Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Σκίμπε: «Πάμε στη Βοσνία για να νικήσουμε, είστε λάθος κύριε Μπαζντάρεβιτς»

Σκίμπε: «Πάμε στη Βοσνία για να νικήσουμε, είστε λάθος κύριε Μπαζντάρεβιτς»

Ο Μίχαελ Σκίμπε σε δηλώσεις του πήρε θέση για τα όσα είπε ο Μπαζντάρεβιτς περί προκλήσεων των Ελλήνων διεθνών την Παρασκευή.


Παράλληλα ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τονίζοντας πως η ομάδα του είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρά τις σημαντικές απουσίες και ευελπιστεί πως μπορεί να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ίσως η Βοσνία είναι λίγο πιο ποιοτική από εμάς στην επίθεση, αλλά εμείς είμαστε πιο ποιοτικοί αμυντικά. Ωστόσο είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα μέχρι τώρα και ανυπομονώ να τους αντιμετωπίσουμε την Παρασκευή.

Για το αν θα ακολουθήσει την ίδια στρατηγική όπως και κόντρα στο Βέλγιο:
«Ναι, θα το κάνουμε αυτό, όμως από την άλλη στο Βέλγιο δεν είχαμε ποιότητα επιθετικά καθώς χάναμε την μπάλα πολύ συχνά από πολύ νωρίς. Αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε ακόμα και αν παίζουμε στη Βοσνία, αν θέλουμε να έχουμε τύχη για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα πάμε εκεί για να νικήσουμε και ελπίζουμε να πάμε στη Ρωσία. Κάνουμε τα πάντα για αυτό, είναι πολύ χαρούμενος με την ομάδα. Επίσης οι παίκτες που είναι τιμωρημένοι, θα έρθουν μαζί μας στη Βοσνία και αυτό δείχνει πως η ομάδα έχει καλή νοοτροπία. Θα δούμε τι θα συμβεί την Παρασκευή».

Για το ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες των τιμωρημένων:
«Δεν έχουμε αποφασίσει μέχρι τώρα. Έχω όμως καλή εντύπωση από τους παίκτες μου, ακόμα και από τους πέντε καινούριους. Τα πηγαίνουμε εξαιρετικά μέχρι τώρα, είμαι χαρούμενος για αυτό και ακόμα έχουμε πολύ καλή ομάδα, ακόμα κι αν λείπουν πολλοί σημαντικοί παίκτες».

Για το αν φοβάται το «πολεμικό» κλίμα:
«Όχι δεν το πιστεύω, είχα πολλούς Βόσνιους παίκτες στη Γερμανία αλλά και στην Ελβετία και νομίζω ότι μιλούν πολύ αλλά στο γήπεδο είναι μόνο αθλητικοί. Για αυτό πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ ωραία μάχη στο γήπεδο».

Για τα όσα είπε ο Μπαζντάρεβιτς:
«Από όσο ξέρω τους παίκτες μου, είναι πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους στο γήπεδο. Ποτέ δεν προκαλούν ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό ακριβώς ελπίζουμε, πως θα κάνουν και σε αυτή την περίπτωση. Θεωρώ πως δεν είναι σωστός ο κύριος Μπαζντάρεβιτς σε αυτή την περίπτωση. Από την άλλη τον γνωρίζω σαν έναν καλό πολύ καλό συνάδελφο και είμαι χαρούμενους που θα τον συναντήσω ξανά».
Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia