Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο της Euroleague, Φενερμπαχτσέ.



Να δείξει πρόοδο και να είναι ανταγωνιστικός κόντρα στη πιο φορμαρισμένη ομάδα της Euroleague θέλει απόψε (19:45, Νovasports) ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φενερμπαχτσέ.

Δυνατή δοκιμασία απόψε για τον Παναθηναϊκό (2-5) στην Κωνσταντινούπολη, καθώς αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο της Euroleague, Φενερμπαχτσέ που μετρά έξι νίκες και μία ήττα στις πρώτες επτά αγωνιστικές της διοργάνωσης.

Μετά την νίκη επί της Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ, το ”τριφύλλι” θέλει να συνεχίσει να δείχνει πρόοδο και να είναι ανταγωνιστικό απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

«Τα επόμενα παιχνίδια θα μας δώσουν κάποιες απαντήσεις, σίγουρα. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα δούμε» είπε αρχικά ο κόουτς των ”πρασίνων”, Ντέγιαν Ράντονιτς, ενόψει του παιχνιδιού και συνέχισε:

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Η Φενέρμπαχτσε είναι στην 1η θέση, έχει κάνει μόνο μια ήττα στη Βαρκελώνη για ένα πόντο. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι από τις κορυφαίες ομάδες στη φετινή Euroleague.

Για να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά και στις δύο πλευρές του παρκέ και να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι. Η Φενέρ έχει πολλούς καλούς παίκτες, πολλά “όπλα”».

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου