Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο με λίγες βροχές στη Βόρεια Κρήτη και στην Εύβοια και διατήρηση του ενισχυμένου βόρειου ρεύματος στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα.


Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 2 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 7 έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 20 στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στις Κυκλάδες και στην Κρήτη οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και κατά τόπους θυελλώδεις. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 με 19 βαθμούς, αλλά στα βόρεια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 15. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν θυελλώδεις και κατά περιόδους στο Νότιο Ευβοϊκό θυελλώδεις.

Αραιές νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.


Πηγή: meteo.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου