Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Δύο ντέρμπι στην πρεμιέρα του ΝΒΑ



Δύο σπουδαία ματς περιλαμβάνει η πρεμιέρα του ΝΒΑ για τη σεζόν 2021/2022.


Οι πρωταθλητές, Μιλγουόκι Μπακς των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο θα υποδεχθούν στις 19 Οκτωβρίου στο «Fiserv Forum» τους Μπρούκλιν Νετς των Κέβιν Ντουράντ, Κάιρι Ίρβινγκ και Τζέιμς Χάρντεν, ενώ οι ΛΑ Λέικερς θα φιλοξενήσουν στο «Staples Center» τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ως είθισται κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος η Λίγκα φρόντισε ν΄ «αποζημιώσει» τους φιλάθλους του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη με μεγάλα ματς την «Ημέρα των Χριστουγέννων».

Στις 25/12, λοιποόν, οι Νετς θα παίξουν με τους Λέικερς των ΛεΜπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις και Ράσελ Γουέστμπρουκ, ενώ σε άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, το Ντάλας του Λούκα Ντόντσιτς, θ΄ αντιμετωπίσει την Γιούτα των Ρούντι Γκομπέρ και Ντόνοβαν Μίτσελ. Το Μιλγουόκι από την άλλη θα «μονομαχήσει» με τους Μπόστον Σέλτικς.

Το εφετινό All Star είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2022 στο Κλίβελαντ του Οχάιο, ενώ η regular season του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί στις 10 Απριλίου κι έξι ημέρες μετά (16/04) θα ξεκινήσουν τα play off.

Το πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου θα γίνει γνωστό στις 20/08.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου