Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

«Ένα βήμα κάθε φορά»

«Ένα βήμα κάθε φορά»

Ο Σάσα Τρζόρτζεβιτς μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Λαμποράλ στο ΟΑΚΑ (19/4, 21:15) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
 

Οι Ισπανοί προηγούνται 2-0 και οι «πράσινοι» θέλουν νίκη για να παραμείνουν «ζωντανοί» στην διεκδίκηση της πρόκρισης στο Final-4 του Βερολίνου.

«Είναι μόνο ένα παιχνίδι. Υπάρχει το αυριανό ματς και μετά θα σκεφτούμε το επόμενο. Ένα βήμα κάθε φορά. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε την ιστορία και τη στατιστική, που εσάς αρέσει πολύ. Πρέπει να σκεφτούμε τη δουλειά μας που είναι να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι», δήλωσε ο Σέρβος και συνέχισε:

«Πρέπει να επιλέξω πολλά πράγματα από το δεύτερο παιχνίδι. Θέλω να ξεχάσω πολλά πράγματα από το πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω ότι στο δεύτερο ματς βγήκαμε έξω πιο δυνατά, για να παλέψουμε, που είναι η μαγική λέξη για μας. Πρέπει να παλέψουμε ξανά, να παίξουμε σκληρά και σε αυτό ποντάρω ότι μπορούμε να κάνουμε. Δεν πρέπει να τους κάνουμε δώρα, όπως κάναμε πολύ στα δύο πρώτα παιχνίδια».

Σε ερώτηση εάν στην ομάδα υπάρχει πίστη για την ανατροπή ήταν ξεκάθαρος: «Ασφαλώς έχουν πίστη. Είμαστε περήφανοι που έχουμε αυτή την υποστήριξη από τον κόσμο. Μας αρέσει να παίζουμε στο γήπεδό μας, τους χρειαζόμαστε και με την ενέργεια που θα μας δώσουν θα μας βοηθήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου