Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Σούπερ Λίγκα: Με Πανθρακικό εναντίον ΠΑΟ κλείνει η αγωνιστική της Κυριακής


Στο δεύτερο μέρος της 25ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ έχασε με 2 -1 στην Τρίπολη από τον τοπικό Αστέρα, ενώ παγίδα μπορεί να αποδειχτεί...


 και η αναμέτρηση της Κομοτηνής (19:30) για τον Παναθηναϊκό που προέρχεται από την επιβλητική νίκη επί του Δικεφάλου του βορρά. 

Στους υπόλοιπους αγώνες της Κυριακής ο  Παναιτωλικός νίκησε με 2-1 τον  Απόλλωνα Σμύρνης,  ο Αρης με τη Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0, ενώ ο  Πανιώνιος νίκησε άνετα με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η 25η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα στις 19.30 με τον αγώνα Εργοτέλη - ΟΦΗ

Οι αγώνες του Σαββάτου και τα αποτελέσματα

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός έκανε ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, επικρατώντας του Πλατανιά 4 - 2 στο Φάληρο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Στη Λιβαδειά, ο τοπικός Λεβαδειακός στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του, έσπασε το αήττητο σερί του Ατρομήτου χάρη στο 8ο εφετινό γκολ του Μάντζιου, νικώντας 1 - 0

Στα Πηγάδια, η Ξάνθη κατάφερε να νικήσει με 1- 0  την Καλλονή στο 89' σε ένα ματς που δυστυχώς πρωταγωνίστησε ο μη καταλογισμός του πιο οφθαλμοφανούς πέναλτι (τουλάχιστον) στη φετινή σεζόν από τον διαιτητή Κομίνη.


Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής έχουν  ως εξής:

ΣάββατοΞάνθη - Καλλονή 1-0
Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-0
Ολυμπιακός - Πλατανιάς  4-2

Κυριακή

Αστέρας-Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2 -1
Αρης - Βέροια 0-0
Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης 2-1
Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
19:30 Πανθρακικός - Παναθηναϊκός

Δευτέρα
19:30 Εργοτέλης - ΟΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου