Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Αυξημένα τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. στο οδικό δίκτυο της Κρήτης λόγω εκδρομέων

Αυξημένα τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. στο οδικό δίκτυο της Κρήτης λόγω εκδρομέων

Αυξημένη αναμένεται να είναι σήμερα και αύριο η κίνηση στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο της Κρήτης, εξαιτίας της εξόδου των εκδρομέων για την Πρωτοχρονιά.

Και οι τελευταίοι, οι οποίοι επιλέγουν να περάσουν την Πρωτοχρονιά στα χωριά, μακριά από τις πόλεις, οικογενειακά, όπως άλλωστε το καλούν οι ημέρες, ξεκίνησαν νωρίς το πρωί για τους προορισμούς τους.

Οι άνδρες της Τροχαίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου βρίσκονται επί ποδός, προκειμένου να ρυθμίζουν την κυκλοφορία και να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και να δείχνουν την μέγιστη προσοχή, προκειμένου να φτάσουν σώοι και ασφαλείς στον προορισμό τους.

Θα πρέπει να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να μην προχωρούν σε αντικανονικά προσπεράσματα, να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, να κάνουν χρήση ζώνης ασφαλείας ή κράνους.

Οι εκδρομείς θα πρέπει επίσης να είναι εξοπλισμένοι με ζεστά ρούχα, αφού τα τελευταία εικοσιτετράωρα επικρατεί τσουχτερό κρύο, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες στις περισσότερες περιοχές του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου