Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Προκριματικά Euro 2024: Αποκλείστηκε η Εθνική στα πέναλτι – Ηττήθηκε με 4-2 από την Γεωργία



Μετά από 120 λεπτά αγώνα το παιχνίδι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 μετά και την ημίωρη παράταση.

4-2 Η Γεωργία στα τελικά

3-2 Άουτ ο Γιακουμάκης3-2 Προβάδισμα για τη Γεωργία με τον Ντβάλι

2-2 Ισοφάρισε ο Μπουχαλάκης

2-1 Το έστειλε άουτ ο Μικαουτάτζε2-1 Μείωσε ο Μασούρας2-0 Καϊτασβίλι1-0 Χαμένο πέναλτι για τον Μπακασέτα
1-0 η Γεωργία Με τον Κοχορασβίλι

Στο ημίχρονο του κρίσιμου αγώνα για την πρόκριση στο Euro 2024, στην Boris Paichadze Arena, ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδος και την Γεωργία, το σκορ είναι ισόπαλο, χωρίς τέρματα. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν ρίσκαραν, κάνοντας λίγες τελικές προσπάθειες.

Η Ελλάδα παρότι ήταν σαφώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Γεωργία δεν κατάφερε να φτάσει στον στόχο και να κάνει το μεγάλο βήμα προς τη φάση των ομίλων του EURO 2024. Είχε την κατοχή, πάτησε αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή, όμως της έλειψε η τελική προσπάθεια. Γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξαν καλές στιγμές. Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, ενώ και ο ρυθμός δεν ήταν πολύ καλός.

Η Γεωργία αύξησε την πίεση στα τελευταία λεπτά πριν από την λήξη του 45λεπτου, ωστόσο η Εθνική μας διαχειρίστηκε την κατάσταση.

To φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ήταν επεισοδιακό, καθώς προκλήθηκε σύρραξη ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων ύστερα από μια μονομαχία του Μάνταλου με τον Κβαρατσχέλια.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων αντάλλαξαν κουβέντες σε έντονο ύφος και μόλις ηρέμησαν τα πνεύματα ο Σιμόν Μαρτσίνιακ απέβαλε τον Γιώργο Τζαβέλλα (που δεν ήταν στην 23άδα της Εθνικής) και Γκιόργκι Λορία (που ήταν στον πάγκο).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου