Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ξεκάθαρος ο Διαμαντίδης: Δεν έχουμε στόχο το Final 4!

Ξεκάθαρος ο Διαμαντίδης: Δεν έχουμε στόχο το Final 4!

Είναι η πρώτη φορά που ο αρχηγός του Παναθηναϊκού  πριν από την έναρξη μίας σεζόν δεν θέτει ως στόχο της ομάδας την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας.



Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε κατά τη διάρκεια της Media Day ότι οι "πράσινοι" δεν είναι έτοιμοι και χτίζουν την ομάδα του μέλλοντος.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο οποίο δεν υπάρχει φαβορί αν και οι "ερυθρόλευκοι" δείχνουν πιο έτοιμοι.

Ο Διαμαντίδης έθεσε ως στόχο στην Ευρωλίγκα την πρόκριση στο TOP 16 αλλά δεν θεωρεί ότι στόχος είναι το Final 4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

"Κάνουμε μια νέα προσπάθεια με νέα παιδιά τα οποία θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Δεν είμαστε όσο έτοιμοι θα θέλαμε. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, παίκτες έρχονται ακόμη και σήμερα. Δεν έχουμε κάνει προπονήσεις όλοι μαζί αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας.

Όλα τα χρόνια έχουμε συνηθίσει να πηγαίνουμε για τρεις τίτλους αλλά φέτος θα είναι διαφορετικά. Στόχος δεν είναι το Final 4 αλλά να περάσουμε την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, να καταλάβουν τα παιδιά που παίζουν, να γίνουμε ομάδα και όπου μας βγάλει.

Στα ντέρμπι δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς πιο έτοιμος καθώς κράτησε τον κορμό του. Ακολουθούμε τις οδηγίες του Ιβάνοβιτς που είναι χρόνια στην Ευρώπη, δεν θέλω να κάνω καμία συγκρίση με Ομπράντοβιτς ή Πεδουλάκη. Όσον αφορά στο συμβόλαιό μου, δεν έχει γίνει κουβέντα για επέκταση. Σκέφτομαι ότι φέτος θα τα δούμε όλα εν καιρώ."



Πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου