Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Από «τεσσάρα» σε «τεσσάρα» η ΑΕΚ!

Κύπελλο: Από «τεσσάρα» σε «τεσσάρα» η ΑΕΚ! | Newsit.gr

Δίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, η ΑΕΚ επικράτησε με 4-0 του Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και προκρίθηκε στην επόμενη φάση...



 του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι πρωταθλητές έφτασαν τις δύο νίκες στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας το «εισιτήριο» για τους «16» του θεσμού.

Η βαθμολογία
1) ΑΕΚ 6
2) Βόλος 4
3) Λαμία 1
4) Απόλλωνας Λάρισας 0

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 41′ με τον Άλεφ, ο οποίος νίκησε τον Κουτογλίδη, έπειτα από παράλληλη μπαλιά του Σβάρνα. Στο 45′, σε παρόμοια φάση, ο Γιαννιώτης γύρισε την μπάλα, με τον Αγιώτη να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέρασε στο παιχνίδι τους νεαρούς Μπάμπη και Σαρδέλη, αλλά και τον Αλμπάνη, ο οποίος επανεμφανίστηκε μετά από τραυματισμό που τον άφησε 2,5 μήνες εκτός δράσης. Το 0-3 το έκανε ο Μπότος στο 76′, έπειτα από ασίστ του Γιακούμακη, ενώ ο Σαρδέλης έγραψε το τελικό 4-0 στο 90′ με διαγώνιο σουτ.
Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι):
Κουτογλίδης (46΄ λ.τρ. Μαντζάρης), Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές (70΄ Ράμος), Αγιώτης (79΄ Ταουσάνης), Χατζής, Μπιμάι, Λίταινας, Κοντοθανάσης, Καμπέρης, Γαρυφαλλόπουλος.


ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Αλέφ (59΄ Μπάμπης), Μοράν, Γιαννιώτας (77΄ Σαρδέλης), Μπότος, Γιούσης (66΄ Αλμπάνης), Γιακουμάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου