Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ο Αλβέρτης εστίασε στη Μάλαγα και... ξέκοψε τα περί Ρεάλ ή ΤΣΣΚA



Την προσοχή των παικτών του εν όψει της Ουνικάχα επέστησε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης για τη μάχη της 13ης αγωνιστικής του Top16 της Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ (21:30, ΔΤ).
 


Ο 40χρονος κόουτς του Παναθηναϊκού μίλησε στους εκπροσώπους των Μέσων για το πόσο εύκολο ή... δύσκολο μπορεί να γίνει το ματς «τελικός» κόντρα στους Ισπανούς:

«Εύκολο δεν είναι κανένα παιχνίδι και το' χουμε δει μέχρι τώρα. Τα πράγματα είναι έτσι αυτή τη στιγμή κι αύριο (3/4) χρειαζόμαστε τη νίκη. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς κι ελπίζουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει για να περάσουμε στους 8. Ξέρω ότι ο κόσμος θα σταθεί δίπλα στην ομάδα όπως κάνει κάθε φορά και περιμένουμε να δούμε πώς θα 'μαστε εμείς, ο εαυτός μας και να κάνουμε αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο».

Για την κατάσταση της ισπανικής ομάδος, η οποία ταξίδεψε με τους Κάνερ-Μέντλεϊ, Χετσχάϊμεϊρ & Βιδάλ, ο Αλβέρτης είπε: «Έρχεται με πλήρες ρόστερ η Μάλαγα. Είναι μία ομάδα ρυθμού, που της αρέσει να τρέχει, έχει παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή και το είδαμε αυτό στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (87-71) κι οφείλουμε να είμαστε σοβαροί όσο δεν πάει».

Για το ενδεχόμενο να σκέφτονται οι παίκτρς του την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή τη Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει πλέιο οφ, απάντησε: «Όχι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει το παιχνίδι με τη Μάλαγα κι από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Για τα οφέλη της πρόσφατης 100άρας επί του Κολοσσού Ρόδου (102-69) στο ΟΑΚΑ: «Είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε ένα πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι κι ένα δεύτερο ημίχρονο παράλληλα με άμυνα και καλή επίθεση. Θα δούμε κι αύριο (3/4). Θέλω να πιστεύω πως θα φέρει καλή ψυχολογία και σιγά-σιγά να βρίσκουμε και την επιθετική ταυτότητά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου