Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Νέα ολιγοήμερη παράταση στον διαγωνισμό του ΔΕΔΔΗΕ για τους έξυπνους μετρητές - Στις 8 Ιουνίου η λήξη υποβολής προσφορών

 

Νέα παράταση παίρνει η ολοκλήρωση του διαγωνισμού του ΔΕΔΔΗΕ για τους έξυπνους μετρητές, καθώς ο Διαχειριστής προχώρησε...

 σε αναθεώρηση του χρονοδιαγράμματος, προσδιορίζοντας την λήξη υποβολής προσφορών για τις 8 Ιουνίου από 30 Μαΐου που ήταν πριν.

Η παραπάνω αλλαγή αναγράφεται στον Πίνακα Διακηρύξεων Διαγωνισμών στην ιστοσελίδα του Διαχειριστή.

Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά παράταση που λαμβάνει ο εν λόγω διαγωνισμός, καθώς η αρχική ημερομηνία υποβολής προσφορών ήταν η 14 Φεβρουαρίου και έκτοτε έχουν ακολουθήσει τρεις αναβολές. Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός αφορά στην προμήθεια «έξυπνων μετρητών» που θα αντικαταστήσουν τα σημερινά αναλογικά «ρολόγια» καταγραφής της κατανάλωσης του ρεύματος.

Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού (η εν εξελίξει φάση) θα υποβληθούν τεχνικές προτάσεις από τους ενδιαφερόμενους και θα ακολουθήσει η προεπιλογή μιας short list έως έξι υποψηφίων.

Από τους υποψήφιους, όσοι περάσουν στο δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού, θα κληθούν να υποβάλουν τεχνικές και οικονομικές προσφορές.

Στο τρίτο και τελικό στάδιο θα υπάρξουν απευθείας διαπραγματεύσεις, οι οποίες θα αφορούν στις τεχνικές, εμπορικές και οικονομικές απαιτήσεις του Τεύχους Διακήρυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου