Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Κοντά στην παραμονή ο Σάντος



Την απάντηση του Φερνάντο Σάντος περιμένουν στην ΕΠΟ για ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου προπονητή με την Εθνική.



Κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Εθνική ομάδα βρίσκεται ο Φερνάντο Σάντος. Σύμφωνα με την εφημερίδα το "Goal", o ομοσπονδιακός προπονητής μπορεί να μην απάντησε στην πρόταση που του είχε γίνει για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει μετά τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 ή τους αγώνες της τελικής φάσης αν η Εθνική προκριθεί στο Μουντιάλ, αλλά από τις επαφές που έγιναν επί αυστριακού εδάφους το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι ο Πορτογάλος προπονητής είναι πολύ πιθανό να πει το ναι. Η ΕΠΟ έχει καταθέσει πρόταση στον Σάντος για να οδηγήσει την Εθνική και στα προκριματικά του EURO 2016 που θα γίνει στην Γαλλία με το ίδιο περίπου ποσό 650.000 ευρώ.

Ο Σάντος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα ήθελε να επιστρέψει στον πάγκο ενός συλλόγου και είχε διαμηνύσει ότι θα απαντούσε στο περιθώριο του φιλικού με την Αυστρία, κάτι που δεν έγινε.

Η συνάντηση του με τον Γιώργο Σαρρή ήταν σε πολύ καλό κλίμα και οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας περιμένουν την απάντηση του Πορτογάλου μέσα στον Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου