Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Οινόφυτα λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Οινόφυτα λόγω εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στα παρακάτω τμήματα...






 του Α/Κ Οινοφύτων, σταδιακά σε έξι φάσεις, στο ύψος της χ/θ 55+690 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, περιοχής Δήμου Ωρωπού, σήμερα και αύριο κατά τις ώρες 08.00-18.30, ως εξής:

1η φάση:
Ανώνυμη συνδετήρια οδός της Επαρχ. Οδού Αυλώνος-Οινοφύτων με την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Οινόφυτα, 100 μέτρα πριν από τη συμβολή της με τον κλάδο εξόδου από τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας προς τον Α/Κ Οινοφύτων (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα), συνολικού μήκους 50 μέτρων και μέγιστου πλάτους πέντε μέτρων και πενήντα εκατοστών (5,50 μ.) από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος.

2η φάση:
Ανώνυμη συνδετήρια οδός της Επαρχ. Οδού Αυλώνος-Οινοφύτων με την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Οινόφυτα, με έναρξη 280 μέτρα από τη συμβολή της με την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης, συνολικού μήκους 50 μέτρων, και μέγιστου πλάτους πέντε μέτρων και πενήντα εκατοστών (5,50 μ.) από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος.

3η φάση:
Ανώνυμη συνδετήρια οδός της Επαρχ. Οδού Αυλώνος-Οινοφύτων με την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Οινόφυτα, με έναρξη 210 μέτρα από τη συμβολή της με την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης, συνολικού μήκους 50 μέτρων, και μέγιστου πλάτους πέντε μέτρων και πενήντα εκατοστών (5,50 μ.) από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος.

4η φάση:
Ανώνυμη συνδετήρια οδός της Επαρχ. Οδού Αυλώνος-Οινοφύτων με την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Οινόφυτα, με έναρξη 110 μέτρα από τη συμβολή της με την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης, συνολικού μήκους 50 μέτρων, και μέγιστου πλάτους πέντε μέτρων και πενήντα εκατοστών (5,50 μ.) από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος.

5η φάση:
Ανώνυμη συνδετήρια οδός της Επαρχ. Οδού Αυλώνος-Οινοφύτων με την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Οινόφυτα, με έναρξη 30 μέτρα από τη συμβολή της με την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης, συνολικού μήκους 50 μέτρων, και μέγιστου πλάτους πέντε μέτρων και πενήντα εκατοστών (5,50 μ.) από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος.

6η φάση:
Κλάδος εξόδου ανώνυμης συνδετήριας οδού της Επαρχ. Οδού Αυλώνος-Οινοφύτων με την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης, με κατεύθυνση προς την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, καθ’ όλο το μήκος του, μέγιστου πλάτους 4 μέτρων, από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος.

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε κάθε φάση θα διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου