Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Υπέγραψε στη Γουέστ Μπρομ ο Σαμαράς!

Υπέγραψε στη Γουέστ Μπρομ ο Σαμαράς!

Στην Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα στη Γουέστ Μπρομ, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Σαμαράς, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, και ύστερα...




 από 6 έξι χρόνια γυρίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου (είχε παίξει στη Μάντσεστερ Σίτι το 2006-2008).

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο πρώην άσος της Σέλτικ είναι διετές, αποτελεί το ένατο μεταγραφικό απόκτημα των «baggies» οι οποίοι μπορούν να υπερηφανεύονται πως απέσπασαν το «ok» του παίκτη, παρά το... φλερτ που είχε και με άλλους συλλόγους.

«Πήραμε έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία και είμαι χαρούμενος που θα έχουμε τον Σάμι στην ομάδα μας. Έχει παίξει στο υψηλότερο επίπεδο, σε Τσάμπιονς Λιγκ, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Μουντιάλ. Μας είπαν τα καλύτερα πολλοί άνθρωποι που τον γνωρίζουν... από μέσα. Θα παίξει σίγουρα στα περισσότερα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ. Σε πολλά κρίσιμα ματς με τη Σέλτικ έδειξε πως μπορεί να είναι αποτελεσματικός είτε όταν έχει πολύ ώρα την μπάλα στα πόδια του, είτε όταν δε συμβαίνει αυτό», είπε ο νέος προπονητής για την μεταγραφή του Σαμαρά!

Ο Έλληνας επιθετικός άφησε τη Σέλτικ (όπου αγαπήθηκε ιδιαίτερα) ύστερα από μια εξαετία, με την οποία μέτρησε 53 γκολ σε 108 αγώνες ως βασικός και κατέκτησε 4 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 1 Λιγκ Καπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου