Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Τόμιτς: «Έχει προοπτική και καλούς παίκτες ο Παναθηναϊκός»



Ο Μίλαν Τόμιτς μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας αναφέρθηκε στο παιχνίδι και στάθηκε...

στον Τζέιμς Γκιστ, που αντιμετώπισε την παλιά του ομάδα.

«Το παιχνίδι δείχνει ότι κι οι δύο ομάδες θέλουν χρόνο για να είναι καλύτερες. Πρώτα απ' όλα αξίζουν συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Αν αναλύσουμε τα στατιστικά, ο Παναθηναϊκός ήταν σίγουρα καλύτερος στα δίποντα, εμείς ήμασταν καλύτεροι στα τρίποντα. Αν δούμε και τις βολές, ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος από μέρους του. Κάναμε πολλά φάουλ, 27 έναντι 17. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα», είπε αρχικά ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και συνέχισε:

«Έχουμε καλή χημεία. Πρέπει όμως να καταλάβουμε πως για να κερδίσουμε ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό, πρέπει να παίξουμε καλά για σαράντα λεπτά. Στην EuroLeague έστω τρία λεπτά να έχεις, είναι σημαντικά και χάνεις το παιχνίδι».

Σε ερώτηση για την απόδοση του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος είχε 22 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Τόμιτς απάντησε πως «είναι ένας παίκτης που όλοι ξέρουν την αξία του ως παίκτη και άνθρωπο. Έχει ένα κίνητρο να δείξει κάτι παραπάνω, στον Παναθηναϊκό δεν ήταν κακός πάντως. Βοήθησε εδώ. Έχει θέληση να συνεχίσει την καριέρα του σε υψηλό επίπεδο, το δείχνει τόσο στην προπόνηση όσο και στο παιχνίδι».

Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως ο Μάικλ Ότζο αποβλήθηκε πολύ γρήγορα από το παιχνίδι με 4 φάουλ, ο Τόμιτς εξήγησε: «Προτιμούσα να έχω αυτόν στο γήπεδο περισσότερο στο γήπεδο, παρά τον Τζέιμς (Γκιστ) γιατί ήθελα να τον προστατεύσω».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τον Παναθηναϊκό ο Μίλαν Τόμιτς, σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή και γεμάτη ομάδα, έχει προοπτική, έχει καλούς παίκτες και μπορεί να φτάσει ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου