Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Το Twitch για Android εγγυάται streaming παντού



Ένας νέος pop-out player επιτρέπει να συνεχίσετε να παρακολουθείτε streams από την Android συσκευή σας, ακόμη κι αν μετακινείστε από εφαρμογή σε εφαρμογή!




Το νέο app είναι ‘δω για να λύσει ένα σύνηθες πρόβλημα, παρακολουθείτε ένα βίντεο αλλά πρέπει να μεταβείτε σε μια άλλη εφαρμογή άμεσα, τί κάνετε σ’ αυτή την περίπτωση; H διάσημη πλατφόρμα της Amazon σας δίνει την λύση, δανειζόμενη μια ιδέα από την τηλεόραση, το picture–in–picture!

Η τελευταία ενημέρωση στο Twitch για Android, διαθέτει έναν νέο pop-out player που επιτρέπει να διατηρήσετε καρτέλες στα livestreams σας, ενώ περιηγείστε στο web, τσεκάρετε mails, ανταλλάσσετε μηνύματα με τους φίλους σας, κτλ. Καθώς εσείς κάνετε κάτι άλλο η εφαρμογή εξακολουθεί να παίζει το livestream σε ένα μικρό παράθυρο στη γωνία της οθόνης σας.

Μπορείτε να επιλέξετε τον νέο pop–out player ή να διατηρήσετε τον παλιό και να αλλάξετε ανάμεσα στις δύο επιλογές, απλώς πατώντας ένα πλήκτρο αλλά και να διαμορφώσετε το μέγεθος του παραθύρου όπως εσείς θέλετε.


Η εφαρμογή λειτουργεί αποκλειστικά σε συσκευές Android τουλάχιστον για την ώρα. Εαν έχετε την εφαρμογή στο κινητό σας και την επιλογή της αυτόματης ενημέρωσης ενεργοποιημένη, ενδέχεται να διαθέτετε ήδη την νέα έκδοση, αν όχι, μπορείτε να κατεβάσετε το λειτουργικό app από το Play Store της Google.





Πηγή: SecNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου