ΓΣΕΕ

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις σχεδιάζει η ΓΣΕΕ

Με πρόταση για απεργιακή κινητοποίηση θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα η διοίκηση της ΓΣΕΕ, αντιδρώντας στο πακέτο μέτρων που προωθεί η Κυβέρνηση.


Μπαρτζώκας: Δεν παραιτήθηκα, ούτε απολύθηκα από τον Ολυμπιακό



Το περυσινό άδοξο τέλος της καριέρας του στον Ολυμπιακό, τον σημάδεψε πιο πολύ σαν άνθρωπο και λιγότερο σαν προπονητή. Μετά από κάποιους αναγκαστικούς, πλην όμως εποικοδομητικούς μήνες στο περιθώριο, ο 50χρονος Έλληνας…




Σίλβα: Να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας



Αισιόδοξος για την έκβαση του μεγάλου αγώνα με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού,Μάρκο Σίλβα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη συνδρομητική τηλεόραση της Nova.


Ο ΑΔΜΗΕ στο επίκεντρο συνάντησης με τα τεχνικά κλιμάκια



Η διατήρηση τουλάχιστον του 51% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ (Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) υπό τον έλεγχο του Δημοσίου επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση στελεχών του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών.


"Υποχώρηση" στο φόρο για το κρασί - Στα 0,15 ευρώ τελικά ο φόρος



Έκτακτη συνάντηση είχε ο κ. Αλέξης Τσίπρας με τον κ. Πάνο Καμμένο και τον κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο προκειμένου να βρεθεί λύση για την διάταξη που φέρνει ειδικό φόρο στο κρασί και να αντιμετωπιστούν οι σφοδρές αντιδράσεις των βουλευτών της πλειοψηφίας.



Τα νέα τέλη κυκλοφορίας και οι επιβαρύνσεις για 3000 μοντέλα - Αναλυτικοί πίνακες

Τα νέα τέλη κυκλοφορίας και οι επιβαρύνσεις για 3000 μοντέλα - Αναλυτικοί πίνακες

Σκοπεύετε να αποκτήσετε καινούργιο αυτοκίνητο; Θέλετε να δείτε πόσα θα πληρώσετε για το ΙΧ σας; Ετοιμάσαμε το κατάλληλο «εργαλείο». Έναν αναλυτικό πίνακα στον οποίο...





ΔΕΗ: Οι «έχοντες» βάζουν τα μεγαλύτερα φέσια στην επιχείρηση

ΔΕΗ: Οι «έχοντες» βάζουν τα μεγαλύτερα φέσια στην επιχείρηση

Από τα εύπορα νοικοκυριά προέρχονται σύμφωνα με τη ΔΕΗ οι μεγαλύτερες οφειλές. Από το σύνολο των 2,1 εκατομμυρίων οφειλετών της ΔΕΗ, οι 200.000 οφείλουν το 45% του συνολικού χρέους των 2,2 δισ. ευρώ προς την επιχείρηση.




Ημέρα κατά της Παιδικής Κακοποίησης: «Πρέπει όλοι να θωρακίσουμε τα παιδιά μας»

 Ημέρα κατά της Παιδικής Κακοποίησης: «Πρέπει όλοι να θωρακίσουμε τα παιδιά μας»

Η 19η Νοεμβρίου έχει θεσπιστεί διεθνώς ως η Ημέρα ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών, ένα φαινόμενο που, δυστυχώς, εμφανίζεται όλο και πιο συχνά και στη χώρα μας.




ΕΦΕΤ: Προσοχή κυκλοφορούν «μαϊμού» ελεγκτές σε όλη την Ελλάδα

ΕΦΕΤ: Προσοχή κυκλοφορούν «μαϊμού» ελεγκτές σε όλη την Ελλάδα

«Συνεχίζεται, δυστυχώς, η παραβατική και παράνομη δραστηριότητα ατόμων που είναι άγνωστα στον ΕΦΕΤ, τα οποία, επικαλούμενα εργασιακή σχέση με τον φορέα, προσπαθούν...





29χρονος και συνεργοί του είχαν κάνει 59 κλοπές σε μετασχηματιστές της ΔΕΗ





29χρονος αλλοδαπός, μέλος οργανωμένης εγκληματικής οργάνωσης, που εμπλέκεται στις κλοπές χαλκού από μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. Λιβαδειάς συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς σε περιοχή της Αθήνας.




Εξαπάτησαν ηλικιωμένους: Τους έπεισαν πως θα πληρώσουν λιγότερο ΔΕΗ και τους έκλεψαν



Συνελήφθησαν προχθές το βράδυ, στο Προυσσό Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, ένα ζευγάρι Ελλήνων, ηλικίας και οι δύο 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.





Μπεργκ: Θα τους ξανακερδίσουμε



Ο Μάρκους Μπεργκ δεν αμφιβάλλει για τον Παναθηναϊκό και πιστεύει ακράδαντα πως η ομάδα του έχει όλες τις δυνατότητες για να νικήσει τον Ολυμπιακό το Σάββατο στη Λεωφόρο.



Με αυτούς πάει Λεωφόρο ο Μάρκο Σίλβα



Αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας μετρούν στον Ολυμπιακό, με τον Μάρκο Σίλβα να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.





Μετά τις αντιδράσεις για το κρασί σκέφτονται...φόρο στα αναψυκτικά!



Η κυβέρνηση μετά τις σφοδρές αντιδράσεις και τις επικρίσεις για το φόρο στο κρασί ετοιμάζεται να κάνει για άλλη μία φορά όπισθεν ολοταχώς.





Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Κοντά σε Κότον ο ΠΑΟ



Στην αγορά των ΗΠΑ έχει ρίξει τα… δίχτυα του ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυσή του στην περιφέρεια! Οι «πράσινοι» έχουν επιβεβαιώσει πως βρίσκονται σε αναζήτηση ενός γκαρντ και το τελευταίο όνομα που «παίζει» πολύ δυνατά,…



Είδη ψαριών «εμπλουτίζουν» Πλαστήρα και Σμόκοβο



Με ποια είδη ψαριών θα πρέπει να εμπλουτιστούν η λίμνη Πλαστήρα και η λίμνη Σμοκόβου; Μπορούν να επιλεγούν εξωτικά είδη; Σε αυτά τα ερωτήματα απαντά «Μελέτη Ιχθυοπανίδας & Βιολογικών – Φυσικοχημικών Παραμέτρων νερού της…


Παρατείνεται η θητεία των σχολικών συμβούλων



Την παράταση της θητείας των σχολικών συμβούλων έως τις 31 Αυγούστου του 2016 αποφάσισε η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, ενώ προανήγγειλε την έναρξη της διαδικασίας κρίσεων την προσεχή άνοιξη.





Κακόβουλο λογισμικό για Android συσκευές και Windows PC, με στόχο το e-banking

Κακόβουλο λογισμικό για Android συσκευές και Windows PC, με στόχο το e-banking

Η συνεχής απειλή από το κακόβουλο λογισμικό για τις σύγχρονες συσκευές, είναι αναμφισβήτητη. Δύο νέες μορφές κακόβουλου λογισμικού εντόπισε...





Μπλόκο του ΣτΕ στις βιομηχανίες που ρυπαίνουν τον Ασωπό

Μπλόκο του ΣτΕ στις βιομηχανίες που ρυπαίνουν  τον Ασωπό

Άμεσες λύσεις και μπλόκο στην ανεξέλεγκτη λειτουργία των ρυπογόνων βιομηχανιών στην περιοχή του Ασωπού, επιβάλλει το Συμβούλιο της Επικρατείας.





Κάτω από τον μέσο όρο η εξάρτηση της Ελλάδας από τις εισαγωγές ενέργειας



Η εξάρτηση της Ελλάδας από τις εισαγωγές ενέργειας παραμένει πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ, ιδίως όταν πρόκειται για πετρέλαιο, προϊόντα πετρελαίου και φυσικό αέριο. 



Χωρίς Σπανούλη και Πρίντεζη ο Ολυμπιακός στο Ζάγκρεμπ



Δεν κατάφεραν να γυμναστούν ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Σφαιρόπουλο να τους αποκλείει από την αποστολή του αγώνα με την Τσεντεβίτα.




Ο Τσίπρας, η… Μπαρτσελόνα και τρομερή ατάκα στον Νίνη



Ευδιάθετος και χαμογελαστός ο Ελληνας Πρωθυπουργός, μαζί με τον ομόλογο του Αχμέτ Νταβούτογλου, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα, πήγαν στα αποδυτήρια του γηπέδου και συναντώντας τους δημοσιογράφους δέχτηκαν συγχαρητήρια….




Mίμηση Gmail διεύθυνσης μέσω Android



Ο ανεξάρτητος ερευνητής ασφαλείας Yan Zhu αποκάλυψε ένα σφάλμα στην εφαρμογή Android, Gmail που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να πλαστογραφήσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του. Το σφάλμα εκδηλώνεται όταν ο χρήστης αλλάξει…





Ο Παππάς στο ντέρμπι των «αιωνίων»



Ο Ανδρέας Παππάς ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.




Ως ισχυρό πλήγμα στο ελληνικό κρασί χαρακτηρίζουν οι Κρήτες οινοποιοί την επιβολή ΕΦΚ



Ως ισχυρό πλήγμα στο ελληνικό κρασί, χαρακτηρίζουν οι Κρήτες οινοποιοί την επιβολή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο εμφιαλωμένο κρασί με ανοικτή επιστολή που απηύθυναν απόψε προς τους υπουργούς Οικονομικών και Αγροτικής…




Οι σεισμολόγοι προειδοποιούν: Η Λευκάδα θα «ζει» με τα Ρίχτερ για πολλούς μήνες ακόμα

Οι σεισμολόγοι προειδοποιούν: Η Λευκάδα θα «ζει» με τα Ρίχτερ για πολλούς μήνες ακόμα

Στους ρυθμούς των Ρίχτερ κοιμήθηκε και ξύπνησε η Λευκάδα που συνεχίζει να μετρά τις πληγές της από τον ισχυρό χθεσινό σεισμό των 6,1 Ρίχτερ που ταρακούνησαν τη μισή δυτική Ελλάδα.Οι επιστήμονες παρακολουθούν το φαινόμενο και καταγράφουν τη μετασεισμική ακολουθία.





Αύξηση των νεοδιαγνωσθέντων με AIDS στην Ελλάδα



Σύμφωνα με την καταγραφή των Κέντρων Πρόληψης για τον HIV «Checkpoint» τα οποία έκλεισαν τρία χρόνια δράσης και στοχευμένων παρεμβάσεων στον τομέα της πρόληψης για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, παρατηρείται αύξηση των ποσοστών νέων διαγνωσθέντων με τον ιό στη χώρα μας.




Έφτασαν Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης - Επόμενη στάση ...Σύνταγμα!

Έφτασαν Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης - Επόμενη στάση ...Σύνταγμα!

Λίγο μετά τις 7 το πρωί αποβιβάστηκαν από τα πλοία της γραμμής, από την Κρήτη για τον Πειραιά, οι αγρότες που...





Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Eπτά «κόλπα» για να κρατήσετε τη ζέστη μέσα στο σπίτι



Εκτός από όλες τι γνωστές μεθόδους θέρμανσης, υπάρχουν και μερικά απλά πράγματα, τα οποία είναι εύκολα, οικονομικά και κυρίως αποτελεσματικά και δεν πρέπει να τα ξεχνάμε.


Ποιες τεχνολογίες θα επηρεάσουν τη ζωή μας;



Τις mobile πληρωμές (πληρωμές μέσω κινητού) και το smart home (έξυπνο σπίτι) αναδεικνύουν οι καταναλωτές ως τις τεχνολογίες, που κυρίως θα επηρεάσουν τη ζωή τους τα αμέσως...



«Όχι» της Μπάγερν σε Ολυμπιακό



Τελικά ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει και άλλα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.