Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Με 60.000 δρομείς οι εκδηλώσεις του 37ου Μαραθωνίου



Με τη συμμετοχή περίπου 60.000 δρομέων από όλο τον κόσμο θα διεξαχθεί ο 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας (10/11), ο οποίος αναμένεται ο πιο συναρπαστικός...



στην Ιστορία του, καθώς φέτος η δράση θα είναι διήμερη.

Σήμερα (10/10), ένα μήνα πριν το κορυφαίο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός της πόλης, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το event σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Παρέστησαν, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Άννα Ροκοφύλλου, ο διευθυντής μάρκετινγκ επικοινωνίας του ΟΠΑΠ Γιάννης Ρόκας και ο πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος, ενώ την ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της, Κώστας Παναγόπουλος και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπή και γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Βασίλης Σεβαστής.

Στη διάρκεια της συνέντευξης τονίστηκε η στενή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, μέσα από την οποία προσδοκάται και φέτος ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Για πέντε ημέρες η Αθήνα θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής, ενώ για πρώτη φορά φέτος η αγωνιστική δράση θα είναι δύο ημερών, αφού τα 10 χιλιόμετρα θα διεξαχθούν το Σάββατο.

Ο δρόμος των 5 χιλιομέτρων θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής, ενώ στον Μαραθώνιο αναμένεται να εκκινήσουν 20.000 δρομείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου