Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Νίκη της Εθνικής Νέων επί της Κύπρου



Με γκολ των Κίτσου στο 40΄ και Σπυράκου στο 77΄ η Εθνική Νέων νίκησε 2-0 την Κύπρο στη Μεγαλόνησο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων...

ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τάσος Θέος, έμεινε ευχαριστημένος από το ταξίδι στην Κύπρο και τα δύο παιχνίδια με την αντίστοιχη ομάδα (2-2 και 2-0), καθώς έβγαλε αρκετά συμπεράσματα και διαπίστωσε βελτίωση στην απόκτηση συνοχής.

«Τα συμπεράσματα από τους αγώνες μας στην Κύπρο είναι θετικά και αποδείχθηκε ότι το ταξίδι μας ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο. Στο πρώτο παιχνίδι φάνηκε ότι χρειαζόμασταν περισσότερη συνοχή ως ομάδα, που είναι και το μεγάλο ζητούμενο μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής», παρατήρησε.

«Στο δεύτερο ματς η βελτίωση ήταν φανερή, οι παίκτες έδειξαν "να βρίσκονται" στον αγωνιστικό χώρο και η συνολική εικόνα ήταν σαφώς καλύτερη. Η ομάδα έβγαλε σε αρκετά μεγάλο βαθμό τη δεδομένη ποιότητα που διαθέτει, κάτι που γνωρίζουμε ως προπονητικό τιμ καθώς γνωρίζουμε τους ποδοσφαιριστές. Με βάση αυτή την ποιότητα θεωρώ ότι θα υπάρξει περαιτέρω βελτίωση και η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου