Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Πένθος στον ΟΦΗ: ''Εφυγε'' από τη ζωή ο Μίλτος Ανδρεανίδης



H οικογένεια του ΟΦΗ έγινε φτωχότερη καθώς τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, 

Μίλτος Ανδρεανίδης, στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το κύπελλο το 1987 ενώ τα τελευταία χρόνια είχε διοικητικό πόστο στην ΠΑΕ.

Την άσχημη είδηση ανακοίνωσε ο αδερφός της συζύγου του, κ. Νεκτάριος Φραγκιαδάκης που έγραψε στο Facebook: "Ο γαμπρός μου ο Μίλτος Ανδρεανίδης εδώ και πολύ καιρό δεν ήταν καλά και έκανε μεγάλο αγώνα με όλες του τις δυνάμεις για να κρατηθεί στη ζωή. Σήμερα στο Ωνάσειο στην Αθήνα η κατάσταση του επιδεινώθηκε και αργά μετά τα μεσάνυχτα έφυγε απο τη ζωή.Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου.Γαμπρέ μου καλό σου ταξίδι...Η θέση σου είναι στο παράδεισο!!"

Το δικό του "αντίο" είπε στον Μίλτο Ανδρεανίδη και ο πρόεδρος των Παλαίμαχων του ΟΦΗ Σήφης Κορωνάκης που έγραψε:''Ο Αγαπημένος μας Αδελφός Φιλος Συμπαίκτης στον ΟΦΗ, Μίλτος Ανδρεανίδης. Δεν Μπορώ Να Το Πιστέψω Καλό Ταξίδι''

Ανδρεανιδης
Ανδρεανιδης
Κυπελλούχος με τον ΟΦΗ

Ο αείμνηστος Ανδρεανίδης είχε επιστρέψει στον ΟΦΗ από το 2018 με θέση στις υποδομές. Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΟΦΗ στην ιστοσελίδα τηςτον παρουσίαζε ως εξής:

"Ο Μίλτος Ανδρεανίδης είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε σε Κιλκισιακό, ΟΦΗ, Εργοτέλη και ΠΟΑ. Με τον ΟΦΗ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 1987 και το Βαλκανικό Κύπελλο το 1989. Γεννήθηκε στο Κιλκίς στις 27 Απριλίου 1959. Από τον Οκτώβριο του 2018 κατέχει τη θέση του Team Manager των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925."

Ανδρεανίδης κύπελλο
Ανδρεανίδης κύπελλο


Πηγή: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου