Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Ελεύθερος ο Παπαγιάννης με ειδικό όρο - Το πήρε απόφαση ο Αντετοκούνμπο - ΠΑΟ και ΟΣΦΠ για Ρογκαβόπουλο



Ρίχνουν χρήμα για την ενίσχυση του ελληνικού κορμού. Οι "αιώνιοι" είναι υποχρεωμένοι να κινηθούν για Έλληνες παίκτες...

και το Sportdog.gr αποκαλύπτει ποιοι και γιατί βρίσκονται στη λίστα των Αταμάν και Μπαρτζώκα.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι επικεντρωμένοι στους φετινούς τους στόχους και πιο συγκεκριμένα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, που έχουν μπροστά τους: οι «πράσινοι» στην εκτός έδρας μάχη με την Βιλερμπάν και οι Πειραιώτες στον αγώνα με την Βαλένθια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τα μεταγραφικά έχουν πάει στην άκρη, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει κάτι για τώρα, ενώ ο Ολυμπιακός έκλεισε τις κινήσεις του με την απόκτηση του Φίλιπ Πετρούσεφ και του Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Για το καλοκαίρι, όμως, μπορεί να γίνει συζήτηση. Ηδη άλλωστε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε μεταξύ άλλων δύο τεράστιες κινήσεις με αξία 3 εκ. Ευρώ ετησίως η καθεμία. Από τον Ολυμπιακό δεν έχει βγει κάτι για το μέλλον, αλλά σίγουρο όλο και κάποια ηχηρή κίνηση θα κάνει.

Περισσότερο ο Ολυμπιακός και λιγότερο ο Παναθηναϊκός έχουν ανάγκη για Ελληνες παίκτες και εκτιμάται ότι το καλοκαίρι θα υπάρξει σχετική κινητοποίηση. Ειδικά στις «πλάγιες» θέσεις, όπου υπάρχει κενό.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι δύο περιπτώσεις, που θα «παίξουν» και για τις δύο ομάδες. Παρότι αμφότεροι έχουν συμβόλαια ο μεν πρώτος με την Φενέρ, ο δε δεύτερος με την Μπασκόνια. Τα συμβόλαια, όμως, είναι για να σπάνε και ειδικά στην περίπτωση του Ντόρσεϊ κάτι τέτοιο είναι πιθανό να γίνει. Είναι δύο σπέσιαλ παίκτες, που αν αποκτηθούν, ανεβάζουν το αγωνιστικό επίπεδο.



Ελεύθεροι, όμως, το καλοκαίρι μένουν και ο Γιώργος Παπαγιάννης με τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Ο πρώτος μπορεί να φύγει από την Φενέρ και ο δεύτερος από τους Μπακς. Και αυτοί είναι δίχως άλλο παίκτες, που κάνουν την διαφορά, τουλάχιστον όσον αφορά στο εγχώριο υλικό.

Δεν λέει κανείς ότι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, αλλά είναι μία πιθανότητα. Ειδικά για τον Αντετοκούνμπο, στον οποίο έχει αρχίσει να ωριμάζει η ιδέα της επιστροφής στην Ευρώπη. Ο Θανάσης θα είναι 32 ετών το καλοκαίρι του 2024.



Οπως βλέπετε, οι ποιοτικές ελληνικές επιλογές δεν είναι λίγες και μπορούν να εμπλουτιστούν μάλιστα, καθώς δεν αποκλείεται τους «αιώνιους» να απασχολήσει και ο Νικ Καλάθης, το συμβόλαιο του οποίου με την Φενέρ λήγει το καλοκαίρι. Ο Καλάθης οδεύει στα 35 του χρόνια, αλλά είναι μία χαρά για πίσω από τον βασικό πλέι-μέικερ.

Το πλέον σίγουρο είναι ότι έχουμε έναν «καυτό» μπασκετικό χειμώνα, αλλά το καλοκαίρι, που ακολουθεί, θα είναι ακόμη πιο «καυτό».


Πηγή: Sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου