Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Στα «δύσκολα» ο Παναθηναϊκός, πιο βατοί οι αντίπαλοι για ΠΑΟΚ και Άρη αν προκριθούν



Αρκετά δύσκολη ήταν η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό στο Conference League, καθώς οι «πράσινοι», που θα εκκινήσουν από το γ΄ προκριματικό...

γύρο, θα αντιμετωπίσουν τη δυνατή Σλάβια Πράγας, η οποία αναμένεται να ξεπεράσει την αντίσταση της υποδεέστερης Σεντ Τζόζεφς από το Γιβραλτάρ, στο β΄ προκριματικό γύρο.

ΠΑΟΚ και Άρης, εφόσον αποκλείσουν Λέφσκι Σόφιας και Γκόμελ αντίστοιχα, θα κληθούν να παίξουν, ο «Δικέφαλος» με τη νικήτρια της σειράς Βελέζ Μόσταρ (απέκλεισε την ΑΕΚ πέρυσι) - Σπάρτανς (Μάλτα), ενώ οι «κίτρινοι», επίσης για το γ΄ προκριματικό γύρο, θα συναντήσουν την ομάδα που θα προκριθεί από το ζεύγος της Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς με τη Ζίρε (Αζερμπαϊτζάν).

Τα πρώτα παιχνίδια του γ΄ προκριματικού γύρου στο Conference League είναι προγραμματισμένα για τις 4 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί μία εβδομάδα αργότερα.

Κλήρωση όμως έγινε και για τον Ολυμπιακό, αναφορικά με το σενάριο αποκλεισμού του από τη Μακάμπι Χάιφα στο β΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Σε αυτή την περίπτωση, ο ηττημένος του ζεύγους θα συνεχίσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Φερεντσβάρος - Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 4 Αυγούστου στο Φάληρο και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (11/8). Όποιος προκριθεί θα συνεχίσει στα πλέι οφ της ίδιας διοργάνωσης στοχεύοντας στους ομίλους, ενώ ο ηττημένος θα συμμετάσχει στα πλέι οφ του Conference League.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου