Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Στο Αγρίνιο «έσπασε το ρόδι» ο ΟΦΗ



Έπρεπε να περάσουν έξι αγωνιστικές για να πετύχει ο ΟΦΗ την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας, καθώς επιβλήθηκε...

 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο 2-1, με ανατροπή.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό όταν ο Λούι σέντραρε από δεξιά και ο Καρέλης με κεφαλιά έγραψε το πρώτο γκολ του με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήγαν άμεση και στο 17΄ οι παίκτες του Νιόπλια ισφάρισαν: ο Λάμπρου έκανε ατομική ενέργεια και γύρισμα και ο Μαλής, στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 59΄ και ύστερα από σουτ του Φαν Ντάινεν που πέρασε ελάχιστα άουτ, ο διαιτητής κλήθηκε από τον VAR να δει τη φάση στο βίντεο. Μετά την εξέταση ο Γρατσάνης καταλόγισε πέναλτι για χέρι του Καρέλη.

Ο Νέιρα ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 61΄ κι έδωσε προβάδισμα στον ΟΦΗ, ο οποίος στη συνέχεια όχι μόνο το κράτησε, αλλά έχασε ευκαιρίες να πετύχει και τρίτο γκολ.

Στο 80΄ το σουτ του Ντουρμισάι σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Καστάνιος που πήρε το ριμπάουντ σούταρε ψηλά άουτ, ενώ ο Μελίσσας είχε δύο σωτήριες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Μαρινάκη και Νέιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου