Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Ρέθυμνο: Φόβοι για βεντέτα πίσω από την δολοφονία του 46χρονου – Είχαν σκοτώσει τα δύο αδέλφια του



Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση θανάτου του 46χρονου στην Αρχοντική Ρεθύμνου, ο οποίος...

βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο άνδρας έφερε σκάγια από κυνηγετικό όπλο στο πρόσωπο και τον κορμό καθώς οι σφαίρες έπεσαν από την πλευρά του συνοδηγού όμως τον πέτυχαν στο πρόσωπο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος φέρεται να πέθανε σχεδόν αμέσως έχοντας γείρει στο κάθισμα του συνοδηγού.



Αξίζει να σημειωθεί ότι τον 46χρονο αναζητούσε επί δύο 24ωρα η σύζυγός του, η οποία, ωστόσο, δεν είχε δηλώσει επίσημη εξαφάνιση στις Αρχές.

Η ιστοσελίδα αναφέρει, επίσης, ότι το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο άτυχος άνδρας το χρησιμοποιούσε για να πηγαινοέρχεται στο ποιμνιοστάσιό του και λόγω του δύσβατου της περιοχής η σορός μεταφέρθηκε με αγροτικό όχημα στη νεκροφόρα που δεν μπορούσε να προσεγγίσει.



Ο γρίφος που καλούνται να λύσουν οι Αρχές φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολος, καθώς η οικογένεια του θύματος έχει βάψει το όνομά της με αίμα, διότι εμπλέκεται σε υποθέσεις βεντέτας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, η αστυνομία ξεκινά κύκλο ερευνών προκειμένου να αντλήσουν όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούν από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος αλλά και των περίοικων, ενώ στο μικροσκόπιο μπαίνει και το αυτοκίνητο του θύματος, για τις βολές που δέχθηκε.

Οι έρευνες αναμένεται να εστιάσουν στο εάν είχε δεχτεί απειλές το θύμα, ή αν είχε διαφορές με συγκεκριμένο πρόσωπο, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο 46χρονος είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές για βαριές ποινικές υποθέσεις στο παρελθόν.



Του έστησαν ενέδρα

Πάντως, από τα πρώτα στοιχεία της αυτοψίας αλλά και τον τρόπο που το θύμα έχει βληθεί, από μπροστά και διαγώνια, οι αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε στήσει ενέδρα στον 46χρονο.

Μάλιστα, εικάζεται ότι ήταν κρυμμένος και εμφανίστηκε ξαφνικά, χωρίς να αφήσει περιθώριο αντίδρασης στο θύμα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρει πως ο άνδρας φέρει τραύματα από κυνηγετικό όπλο και όπως όλα δείχνουν, δέχθηκε επίθεση την ώρα που είχε φύγει από το σπίτι του με σκοπό να μεταβεί στην περιοχή που εργαζόταν.

Όπως προαναφέρθηκε, το περιστατικό σημειώθηκε σε αγροτικό δρόμο της περιοχής και ειδικότερα σε δύσβατο σημείο που βρίσκεται κοντά σε μαντρί, ωστόσο, δεν ήταν πολύ και τόσο δύσκολο να τον εντοπίσει κάποιος που γνώριζε τις κινήσεις και τις συνήθειες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, οι Αρχές, σε αυτή τη φάση, φαίνεται πως κινούνται ακόμα σε θολά νερά καθώς δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν τις έρευνες για τα κίνητρα και την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.
Η αιματοβαμμένη ιστορία της οικογένειας

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, αξίζει να αναφερθεί ότι τα δύο αδέλφια του 46χρονου είχαν δολοφονηθεί με παρόμοιο τρόπο.

Συγκεκριμένα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος άνδρας ήταν τελευταίος μιας ολόκληρης οικογένειας που είχε ξεκληριστεί από βεντέτα, της οποίας τραγικός απολογισμός είναι έξι νεκροί σε βάθος 16ετίας.

Πάντως, δεν είναι γνωστό αν η δολοφονία του είναι κρίκος της παλιάς βεντέτας ή συνδέεται με άλλες υποθέσεις και διαφορές του άνδρα με τρίτους.

Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής ο οποίος αναμένεται να εκδώσει πόρισμα, καθώς έχει διαταχθεί νεκροψία νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Αστυνομία Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου