Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

«Βόμβα» Φαν Σιπ : «Τέλος ο Σιόβας από την Εθνική»



Τρομερά πράγματα στην Εθνική μας ομάδα, με τον Φαν Σιπ να τελειώνει on air τον Δημήτρη Σιόβα!
 

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού βρέθηκε στο στόχαστρο από τα «πιστόλια» της «εξυγίανσης» , επειδή είπε την άποψή του μετά το τέλος του αγώνα στο Κόσοβο για το Nations League. Και τι είπε ο Σιόβας; Πως θα ήταν καλό για την ομάδα να επιστρέψουν οι έμπειροι παίκτες, όπως ο Μανωλάς.

Αυτή η δήλωση δεν άρεσε στην «δική» τους ΕΠΟ και στον «δικό» τους Γραμμένο, με τον Φαν Σιπ να ανακοινώνει το τέλος του Σιόβα από την Εθνική. Και μάλιστα σε τηλεοπτική εκπομπή! Στο Open του Ιβάν Σαββίδη. Πρόκειται για ασόβαρα και ερασιτεχνικά πράγματα, που δεν συνάδουν με την εικόνα μιας πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Δεν έχει προηγούμενο, δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία. Προπονητής Εθνικής ομάδας, να τελειώνει παίκτη σε ζωντανή μετάδοση, χωρίς πρώτα να τον έχει ενημερώσει.

Μιλάμε για κωμικές καταστάσεις, με την Εθνική να έχει καταντήσει το καλύτερο «μαγαζί» των μάνατζερ και της «εξυγιαντικής συμμορίας». Ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες αποτελεί παρελθόν από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, επειδή είπε τη γνώμη του. Μυθικό, ανεπανάληπτο! Έχουμε φτάσει πλέον στον απόλυτο πάτο, με την σφραγίδα και του Φαν Σιπ.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός για τον στόπερ της Ουέσκα.

Για τη δήλωση του Σιόβα: «Πρώτα απ’ όλα, πιστεύω ότι οι παίκτες δεν πρέπει να μιλούν για αποφάσεις των προπονητών. Ο Σιόβας έκανε ένα μεγάλο λάθος. Έβλαψε με αυτό το σχόλιο την ίδια την ομάδα. Αν θέλεις να πάψεις να είσαι παίκτης και θέλεις να γίνεις προπονητής, μπορείς να το κάνεις. Με βάση αυτό το σχόλιο, είναι εκτός ομάδας.

Δε σεβάστηκε την ομάδα, δε σεβάστηκε τη διαδικασία εξέλιξης και με αυτό το σχόλιο, έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. Είμαι ανοικτός στους παίκτες, όποια στιγμή μπορούν να μιλούν σε μένα ή τους βοηθούς μου. Ο Δημήτρης έβλαψε, συνολικά την ομάδα, δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες ή όχι. Εγώ δεν επιτρέπω τέτοια σχόλια και ο Δημήτρης είναι εκτός εθνικής».

Για την πολιτική του σε τέτοιες καταστάσεις:
«Ακούω τα σχόλια, αλλά δε μπορούν όλοι να εκφράζουν την άποψη του και να λένε τι νομίζουν ότι πρέπει να κάνει προπονητής. Υπάρχουν κανόνες. Ο Δημήτρης το ήξερε, ήταν από την αρχή. Ήταν σφάλμα από την πλευρά του».




Πηγή: to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου