Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Αντίο στο δώρο Χριστουγέννων από τον Δεκέμβρη

Αντίο στο δώρο Χριστουγέννων από τον Δεκέμβρη

Από αυτόν τον Δεκέμβριο καταργείται το δώρο των Χριστουγέννων. Αυτό έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, συμφωνήσει το υπουργείο Οικονομικών με την τρόικα, προκειμένου να αρχίσει από φέτος το πρόγραμμα - μαμούθ δημοσιονομικής προσαρμογής των 11.5 δισ. ευρώ.

Μια υπερπαραγωγή 6 εκατ. δολαρίων για τη Μάχη της Κρήτης

Μια υπερπαραγωγή 6 εκατ. δολαρίων για τη Μάχη της Κρήτης

Η Μάχη της Κρήτης θα αναβιώσει στη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για μια κινηματογραφική παραγωγή, συνολικού κόστους 6 εκατομμυρίων δολαρίων, με κεντρικό της θέμα το Νεοζηλανδό στρατιώτη Ντάντλεϊ Πέρκινς, που πολέμησε στην Κρήτη, συνελήφθη από τους Ναζί, δραπέτευσε, έζησε στα κρητικά βουνά επί ένα χρόνο και στη συνέχεια διέφυγε στη Μέση Ανατολή.

Άνοιξε τα μάτια της η 15χρονη που κακοποιήθηκε στην Πάρο!

Άνοιξε τα μάτια της η 15χρονη που κακοποιήθηκε στην Πάρο!


Πνοή ελπίδας έδωσε στους δικούς της ανθρώπους η μαθήτρια που κακοποιήθηκε βάναυσα στη Πάρο καθώς η μικρή άνοιξε τα μάτια της για πρώτη φορά, 1,5 μήνα μετά την βάναυση επίθεση -μέρα μεσημέρι σε πολυσύχναστη παραλία- από Πακιστανό στην Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Μπαταρία σε μορφή… τσίχλας




Αν σας συμβαίνει συχνά να εξαντλείται η μπαταρία όταν είστε εκτός σπιτιού, τότε το concept του Ping-Yi Lin θα σας φανεί αρκετά χρήσιμο.

Υγιεινά φρούτα της εποχής



















Πλούσια σε γεύση αλλά και άρωμα τα 5 φρούτα που ακολουθούν αποτελούν ιδανικές διατροφικές επιλογές για τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου.

Εθελουσία έξοδος εξετάζεται για το δημόσιο




















Από την εφεδρεία και τα κίνητρα για συνταξιοδότηση οδεύουμε προς εθελουσία έξοδο στο δημόσιο. Οι πιέσεις της τρόικας προς την κυβέρνηση για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων είναι...

"Νεκρώνουν" τα δικαστήρια - Πενθήμερο κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι δικαστές





















Την πανελλαδική διακοπή των συνεδριάσεων των πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων για πέντε μέρες, από την έναρξη του νέου δικαστικού έτους στις 17 Σεπτεμβρίου
αποφάσισε ομόφωνα χθες...
 

Το 1 δισ. downloads έφτασε ο VLC Media Player

Το 1 δισ. downloads έφτασε ο VLC Media Player

Ένας από τους πιο γνωστούς open-source media players, που παίζει και τα πιο σπάνια format, έφτασε το 1 δισ. downloads δίνοντας μεγάλη χαρά στους ανθρώπους στη VideoLAN.

ΔΕΘ: Εγκαίνια, κινητοποιήσεις και δρακόντεια μέτρα ασφάλειας

ΔΕΘ: Εγκαίνια, κινητοποιήσεις και δρακόντεια μέτρα ασφάλειας

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας ανοίγει την αυλαία της σήμερα 77η ΔΕΘ με 3.500 αστυνομικούς να έχουν τεθεί επί ποδός εν όψει των κινητοποιήσεων που διοργανώνουν εργαζόμενοι και συνδικάτα.

Προβληματικά τα μισά σχολικά κτήρια, σύμφωνα με το σωματείο εργαζομένων του ΟΣΚ

Προβληματικά τα μισά σχολικά κτήρια, σύμφωνα με το σωματείο εργαζομένων του ΟΣΚ


Μόλις το 45,8% των σχολείων, δηλαδή λιγότερα από τα μισά κτήρια, έχουν κατασκευαστεί με το νέο αντισεισμικό κανονισμό, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Οργανισμού Σχολικών Κτηρίων (ΟΣΚ).

ΔΕΙΤΕ τα 15 top επαγγέλματα μέχρι το 2030

ΔΕΙΤΕ τα 15 top επαγγέλματα μέχρι το 2030

Έχετε πτυχίο ιατρικής, νομικής, παιδαγωγικών και όλα αυτά τα… «κλισέ» και «προνομιούχα» επαγγέλματα; Λάθος, λάθος λάθος!!!

Αλλάζουν τα πάντα στη φορολογία για 8,5 εκατ. πολίτες - Θα ελέγχονται όλα τα έξοδά μας - Πρόσθετοι φόροι για τους παραβάτες




- Οι έλεγχοι είναι κατά το αμερικάνικο πρότυπο
- Αυτό δεν αφορά μόνο ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και μισθωτούς ακόμα και εισοδηματίες
- Όλες οι δαπάνες σε μετρητά θα ελέγχονται μια - μια
- Μεταξύ των δαπανών θα είναι και δάνεια, πιστωτικές κάρτες

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

H KTM πάει στο… Λιτόχωρο



Η ΚΤΜ νοτιοανατολικής Ευρώπης θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 8-9 Σεπτεμβρίου στο Λιτόχωρο Πιερίας προκειμένου να παρευρεθεί σε αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross.

ΥΠΟΙΚ: Οι περικοπές στις ΔΕΚΟ δεν αφορούν δώρα και επιδόματα


















Διευκρινιστική απάντηση απέστειλε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, στην οποία αναφέρει ότι δεν περιλαμβάνονται τα δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων, αλλά...

«Ομολογώ, είμαι φοροφυγάς – Ελάτε να με συλλάβετε»

«Ομολογώ, είμαι φοροφυγάς – Ελάτε να με συλλάβετε»


«Δεν θα σας κάνω τη χάρη να αυτοκτονήσω» δηλώνει απευθυνόμενος στο Υπουργείο Οικονομικών και την Εφορία ένας αγανακτισμένος Ηρακλειώτης, σε ανοιχτή επιστολή του την οποία έστειλε στο Cretalive.

Απεργούν και οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί


Πανελλαδική απεργία για τις 12 Σεπτεμβρίου κήρυξε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ), συμμετέχοντας στο πανεκπαιδευτικό μέτωπο με τη ΔΟΕ και την ΟΛΜΕ, προκειμένου να απαντήσει, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, «στην πρωτοφανή πρόκληση» της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας.

Καταργούνται οι εργοδοτικές εισφορές υπέρ του Ο.Ε.Ε. και του Ο.Ε.Κ.




Με σημερινή επιστολή του προς τη Διοίκηση του ΙΚΑ, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης ενημέρωσε για την επικείμενη (εντός του Σεπτεμβρίου) νομοθετική ρύθμιση για την κατάργηση των εργοδοτικών εισφορών υπέρ των Οργανισμών Εργατικής Εστίας (Ο.Ε.Ε.)

Απίστευτο: Θέλουν να δώσουν την Σπιναλόγκα σε ιδιώτες

Απίστευτο: Θέλουν να δώσουν την Σπιναλόγκα σε ιδιώτες - Οργή στην τοπική κοινωνία

Οργή και αγανάκτηση που ξεχειλίζει είναι στα συναισθήματα της τοπικής κοινωνίας του Αγίου Νικολάου στο σενάριο της παραχώρησης της θρυλικής Σπιναλόγκα σε χέρια ιδιωτών.

Νεκρό ελάφι στο κανάλι του Μόρνου


Στίς 6-9-12 τις απογευματινές ώρες βρέθηκε ένα αρκετά  μεγάλο ελάφι στα νερά του καναλιού του μόρνου στο ύψος της Τανάγρας.

Άρεσαν οι φυλακόβιοι στην παπαδιά! Αναζητούσε εραστές στις φυλακές!

Άρεσαν οι φυλακόβιοι στην παπαδιά! Αναζητούσε εραστές στις φυλακές!

Και τρίτο εραστή φαίνεται πως είχε η παπαδιά, η οποία μάλιστα «ψάρευε» τους ερωτικούς της συντρόφους από τις φυλακές της Χαλκίδας, πάντα υπό το πρόσχημα ότι βοηθούσε τον ιερέα σύζυγό της στο φιλανθρωπικό του έργο.

Βούτηξαν το χρηματοκιβώτιο και έριξαν στη θάλασσα το αυτοκίνητο που διέφυγαν!



Όλα έγιναν μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Οι άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν κεντρική είσοδο αποθήκης και γραφείων...

Μας τα χαλάει ο καιρός από σήμερα!




Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με παροδικές βροχές ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά με εξαίρεση την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, στο Βορειοδυτικό Αιγαίο, στις Σποράδες και πιθανόν τοπικά στο Ιόνιο, περιμένουμε την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012.

100% ιδιωτικές οι ΔΕΚΟ – Ποιες εταιρείες πωλούνται άμεσα



- Μεγάλη αποκρατικοποίηση έρχεται ως τον Οκτώβριο
- 7 εταιρείες και 10 λιμάνια βγαίνουν στο σφυρί
- 19 δισ. ευρώ περιμένουν να μπουν στα ταμεία του κράτους

Ανακαλούνται φυσικοί χυμοί από τον ΕΦΕΤ



















Την ανάκληση φυσικών χυμών με την επωνυμία «100% φυσικός χυμός Amita Motion» από την εταιρεία που τους παρασκευάζει, απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ)

Ερχονται φόροι και στα αγροτεμάχια

Ερχονται φόροι και στα αγροτεμάχια


Τα εκτός σχεδίου οικόπεδα, κτήματα και αγροτεμάχια της χώρας μας που δεν καλλιεργούνται, έως σήμερα απαλλάσσονταν από τη φορολογία ακινήτων.

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Εκτόξευση ανεργίας στο 24,4%




Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει ο δείκτης ανεργίας στη χώρα μας.
Το Ιούνιο η ανεργία εκτοξεύτηκε στο 24,4% έναντι 23,5% το Μάιο και 17,2% τον Ιούνιο του 2011.

Προσοχή στην αγορά σχολικών




Διαφορές τιμών μέχρι και 2.409% ανάμεσα σε ένα πλήρες πακέτο φθηνών σχολικών ειδών και ένα αντίστοιχο ακριβών, εντόπισε το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ), στη διάρκεια τιμοληψιών, που πραγματοποίησε στην αγορά.

Τρίωρες στάσεις εργασίας σε γυμνάσια και λύκεια στις 12 Σεπτεμβρίου



Τασσόμενοι στο πλευρό των συναδέλφων τους στα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία, οι οποίοι έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία στις 12 Σεπτεμβρίου, οι καθηγητές στα δημόσια γυμνάσια και λύκεια θα πραγματοποιήσουν την ίδια ημέρα στάσεις εργασίας και στις...

Σε αυτό το ελληνικό χωριό τα χασισόδεντρα φυτρώνουν μόνα τους...



Περισσότερα από 2.300 δενδρύλλια ξεριζώνουν οι αστυνομικοί στον Έβρο κάθε χρόνο τα οποία δεν τα φυτεύουν επιτήδειοι αλλά…

Αστυνομικός «εμφύλιος» μπροστά στην είσοδο των ΜΑΤ

ΦΩΤΟ: Αστυνομικός «εμφύλιος» μπροστά στην είσοδο των ΜΑΤ



Έληξε η κινητοποίηση των συνδικαλιστών αστυνομικών στη Σχολή των ΜΑΤ στο Γουδή, την οποία απέκλεισαν από τα ξημερώματα, τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, εμποδίζοντας τις δυνάμεις να αναχωρήσουν για Θεσσαλονίκη, όπου μεταφέρονται στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας της ΔΕΘ
.

Πέφτει η συγκυβέρνηση – Ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή – Νέα δημοσκόπηση

Νέα δημοσκόπηση της PulseRC για το "Ποντίκι" καταγράφει σημαντική άνοδο της Χρυσής Αυγής, οριακή του ΚΚΕ, μέσα στα όρια του στατιστικού λάθους. Τα υπόλοιπα κόμματα υποχωρούν


Νέα δημοσκόπηση της PulseRC για το "Ποντίκι" καταγράφει σημαντική άνοδο της Χρυσής Αυγής,
οριακή του ΚΚΕ, μέσα στα όρια του στατιστικού λάθους. Τα υπόλοιπα κόμματα υποχωρούν.
Η νέα αυτή σφυγμομέτρηση καταγράφει σειρά σημαντικών στοιχείων και συμπερασμάτων.

Η ΟΥΕΦΑ τιμά τον Νίκο Γκάλη!



Πρόσκληση για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα γίνει το Μάιο στο "Γουέμπλεϊ", έλαβε από την ΟΥΕΦΑ ο Νίκος Γκάλης, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Απίστευτες καταγγελίες για την παπαδιά



Δεν έχουν τέλος οι απίστευτες αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία του άτυχου ιερέα στην Ηλεία από τη σύζυγό του και τον εραστή της. Πλέον οι δύο εραστές αλληλοκατηγορούνται προσπαθώντας να ελαφρύνουν τη δική τους θέση, με αποτέλεσμα αυτά που ακούγονται να σοκάρουν.

Για το ρεκόρ Γκίνες η Μαντολινάτα στο Ηράκλειο

Για το ρεκόρ Γκίνες η Μαντολινάτα στο Ηράκλειο


Μία προσπάθεια να σπάσει το ρεκόρ για την μεγαλύτερη ορχήστρα μαντολίνων του κόσμου, έγινε στο Ηράκλειο με φόντο το Ενετικό Φρούριο του Κούλε.

Βρήκαν τατουάζ που «κουδουνίζει» όταν χτυπάει το κινητό σου

Βρήκαν τατουάζ που «κουδουνίζει» όταν χτυπάει το κινητό σου 

Γνωστή εταιρία κινητών τηλεφώνων κατοχύρωσε τα δικαιώματα χρήσης μιας τεχνολογίας ανάδρασης που συνδέει το σώμα του χρήστη με την κινητή συσκευή του μέσω ειδικής μεθόδου δερματοστιξίας με φερομαγνητικά μελάνια που επιτρέπουν τη μεταφορά δεδομένων και εντολών από το κινητό προς το χρήστη.

Τέσσερα κριτήρια για το επίδομα στο πετρέλαιο θέρμανσης

Τέσσερα κριτήρια για το επίδομα στο πετρέλαιο θέρμανσης


Με γεωγραφικά, κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια, καθώς και πλαφόν όσον αφορά την επιφάνεια της κατοικίας, θα γίνει η χορήγηση – σε δύο δόσεις – του πετρελαίου θέρμανσης.

Στην Κρήτη θα μένει το 5% των εσόδων από πετρέλαιο-φυσικό αέριο!

Στην Κρήτη θα μένει το 5% των εσόδων από πετρέλαιο-φυσικό αέριο!
«Η συστηματική προσπάθεια των 2,5 προηγούμενων ετών για την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων αποδίδει» τονίζει με δήλωσή του ο Β.Κεγκέρογλου και αποκαλύπτει ότι "το νέο εθνικό εισόδημα από την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων θα διατεθεί, σύμφωνα με την πρόταση νόμου που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ, στο Ταμείο Αλληλεγγύης Γενεών για την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος.

Κινέζικη απομίμηση του iPhone απειλεί να μηνύσει την Apple



Το είδαμε και αυτό! Το GooPhone, η εταιρεία που κατασκεύασε κλώνο του iPhone 5 όχι μόνο κατάφερε και κατοχύρωσε πατέντα...

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Λεβαδειάκος - ΑΕΚ για φιλανθρωπικό σκοπό.











Η ΠΑΕ Λεβαδειακός και η Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας συνεργάζονται προκειμένου να ενισχυθεί το ταμείο της φιλανθρωπικής οργάνωσης Αρωγή.

ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τον εραστή της παπαδιάς και δολοφόνο του ιερέα

ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τον εραστή της παπαδιάς και δολοφόνο του ιερέα

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Δημήτρης Αλεξόπουλος με τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσή Ασφάλειας Πύργου Παναγιώτη Ηλιόπουλο όσον αφορά την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Πρόταση στον Ίβιτς ο Πλατανιάς



Κρούση στον Βλάνταν Ίβιτς έχει κάνει ο Πλατανιάς Χανίων. Η ομάδα της Κρήτης κατέθεσε επίσημη πρόταση στο Σέρβο μέσο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και του προσφέρει 100.000 ευρώ για συμβόλαιο ενός έτους.

Έτσι κατέστρεψαν τα ταμεία με το «κούρεμα»

Έτσι κατέστρεψαν τα ταμεία με το «κούρεμα»

Κάποτε μιλούσαμε για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου που οδήγησε σε βίαιη ανακατανομή του εισοδήματος, που χάθηκαν εκατομμύρια ευρώ και που οι φταίχτες είναι ακόμη ελεύθεροι κι ωραίοι.

Αδερφή ιερέα: «Θέλω να σαπίσει στην φυλακή για το κακό που μας έκανε»

Αδερφή ιερέα: «Θέλω να σαπίσει στην φυλακή για το κακό που μας έκανε»


«Θέλω να σαπίσει στην φυλακή. Το κακό που μας έκανε δεν μπορώ να το περιγράψω. Σε όλους μας, αλλά πιο πολύ στα τρία παιδάκια τους. Μέχρι και χθες, λίγο πριν αποκαλυφθούν τα όσα έκανε, μου έλεγε Έφη σ’ αγαπώ. Και εγώ της έλεγα, Δώρα, θα το περάσουμε μαζί». Νόμιζα ότι θρηνεί για τον άνδρα της.

Συντάξεις τέλος για όσους δεν απογραφούν

Συντάξεις τέλος για όσους δεν απογραφούν


Από τις 24 Σεπτεμβρίου αναστέλλεται η καταβολή της σύνταξης σε όσους συνταξιούχους του Δημοσίου (πολιτικούς και ένστολους) δεν θα απογραφούν έως τις 14 Σεπτεμβρίου.

Μηνιαίο επίδομα 500 ευρώ για να αφήσουν τα ελληνικά σχολεία οι Έλληνες μουσουλμάνοι!






















Τη δημιουργία ενός κρυφού Ισλάμ στη Θράκη επιθυμεί η Αγκυρα, στέλνοντας τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ για οργανώσει το σχέδιο για το κρυφό ...

Πανελλήνια συγκέντρωση δικαστών έξω από τον Άρειο Πάγο



Πανελλήνια πανδικαστική συγκέντρωση διοργανώνουν σήμερα, Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου, στις 12.30 μ.μ., στον 'Αρειο Πάγο, οι έξι δικαστικές Ενώσεις, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις σχεδιαζόμενες περικοπές στις αποδοχές των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών.

Το λευκό κρασί χαλάει τα δόντια


















Έπειτα από μια σειρά ερευνών, Ευρωπαίοι στοματολόγοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το λευκό κρασί έχει πολύ αρνητικές συνέπειες για το σμάλτο των δοντιών.

Πώς θα κάνετε τα gadgets σας αδιάβροχα


















Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να ρίξετε το smartphone σας στο νερό χωρίς να φοβάστε μην καταστραφεί;

Το εντυπωσιακό ιστιοφόρο Club Med II "έδεσε" στο Ηράκλειο!



Φωτογραφίες: Image Services
Το αποκαλούν «κόσμημα της ναυπηγικής», με τη λέξη "ταξίδι " να μετουσιώνεται σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία! 

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012