Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

«Πράσινος» ο Αϊτόρ



Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.


Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός (παίζει με την ίδια ευχέρεια και από τις δύο πτέρυγες) έμεινε ελεύθερος από την Τβέντε και ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με το «τριφύλλι», με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια.

Η ΠΑΕ και ο εκπρόσωπος του παίκτη αντάλλαξαν το πρωί της Δευτέρας (8/06) τα απαραίτητα έγγραφα και ίσως εντός της ημέρας να υπογραφεί προσύμφωνο συνεργασίας για 3 χρόνια με συνολικές αποδοχές 1,2 εκατ. ευρώ και σημαντικό μπόνους υπογραφής.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, έως την Παρασκευή (12/06) ο Αϊτόρ θα βρίσκεται στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις και να περάσει από τις καθιερωμένες εξετάσεις πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Ο γεννημένος στις 10/2/1996 Ισπανός επιθετικός είναι προϊόν της ακαδημίας της Μπαρτσελόνα ο οποίος εν συνεχεία έπαιξε στις δεύτερες ομάδες της «Μπαρτσα» της Βιγιαρεάλ και της Σεβίλλης, πριν μετακομίσει στην Ολλανδία για λογαριασμό της Τβέντε το καλοκαίρι του 2018.

Τότε ο ολλανδικός σύλλογος έπαιζε στη δεύτερη κατηγορία αλλά με τον Ισπανό εξτρέμ να έχει 13 γκολ και 8 ασίστ ανέβηκε στην Eredivisie. Και φέτος ο Αϊτόρ ήταν εκ πρωταγωνιστών της ομάδας του στα 21 παιχνίδια που έπαιξε, έχοντας 7 γκολ και 6 ασίστ.

Ο Αϊτόρ έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Τβέντε φέτος τον Φεβρουάριο του 2020 και συγκεκριμένα την 1η του μήνα εναντίον της Σπάρτα Ρότερνταμ.

Έκτοτε δεν αγωνίστηκε στα πέντε ματς που απέμεναν μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού, καθώς είχε ενοχλήσεις στο πόδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου