Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Μπάσκετ: Τα φιλικά προετοιμασίας του Παναθηναϊκού



Το αναλυτικό πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσει έως την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας εντός κι εκτός των συνόρων...



 έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η είδηση που προκύπτει έχει να κάνει με την αναβολή του 3ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο του 2021), λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η αποστολή των «πρασίνων» αναχώρησε σήμερα το πρωί (3/09) για τα Ιωάννινα, όπου θα διεξαχθούν δύο τεστ, αύριο Παρασκευή (4/09) με τον Ηρακλή στο «Νέο Κλειστό Γυμναστήριο» της πόλης και το Σάββατο (5/09) με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό «Λιμνοπούλας».

Αμέσως μετά η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και στις 11/09 θα «πετάξει» για το Κάουνας, όπου το «τριφύλλι» θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Euroleague.

Το Σάββατο (12/09) στις 19:00 ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την «οικοδέσποινα» Ζαλγκίρις, ενώ μία μέρα μετά (13/09) με μία εκ των Άλμπα Βερολίνου ή Αρμάνι Μιλάνο, οι οποίες συγκροτούν το ζευγάρι του πρώτου ημιτελικού.

Στη συνέχεια το «τριφύλλι» θα μεταβεί στο Βίλνιους προκειμένου την Τρίτη (15/09) να αντιμετωπίσει την FC Ρίτας.

Το διήμερο 17 και 18/9, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες με την πανδημία, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Μόσχα, προκειμένου να λάβει μέρος στο «Γκομέλσκι Καπ», τουρνουά που διοργανώνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Την Πέμπτη 17/9 θα αντιμετωπίσει την Λοκομοτίβ Κουμπάν στον πρώτο ημιτελικό και την Παρασκευή (18/09) θα κοντραριστεί με μία εκ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή Ερυθρό Αστέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου