Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Έσωσε το βαθμό στο Ηράκλειο ο Ατρόμητος



ΟΦΗ και Ατρόμητος πρόσφεραν αρκετό σασπένς με το μεταξύ τους παιχνίδι στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που βρήκε στο τέλος...

τις ομάδες ισόπαλες με 2-2.

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 40λεπτο, ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα μετά από εκτέλεση φάουλ του Ναμπί, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Τελικά, ήταν ο Ατρόμητος αυτός που άνοιξε το σκορ, με τον Μανούσο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Αρχικά ο διαιτητής Ζαχαριάδης ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ, αλλά το VAR αποτύπωσε την πραγματικότητα.

Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο Γιαννιώτης με σπουδαία επέμβαση είπε «όχι» στο δυνατό σουτ του Ναμπί από το ύψος του πέναλτι.

Στο 49ο λεπτό, από κάθετη πάσα του Νέιρα ο Σαρδινέρο πήρε την ασίστ και με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε, ενώ ο ίδιος παίκτης, στο 56΄, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, μετά από πάσα του Γιαννούλη.

Με τον Ατρόμητο να έχει πρόβλημα στη δημιουργία και τον Μανούσο να χάνει τις δύο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, ο αγώνας έδειχνε να οδεύει προς τη λήξη χωρίς συγκινήσεις.

Μετά την αποβολή του Μουνίθ (90΄) με απευθείας κόκκινη, όμως, ο ΟΦΗ δέχθηκε πίεση και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γούτας πήρε την κεφαλιά από σέντρα του Μανούσου και ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου