Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Ανανέωσε έως το 2023 ο Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό



Δεν πάει πουθενά! Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανανέωσε για δύο χρόνια το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό, ενώ μπήκε και όρος μέσα σε αυτό...

που του επιτρέπει να μετακινηθεί στο ΝΒΑ.

Εδώ και μέρες ήταν γνωστό ότι οι δύο πλευρές βρίσκονταν πολύ κοντά σε συμφωνία. Την Κυριακή (11/07) η συμφωνία αυτή «σφραγίστηκε» με την ανακοίνωση της ΚΑΕ για την επέκταση της συνεργασίας με τον 27χρονο διεθνή φόργουορντ, ο οποίος υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο αρχηγός των "πράσινων" αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό από το 2018, όταν αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Έκτοτε έχει εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας.

Κατά την περσινή σεζόν μέτρησε 12.9 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στην Basket League, όπου αναδείχθηκε MVP της περιόδου, ενώ επίσης πήρε και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του τελικού Κυπέλλου.

Στην Euroleague είχε 12.1 πόντους, με 36% από το τρίποντο, 4.1 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ. Ήταν ο τρίτος σκόρερ του "τριφυλλιού", πίσω από Νέντοβιτς, Χεζόνια, ο τρίτος καλύτερος ριμπάουντερ και ο τέταρτος στη σειρά πασέρ.

Παπαπέτρου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα»


Στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση της παραμονής του στο «τριφύλλι», ο Παπαπέτρου τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που έμεινα στον Παναθηναϊκό.

Έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές με την ομάδα μέχρι τώρα και ευελπιστώ να δώσουμε στον κόσμο μας πολλές χαρές ακόμη. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για τη στήριξή τους αλλά και τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει. Τα λέμε στο ΟΑΚΑ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου