Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Windows 10 για πειρατές σε ελκυστική προσφορά



Αλλάζει την εμπορική της πολιτική η Microsoft και προσφέρει μία ειδική έκδοση των Windows 10 ακόμα και για εκείνους που έχουν πειρατικό λειτουργικό σύστημα.





Οι πειρατικές εκδόσεις των προηγούμενων εκδόσεων του λειτουργικού συστήματος της Microsoft θα μπορούν να αναβαθμιστούν σε Windows 10, αλλά θα υπάρχει το γνωστό υδατογράφημα που ενημερώνει ότι τα Windows δεν είναι αυθεντικά. Για να γίνουν αυθεντικά τα Windows 10, θα πρέπει ο χρήστης να επιλέξει να αγοράσει μία από τις προσφερόμενες εκδόσεις των Windows 10.

H Microsoft δεν έδωσε κάποιες τιμές για τις “ελκυστικές”, όπως τις ονομάζει, εκδόσεις των Windows 10 για όσους θελήσουν να σταματήσουν να έχουν πειρατικά Windows και να αποκτήσουν αυθεντικά. Η διαφορά των πειρατικών με τα αυθεντικά Windows 10 είναι ότι τα πρώτα δεν θα είναι τόσο ασφαλή, ούτε και τόσο γρήγορα όσο τα δεύτερα. Η εταιρεία τονίζει ότι δεν έχει καμία διάθεση να υποστηρίξει τα πειρατικά Windows 10, επομένως αυτά θα είναι επιρρεπή σε malware και επιθέσεις κάθε είδους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως το θέτει και η Microsoft στο επίσημο blog της, θα συνεχίσει να προσφέρει μη αυθεντικές εκδόσεις των Windows 10, χωρίς να τις υποστηρίζει. Μένει να δούμε πόσο ελκυστικές θα είναι οι γνήσιες εκδόσεις για την αναβάθμιση ενός υπολογιστή με παλαιότερο λειτουργικό σύστημα σε Windows 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου