Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

FIFA/UEFA: Καλούν τους 4 «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου για συναίνεση

FIFA/UEFA: Καλούν τους 4 «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου για συναίνεση

Οι διεθνείς συνομοσπονδίες, FIFA και UEFA έχουν αποφασίσει να τρέξουν τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον λόγο έχουν αποφασίσει να καλέσουν...

σε συνάντηση μετά τις γιορτές και συγκεκριμένα το πρώτο 15ήμερο του Ιανουαρίου και επί ελβετικού εδάφους, τους ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ!

Στις 31 Ιουλίου αποχωρεί η διεθνής επιτροπεία από την χώρα μας και παύει πια η εποπτεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτό το γεγονός αναγκάζει τις διεθνείς συνομοσπονδίες να φέρει στο ίδιο τραπέζι τους τέσσερις μεγάλους της Super League και να υπάρξει μια συμφωνία κυρίων μεταξύ τους, μια συναίνεση και πάνω σε αυτό το πλαίσιο, να διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΠΟ και να μην χρειαστεί να υπάρξει παράταση της εποπτείας στην χώρα μας.

Ήδη η ΕΠΟ με ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή (13/12) τόνισε πως τόσο στην FIFA όσο και στην UEFA δεν περνάνε απαρατήρητες οι δυσφημιστικές δηλώσεις του τελευταίου διαστήματος από τους Έλληνες παράγοντες και γι' αυτό θέλουν τους Big Four της Super League να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι αφού δεν είναι στις προθέσεις τους να συνεχίσουν να είναι στην Ελλάδα έχοντας συνεχώς έναν ρόλο… μπαμπούλα.



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου