Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Προσλήψεις έκτακτου προσωπικού στους Νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης και Αχαΐας από τον ΔΕΔΔΗΕ



Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά 27 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών...



της Διεύθυνσης Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου (ΔΕΕΔ), που εδρεύει στο Νομό Αττικής και των τομέων αυτής στους Νομούς Θεσσαλονίκης και Αχαΐας ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Για λόγους δημόσιας υγείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με ηλεκτρονικό τρόπο (σε ένα αρχείο μορφής .pdf ή .tif με όριο χωρητικότητας έως 20mb) στο email: g.giannou@deddie.gr ή v.tsimpinou@deddie.gr ή αν αυτό δεν είναι δυνατό να αποστείλουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ,ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ 72, Τ.Κ. 185 47– Ν.ΦΑΛΗΡΟ, απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης υπόψη κ. ΤΣΙΜΠΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ (τηλ. επικοινωνίας: 210-4803537) ή κ. ΓΙΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ (τηλ. Επικοινωνίας: 210 4803612) εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών που αρχίζουν από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσης.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ.
Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων από 14/08/2020 μέχρι και 24/08/2020.

Δείτε περισσότερα στους παρακάτω συνδέσμους:


Ανακοίνωση ΣΟΧ1 2020

Παράρτημα

Ειδικό Παράρτημα Η/Υ

Έντυπο Αίτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου