Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Με συνοπτικές διαδικασίες το 1-0 ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ



Σε... προπόνηση μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τον πρώτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών στην Α1 Ανδρών με την ΑΕΚ, την οποία συνέτριψε στο ΣΕΦ με το ευρύ...



 93-58 και την περιμένει την Παρασκευή στο ΣΕΦ για το δεύτερο παιχνίδι.

Ουσιαστικά, η αντίσταση της Ένωσης κράτησε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, διάστημα στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 21-14. Από εκείνο το σημείο όμως οι γηπεδούχοι «πάτησαν γκάζι», έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 52-30 και δεν ξανακοίταξαν πίσω τους.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορία τους απέναντι στην «Ένωση» με την τελική διαφορά των 35 πόντων, καθώς η προηγούμενη ήταν +32 πόντοι (82-50) και είχε καταγραφεί στις 31 Οκτωβρίου 2010.

Η πειραϊκή ομάδα βάσισε την άνετη επικράτηση στην πιεστική άμυνά της, μέσω της οποίας βρήκε εξαιρετικό ρυθμό στην επίθεση και έφτασε στο σημείο να σημειώσει παραλίγο 100 πόντους.

Στην απέναντι πλευρά, η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και μοιραία γνώρισε μια βαριά ήττα, στον πρώτο αγώνα της στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος ύστερα από 11 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου