Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ενώπιον του ανακριτή η σύζυγος και η κόρη του Ακη


Στον ανακριτή αναμένεται να απολογηθούν σήμερα η σύζυγος και η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού από εξοπλιστικά προγράμματα.
Σε πρώτο πλάνο φέρεται να εμφανίζεται η κόρη του πρώην υπουργού για την οποία στο πόρισμά τους οι εισαγγελείς Κυβέλου και Σίσκου αφήνουν αιχμές ότι είναι ύποπτη φυγής, γεγονός που -σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους- ενδέχεται να επηρεάσει ακόμη και την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή της.
Κατηγορούμενη σε βαθμό κακουργήματος για τον τρόπο που αποκτήθηκε το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου αλλά και για τα ποσά που δαπανήθηκαν για την ανακαίνισή του, αναμένεται να λογοδοτήσει η σύζυγος του πρώην υπουργού Βίκυ Σταμάτη.
Επίσης, στον ανακριτή έχουν κληθεί άλλα οκτώ πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.
Εκτός από τον Ακη Τσοχατζόπουλο, για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί η λογίστρια του Ακη Τσοχατζόπουλου, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, ο εξάδελφός του Νίκος Ζήγρας, ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης και ο Αστέριος Οικονομίδης, βασικός μέτοχος κατασκευαστικής εταιρείας που ανακαίνισε το ακίνητο στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και πούλησε ακίνητο στο Κολωνάκι στην Αρετή Τσοχατζοπούλου.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου