Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Ο Παναθηναϊκός τη νίκη, ο Αστέρας τις εντυπώσεις



Την δεύτερη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα και 4η συνολικά πέτυχε ο Παναθηναϊκός.


Μετά το 3-2 επί της ΑΕΚ, οι «πράσινοι» επικράτησαν δύσκολα με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, χάρις στο γκολ-πέναλτι του Χατζηγιοβάνη στο 8ο λεπτό και ανέβηκαν στους 16 βαθμούς (8η θέση), ενώ οι Αρκάδες παρέμειναν με 11 στην 12η θέση.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε δύο πρόσωπα. Ένα καλό στο πρώτο 45λεπτο, όπου εκτός του γκολ που πέτυχε είχε κι άλλες φάσεις για να σκοράρει κι ένα μέτριο και σε πολλές στιγμές κακό στην επανάληψη.

Μετά το 55΄ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν... στροφές, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν αρκετές φορές με την ισοφάριση. Παρά το γεγονός ότι οι γπεδούχοι έβρισκαν κενούς χώρους όσο οι Αρκάδες έβγαιναν στην επίθεση, παρουσίασαν μία αδικαιολόγητη νευρικότητα και δεν μπόρεσαν να τελειώσουν το ματς σε μία από τις πολλές αντεπιθέσεις που έκαναν στο διάστημα αυτό.

Ο κόσμος αποδοκίμασε την ομάδα του Παναθηναϊκού στο φινάλε, εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα του «τριφυλλιού», που έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο... σακούλι του στην προσπάθεια που καταβέλλει για να μπει στην πρώη εξάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου