Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 2-2: Πήραν το βαθμό οι Κρητικοί στους Ζωσιμάδες με υπέροχο γκολ



Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε δυο φορές του ΟΦΗ, αλλά η ομάδα της Κρήτης είχε κάθε φορά… απάντηση και έφυγε με το βαθμό (2-2) από τους Ζωσιμάδες.
 

Με τρομερό γκολ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτή η εντυπωσιακή ισοπαλία διατήρησε τις δυο ομάδες ισόβαθμες (5 β.) και τις κράτησε χαμηλά στη βαθμολογία της Super League 1 (στο +3 από τον ουραγό Ιωνικό).

Ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στο ματς, έχασε ευκαιρία μόλις στα 30” με τον Μανδά να σταματάει το δυνατό σουτ του Ροσέρο και τελικά πήρε το προβάδισμα χάρη στη σέντρα του Μορέιρα και την προβολή του Ροσέρο στο 19′.

Στη συνέχεια ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, απείλησε στο 33′ με τον Πριόρ να αποκρούει κεφαλιά του Μπαλογιάννη, αλλά βρήκε μεγάλη δυσκολία στη συνέχεια κόντρα στην άμυνα των γηπεδούχων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε… δυνατή είσοδο και στην επανάληψη, ψάχνοντας δεύτερο γκολ. Στο 49′ ο Μορέιρα βρήκε με σέντρα τον Ροσέρο, ο οποίος όμως αυτή τη φορά δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά, από πολύ κοντά. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο ΟΦΗ έφτασε στην ισοφάριση (56′).

Το ματς… πήρε καλύτερο ρυθμό, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να χάνει μεγάλη ευαιρία να σκοράρει στο 60′, με τον Μανδά να κάνει λάθος πάσα πάνω στον Ροσέρο, αλλά τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να βγαίνει νικητής στο μεταξύ τους τετ-α-τετ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε τελικά σε νέο γκολ. Στο 76′ -δυο λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς- ο Μπάλαν έκανε το 2-1 στην πρώτη του επαφή με την μπάλα. Ο ΟΦΗ είδε στο 81′ τον Ντουρμισάι να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ και στο 89′ κατάφερε να σημειώσει το γκολ που του έδωσε το βαθμό μέσα στους “Ζωσιμάδες”, με τον Ντιουσέ να διαμορφώνει το τελικό 2-2 με απίθανο πλασέ στην κίνηση από το όριο της μεγάλης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου