Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Η Pioneer θα κυκλοφορήσει το δικό της smartphone! (Βίντεο)



Eτοιμαστείτε για το S90W ...


Πλήρως εξοπλισμένος με όπλα και χιλιάδες φυσίγγια!



Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας και σύλληψη 44χρονου, ο οποίος διατηρούσε οπλοστάσιο μέσα στο σπίτι του - Η καταγραφή όλων των αντικειμένων από τους αστυνομικούς διήρκησε... ώρα


ΒΙΝΤΕΟ:Το πιο γρήγορο ταξί του Παρισιού

ΒΙΝΤΕΟ:Το πιο γρήγορο ταξί του Παρισιού

Η Renault ως μέρος της καμπάνιας «Challenge us if you can» έβγαλε στους δρόμους του Παρισιού, το Megane Trophy V6 ως… ταξί.


Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε για σήμερα. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.


«Παίζει» και μουσική πλέον το Τwitter

«Παίζει» και μουσική πλέον το twitter

Την είσοδό του στη διαδικτυακή μουσική βιομηχανία ετοιμάζει το Τwitter και για το λόγο αυτό προχώρησε στην εξαγορά της εξειδικευμένης σε θέματα μουσικής ιστοσελίδα We Are Hunted.


Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες της απόπειρας ληστείας στον Ωρωπό.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες της απόπειρας ληστείας στον Ωρωπό

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που επιχείρησαν να ληστέψουν την Εθνική Τράπεζα στον Ωρωπό το μεσημέρι της Παρασκευής.


Εφαρμογές κατά της κλοπής για κινητά τηλέφωνα και λάπτοπ


Το να χάσει κάποιος το smartphone του ή το laptop του μπορεί να είναι χειρότερο και από την απώλεια του πορτοφολιού καθώς οι συσκευές αυτές κρύβουν μέσα πολλά προσωπικά δεδομένα που κανείς δεν θα ήθελε να πέσουν στα χέρια τρίτων. 

Μετά τον Ιούνιο η απόφαση της Κομισιόν για εξαγορά Ολυμπιακής από Aegean.



Μετά τον Ιούνιο αναμένεται τελικά η απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εξαγορά της Olympic Air από την Aegean, καθώς...


Πέφτει η αυλαία για το Windows Live Messenger



Τέλος εποχής, μετά από 13 χρόνια παρουσίας του Windows Live Messenger, αφού και επίσημα πλέον η Microsoft μεταφέρει όλους τους χρήστες της υπηρεσίας στο Skype.



Η κλήρωση του Champions League



Στη Νιόν της Ελβετίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Champions League.

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας τώρα και στις δασικές περιοχές




Τον δρόμο για την εγκατάσταση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας(αιολική, ηλιακή, κ.λπ.), άνοιξε το Συμβούλιο της Επικρατείας, επικυρώνοντας...




Έκλεψαν τα καλώδια και βύθισαν στο σκοτάδι για ένα μήνα μία γειτονιά!



Το περιστατικό έγινε πριν από ένα μήνα. Άγνωστοι πήγαν σε πάρκο της πόλης και...


ΑΣΕΠ: Πού θα μετατεθούν οι 1891 υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα



Αναρτήθηκαν από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τα αποτελέσματα που αφορούν τις μεταθέσεις (κινητικότητα) 1.891 υπαλλήλων, οι οποίοι τέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας,λόγω κατάργησης των θέσεων.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Σοβαρά τραυματισμένη 8χρονη μετά από πτώση!



Από τα Ανώγεια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο...


ΒΙΝΤΕΟ:Ο Αλόνσο, ο Μάσα και μία Ferrari 458

ΒΙΝΤΕΟ:Ο Αλόνσο, ο Μάσα και μία Ferrari 458

Οι 2 πιλότοι Formula 1 της Ferrari, Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα, οδηγούν και διασκεδάζουν με μία Ferrari 458 Italia στην πίστα

Η F1 τρέχει «στο δρόμο του μεταξιού»

Η F1 τρέχει «στο δρόμο του μεταξιού»

Για τον 3ο γύρο του, το κορυφαίο μηχανοκίνητο πρωτάθλημα, ταξιδεύει στην εξωτική Κίνα έτσι, το 3ήμερο 12-14 Απριλίου ομάδες, οδηγοί, μηχανικοί και όλο το πολύχρωμο πλήθος της F1 θα βρίσκεται στη Σαγκάη για το Grand Prix Κίνας.


Η απώλεια του ελέγχου στο φαγητό



Η διαταραχή επεισοδίων υπερφαγίας (binge eating disorder) παρουσιάζεται όταν το άτομο βιώνει μια αίσθηση απώλειας ελέγχου απέναντι στο φαγητό.



«Οι έξι καλύτερες δουλειές στον κόσμο» χαλάνε κόσμο



Περισσότεροι από 330.000 άνθρωποι παγκοσμίως έκαναν αίτηση για μία από τις «έξι καλύτερες δουλειές στον κόσμο» που...


Μπαίνει η τεχνολογία τέρματος στην Premier League



Στη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας γύρω από το τέρμα, που θα ξεδιαλύνει αμφισβητούμενες φάσεις, προχωρά η αγγλική ομοσπονδία (FA).

Ο μεγαλύτερος φωτοβολταϊκός σταθμός στη Θήβα.(video)



Μία από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα πρόκειται να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει στην περιοχή της Θήβας.

Ερχονται οι ζέστες - Τους 25 βαθμούς θα αγγίξει ο υδράργυρος την Παρασκευή.

Καλοκαιρινός ο καιρός την Παρασκευή - Τους 25 βαθμούς θα αγγίξει ο υδράργυρος

Καλοκαιρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού την Παρασκευή με τον υδράργυρο να αγγίζει ακόμη και τους 25 βαθμούς σε...


Ενισχύσεις 10 εκατ. ευρώ σε παραγωγούς ελαιόλαδου από μικρά νησιά




Περίπου 10 εκατ. ευρώ θα δοθούν σε 50.000 παραγωγούς για τη Διατήρηση Παραδοσιακών Ελαιώνων Μικρών Νησιών τουΑιγαίου.


Τέλος εποχής για το περιοδικό «4Τροχοί»;



Μετά τα «κανόνια» στην αγορά αυτοκινήτου σειρά έχουν μάλλον τα περιοδικά του Ειδικού Τύπου καθώς οι «Τεχνικές Εκδόσεις» ανακοίνωσαν στο Χ.Α. πως βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο...



Παναθηναϊκό μεγαλείο στη Βαρκελώνη



Σε ένα παιχνίδι "ριμέικ" του πρώτου αγώνα, ο Παναθηναϊκός ήταν πιο τυχερός αυτή τη φορά και πήρε σπουδαίο "διπλό" με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, γυρνώντας από το -13.



Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Πρώην πρόεδρος ομάδας συνελήφθη για χρέη στο δημόσιο.



Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 58χρονος, για μη καταβολή χρεών...


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας (σχεδόν) ανέξοδα



Η εποχή επιβάλλει λιτότητα. Ο καιρός πάλι έχει τα πάνω και τα κάτω του, μία βροχή μία ήλιος. Ο συνδυασμός αυτών σημαίνει μόνο ένα πράγμα: πώς θα καθαρίσουμε το αυτοκίνητό μας χωρίς (σχεδόν) κανένα ευρώ;




Στέλνουν 5,5 τόνους κηπευτικών σε 1.100 οικογένειες στην Αθήνα




Με πρωτοβουλία του τοπικού παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενώ τις οικογένειες έχει υποδείξει η οργάνωση "Το χαμόγελο του παιδιού"
.


Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Πρόστιμο 200 ευρώ σε οδηγούς χωρίς δίπλωμα



Στο νομοσχέδιο που καταθέτει το υπουργείο Ανάπτυξης στη Βουλή σχετικά με την ηλεκτρονική διαδικασία, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), ενσωματώνει τις προβλέψεις Προεδρικού Διατάγματος για τις αλλαγές στην έκδοση αδειών οδήγησης.


Kλοπές χαλκού στήν Κάρυστο. Γδύσανε το αιολικό πάρκο τής ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ στο Μαρμάρι Ευβοίας.



Η λεηλασία στο αιολικό πάρκο της ΔΕΗ Ανανεώσιμες που βρίσκετε στο Μαρμάρι και ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2012 συνεχίζετε με ξέφρενους ρυθμούς.



Video: Δύο Ferrari F50... εκτός εαυτού



Μια παρέα ευκατάστατων βρετανών που έχει γίνει γνωστή με την ονομασία «Tax The Rich» (μετάφραση: «φορολογήστε τους πλούσιους») αυτή τη φορά αποφάσισε να χρησιμοποιήσει όχι μια, αλλά δύο Ferrari F50, όπως ποτέ δεν φαντάζονταν οι Ιταλοί που τις έφτιαξαν.


Κατάληψη και αποκλεισμός από τους εκπαιδευτικούς.(video)



Στην τρίωρη στάση εργασίας που είχε προκηρύξει η ομοσπονδία τους συμμετείχαν σήμερα και οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Θήβα. Οι εκπαιδευτικοί προχώρησαν...


Ο Δήμος Θηβαίων κάνει ανακύκλωση και για Ρούχα- Παπούτσια


Ο Δήμος Θηβαίων κάνει ανακύκλωση και για Ρούχα – Παπούτσια  «Φροντίδα για το Περιβάλλον και Προσφορά για τον άνθρωπο»


Παγκόσμιο Κυπελλο Ποδηλασίας στα Χανιά






















H εταιρεία Sports Promotion Hellas σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και την υποστήριξη των Δήμων Χανίων και Πλατανιά, διοργανώνουν στα πλαίσια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδηλασίας UWCT, τον αγώνα Cretan Cycling Challenge, 17 έως 19 Μαΐου στα Χανιά.


Μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ ζητούν οι έμποροι



Τη δέσμευση του Προέδρου της ΡΑΕ Νικόλαου Βασιλάκου για την επανεξέταση του θέματος χρέωσης της κιλοβατώρας, μείωσης των τιμών και επαναφοράς τους στα επίπεδα χρέωσης του Δεκεμβρίου 2012 εξασφάλισαν σήμερα ο Πρόεδρος Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΒΕΠ) Ανδριανός Μιχάλαρος.



Σύνδεση με Αλεξάνδρεια από το Κόκκινο Σπίτι της Χαλκίδας



Η Εστία Γνώσης συνδέει σχολεία της Εύβοιας με σχολεία της Αιγύπτου, με το πρόγραμμα "ΤηλΕστία". Η Εστία Γνώσης Χαλκίδας, εδώ και τρεισήμισι περίπου χρόνια, έχει εντάξει στο πρόγραμμά της έναν πρωτοποριακό τρόπο...


Παγκρήτια λύση στο θέμα ελέγχου των δικύκλων από ΚΤΕΟ



Ανακούφιση για χιλιάδες ιδιοκτήτες που δεν πρόλαβαν τις ημερομηνίες - Αναλυτικά η απόφαση

S.K.O.TH. Προπόνηση και αγώνες.



 Αγώνες και προπόνηση 30 μέτρον το...




Παράπονα για μονοπωλιακές τακτικές της Google



Επίσημο παράπονο για μονοπωλιακές τακτικές της Google, κατέθεσαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση πολλές εταιρίες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται η Microsoft, η Nokia και η Oracle.

Συνελήφθη 17χρονος hacker, μέλος των Anonymous



Ενώπιον της δικαιοσύνης οδηγήθηκε 17χρονος hacker, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία της Αυστραλίας με την κατηγορία της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε δεδομένα υπολογιστικών συστημάτων.
 


Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Παράταση για τον έλεγχο ΚΤΕΟ των δικύκλων


Παράταση για τον έλεγχο ΚΤΕΟ των δικύκλων

Η παράταση που δόθηκε αφορά για τα δίκυκλα με άδεια κυκλοφορίας έως 31/12/2001, τα δίκυκλα δηλαδή που κλήθηκαν για έλεγχο ΚΤΕΟ από 30/4/2012 έως και 30/4/2013.




Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για το Πάσχα



Την Τετάρτη 24 Απριλίου θα ξεκινήσει το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο των εορτών του Πάσχα, το οποίο θα ισχύσει έως τις 8 Μαΐου.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τα Windows XP



Τα Windows XP σε έναν χρόνο από σήμερα δεν θα υποστηρίζονται πλέον από τη Microsoft, κάτι που σημαίνει πως δεν θα εκδίδονται για το αειθαλές λειτουργικό ενημερώσεις ασφαλείας.



Λήστεψαν φαρμακείο με ψεύτικο όπλο αλλά... δεν πήγαν μακριά




Η 35χρονη και ο 38χρονος συνελήφθησαν σήμερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος της 48χρονης ιδιοκτήτριας τουφαρμακείου.

Βαρύ πρόστιμο σε αμελείς διαχειριστές πολυκατοικιών



Πρόστιμο 2.000 ευρώ θα πληρώνουν οι διαχειριστές πολυκατοικιών εάν δεν...αναρτούν τα παραστατικά δαπάνης στον πίνακα με την συγκεντρωτική κατάσταση οφειλών κάθε διαμερίσματος.


Σφαγή στο Δήλεσι: Οταν η Ελλάδα ήταν «φωλεά ληστών και πειρατών»

Σφαγή στο Δήλεσι: Οταν η Ελλάδα ήταν «φωλεά ληστών και πειρατών»

Στις 9 Απριλίου 1870 γράφτηκε μια σκοτεινή σελίδα στην νεότερη ελληνική Ιστορία, με τους ληστές Αρβανιτάκηδες να εκτελούν ομάδα...