Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα στα σχολεία που θα είναι κλειστά την Πέμπτη



«Τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 10 Μαρτίου, στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά με απόφαση...

 της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ, Αλέξανδρος Κόπτσης.

Έτσι, οι μαθητές θα πραγματοποιήσουν κανονικά τα μαθήματά τους μέσω τηλεκπαίδευσης για αύριο Πέμπτη, παρά το γεγονός ότι μερικά σχολεία της Αττικής θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας «Φίλιππος».

Διευκρινίζεται, ότι η τηλεκπαίδευση πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες και για την πρωτοβάθμια και για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που στέλνουν οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί στους γονείς και τους μαθητές.

Υπενθυμίζεται πως, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής, συμφωνήθηκε να μην πραγματοποιηθούν αύριο δια ζώσης μαθήματα σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:
Στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αττικής
Σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, με εξαίρεση τον δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στον οποίο θα είναι όλα ανοιχτά εκτός από το 3ο Δημοτικό Πανοράματος και το 2ο -3ο γυμνάσιο Βούλας τα οποία θα είναι κλειστά.
Στην Περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής, ενώ στον Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές ενότητες Βιλίων και Ερυθρών.

Ανοιχτά θα είναι όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις παρακάτω Περιφερειακές ενότητες:

  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα
  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς
  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων
  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα
  • Στον Δυτικό τομέα Αθηνών
Σε ό,τι αφορά τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η λειτουργία τους αποτελεί ευθύνη των δήμων οι οποίοι και είναι αρμόδιοι να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου